Atacul hackerilor PayPal expune numele clienților și numerele de securitate socială

Joia trecută, PayPal a început să notifice aproape 35.000 dintre clienții săi că le-au fost încălcate conturile între 6 și 8 decembrie. În cele două zile, PayPal susține că nu au fost furați bani de la nimeni.

DATE CLIC PENTRU A PRIMI BULETINUL INFORMATIV CYBERGUY LUI KURT CU SFATURI RAPIDE, RECENZII TEHNOLOGICE, ALERTE DE SECURITATE SI INSTRUCTIUNI SIMPLE PENTRU A VA FACE MAI INTELIGENT

Ce s-a întâmplat cu atacul PayPal?

Hackerii au putut încă să obțină informații personale și private, inclusiv nume complete, date de naștere, adrese fizice, numere de securitate socială și numere de identificare fiscală. PayPal a oprit intruziunea în două zile, a resetat parolele pentru utilizatorii afectați și a declarat că nu s-au încercat tranzacții neautorizate.

Ancheta internă a PayPal a arătat că hackerii au folosit o metodă cunoscută sub numele de credit stuffing pentru a încălca conturile acestor victime.

Ancheta internă a PayPal a arătat că hackerii au folosit o metodă cunoscută sub numele de credit stuffing pentru a încălca conturile acestor victime.
(Kurt Knutsson)

Cum au încălcat hackerii aceste conturi?

Ancheta internă a PayPal a arătat că hackerii au folosit o metodă cunoscută sub numele de credit stuffing pentru a încălca conturile acestor victime. Umplutura de acreditări este atunci când hackerii folosesc acreditările existente care plutesc deja pe dark web pentru a pirata conturi private. Ei folosesc roboți cu liste de nume de utilizator și parole dobândite în încălcări anterioare de date și încearcă acreditările la mai multe servicii online, cu speranța că clienții nu și-au schimbat recent parolele. Aici cei care folosesc aceleași parole în mai multe conturi diferite s-ar putea confrunta cu o mare problemă.

ATENȚI AFACERI LA ACESTĂ ÎNCHEIAȚIEI ZELLE IMPOSTER PE FACEBOOK MARKETPLACE

Pentru a afla mai multe despre cum să știi dacă parolele tale au fost piratate, accesează CyberGuy.com și caută „au fost piratate parolele tale” făcând clic pe lupa din partea de sus a site-ului meu.

Ce se întâmplă dacă contul meu PayPal a fost spart?

Dacă ați fost una dintre victimele acestui atac PayPal, atunci PayPal ar fi trebuit să vă resetați deja parola. Când faceți o nouă parolă, asigurați-vă că este o parolă puternică, cu majuscule și minuscule, numere și simboluri. De asemenea, compania oferă victimelor doi ani de monitorizare gratuită a identității de la Equifax.

Cum să te protejezi de hackeri în viitor

Deși PayPal lucrează din greu pentru a ajuta victimele acestui atac răutăcios, există pași pe care îi puteți lua pentru a vă asigura că așa ceva nu vi se întâmplă niciodată.

  • Creați parole puternice și nu le folosiți pe aceleași pentru mai multe conturi: puteți afla mai multe despre crearea de parole puternice și manageri de parole excelente aici
  • Utilizați autentificarea cu doi factori: profitați de autentificarea cu doi factori pentru orice servicii pe care le utilizați și care o oferă. Acesta este un pas suplimentar care va ține un hacker departe de informațiile tale private, chiar dacă pun mâna pe acreditările tale de conectare.

CUM ESCHECELE APLICAȚIILOR DE PLATĂ ÎN NUMERAR ESFRĂCĂ BANI

Ai fost afectat de încălcarea PayPal? Ne-am bucura sa primim vesti de la tine.

Pentru mai multe dintre sfaturile mele de securitate, abonați-vă la buletinul meu gratuit CyberGuy Report făcând clic pe linkul „Buletin informativ gratuit” din partea de sus a site-ului meu.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Copyright 2023 CyberGuy.com. Toate drepturile rezervate. Articolele și conținutul CyberGuy.com pot conține link-uri afiliate care câștigă un comision atunci când se fac achiziții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *