Floyd Mayweather Jr stabilește o luptă de expoziție în februarie împotriva starului de televiziune reality Aaron Chalmers

Boxerul profesionist neînvins Floyd Mayweather Jr. este din nou pregătit să intre în cercul pătrat, de data aceasta împotriva unui bărbat remarcabil pentru timpul petrecut la televiziunea reality.

Mayweather, în vârstă de 45 de ani, își va încinge cizmele împotriva lui Aaron Chalmers, în vârstă de 35 de ani, vedeta din serialul de televiziune reality „Geordie Shore” din Marea Britanie, într-un eveniment din 25 februarie la Londra.

Acesta va fi al șaselea meci de expoziție al lui „Money” Mayweather de la retragere, cu un record perfect de 50-0 în 2017, în timp ce Chalmers este un fost luptător de MMA care a mers cu 5-2 în cariera sa în MMA și 1-0 ca boxer profesionist.

Mayweather le-a spus reporterilor: „Inițial trebuia să mă confrunt cu un alt adversar, dar rănile au loc și mă bucur că Aaron Chalmers a putut face un pas pentru a putea oferi fanilor ceea ce își doresc”.

FLOYD MAYWEATHER JR ÎNCĂTEAZĂ MIKURU ASAKURA ÎN EXHIBITION BOUT

Floyd Mayweather Jr. se uită în timpul unei conferințe de presă la Gabriel Miami Downtown pe 07 aprilie 2022, în Miami, Florida.

Floyd Mayweather Jr. se uită în timpul unei conferințe de presă la Gabriel Miami Downtown pe 07 aprilie 2022, în Miami, Florida.
(Eric Espada/Getty Images)

El a adăugat: „Fanii din Marea Britanie au fost întotdeauna grozavi pentru mine și m-au susținut de-a lungul carierei mele, așa că un eveniment ca acesta a trecut mult timp. Sunt încântat să adaug mai multă istorie la O2 Arena din Londra”.

Un Chalmers nerăbdător a spus: „M-am antrenat cu Adam Booth în sala de box și sunt dornic să mă fac un nume în lumea boxului. Am profitat imediat de această oportunitate. Este o onoare să împart ringul cu unul dintre cei mai mari luptători ai tuturor timpurilor și cu siguranță voi profita de asta.”

LOGAN PAUL Îl strigă pe FLOYD MAYWEATHER PENTRU PLATA LUPTEI

Floyd Mayweather Jr. (C) participă la un meci de baschet dintre Los Angeles Lakers și Dallas Mavericks la Crypto.com Arena pe 12 ianuarie 2023, în Los Angeles, California.

Floyd Mayweather Jr. (C) participă la un meci de baschet dintre Los Angeles Lakers și Dallas Mavericks la Crypto.com Arena pe 12 ianuarie 2023, în Los Angeles, California.
(Allen Berezovsky/Getty Images)

Ultima victorie profesională a lui Mayweather a venit împotriva legendei MMA, Conor McGregor, care a fost oprit prin TKO în runda a 10-a.

De-a lungul carierei sale ilustre, Mayweather a câștigat numeroase premii, inclusiv fiind numit „Luptătorul deceniului” pentru anii 2010 de către Asociația Scriitorilor de Box din America.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Celelalte cinci lupte de expoziție ale lui Mayweather au fost împotriva kickboxerului Tenshin Nasukawa, YouTuberului Logan Paul, fostului partener de sparring Don Moore, luptător MMA și YouTuber Mikuru Asakura și YouTuber Deji Olatunji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *