Cutremur în Nepal zguduie sate din munții Himalaya, 1 persoană a fost confirmată decesul

Un cutremur din Nepal a zguduit marți satele din îndepărtatele munți Himalaya, ucigând cel puțin o persoană și rănind multe altele, au declarat oficialii.

Cutremurul cu magnitudinea de 5,9 grade cu epicentru în districtul Bajura s-a produs după-amiaza, trimițând oamenii să fugă din case, potrivit ofițerului șef al districtului, Puskar Khadka.

El a spus că o persoană a fost confirmată decesul, dar detaliile sunt încă incomplete, deoarece multe dintre sate sunt accesibile pe jos.

NEPALUL TRIMITĂ BLACK BOX ÎN FRANȚA DUPĂ CEL MAI GREU DEZASTRU AERIAN ÎN 30 DE ANI

Soldații și salvatorii de poliție au fost deja trimiși, a spus Khadka. Cutremurul a îngropat și vitele și animalele de fermă.

Un sat din districtul Bajura, Nepal, este prezentat pe 6 martie 2022. Un cutremur din regiune a zguduit satele și a rănit mulți oameni.  O persoană a fost confirmată decesul în urma cutremurului.

Un sat din districtul Bajura, Nepal, este prezentat pe 6 martie 2022. Un cutremur din regiune a zguduit satele și a rănit mulți oameni. O persoană a fost confirmată decesul în urma cutremurului.
(Rebecca Conway/Getty Images)

PRIM-MINISTRUL NEPALULUI DECLARA ZI NAȚIONALĂ DE DOLI; PANOUL PENTRU INVESTIGAREA CAUZA PRACIDULUI AVIANULUI

Districtul Bajura se află la aproximativ 250 de mile nord-vest de capitală, Kathmandu.

Știrile au spus că cutremurul ar putea fi simțit în orașele și orașele de peste graniță din India.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Cutremurele sunt frecvente în Nepal, care este acoperit în mare parte de munți și găzduiește cele mai multe dintre cele mai înalte vârfuri din lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *