Fostul coordonator ofensiv al Patrioților, Bill O’Brien, se va întoarce în New England pentru sezonul 2023: raport

The New England Patriots Se pare că și-au găsit noul coordonator ofensiv în fostul OC Bill O’Brien.

O’Brien, care a petrecut ultimele două sezoane cu Alabama ca coordonator ofensiv, se va întoarce la Patriots, unde a început în NFL ca asistent ofensiv în 2007, a informat marți Associated Press, citând surse.

Coordonatorul ofensivului, Bill O'Brien, conversează cu Bryce Young de la Crimson Tide în timpul încălzirilor de dinaintea jocului pe stadionul Bryant-Denny, pe 8 octombrie 2022, în Tuscaloosa, Alabama.

Coordonatorul ofensivului, Bill O’Brien, conversează cu Bryce Young de la Crimson Tide în timpul încălzirilor de dinaintea jocului pe stadionul Bryant-Denny, pe 8 octombrie 2022, în Tuscaloosa, Alabama.
(Kevin C. Cox/Getty Images)

A petrecut patru sezoane cu Patriots, trecând la funcția de coordonator ofensiv în 2011, înainte de a servi ca antrenor principal al echipei. Houston Texans din 2014-2020. I-a condus pe texani la patru apariții în playoff înainte de a fi concediat în 2020, după un start cu 0-4.

PATRIOȚI ANUNȚĂ JEROD MAYO VA RĂMÂNE ÎN ECHIPĂ PE TERMEN LUNG ÎN DECLARAȚIE SURPRIZĂ

Quarterbackul New England Patriots Tom Brady, antrenorul principal Bill Belichick și coordonatorul ofensiv Bill O'Brien au conferit înainte de meciul Baltimore Ravens de pe Stadionul Gillette din Foxboro, Massachusetts, pe 4 octombrie 2009.

Quarterbackul New England Patriots Tom Brady, antrenorul principal Bill Belichick și coordonatorul ofensiv Bill O’Brien au conferit înainte de meciul Baltimore Ravens de pe Stadionul Gillette din Foxboro, Massachusetts, pe 4 octombrie 2009.
(Damian Strohmeyer/Sports Illustrated prin Getty Images)

Rapoartele despre angajarea lui O’Brien vin pe fondul unui an turbulent pentru infracțiunea Patrioților, unul în care a avut parte de un fundaș al doilea an. Mac Jones devine vizibil frustrat cu consilier senior de fotbal și antrenor de linie ofensivă Matt Patricia de mai multe ori.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Belichick nu a numit un coordonator ofensiv pentru a-l înlocui pe Josh McDaniels, care a plecat după sezonul 2021 pentru a servi ca Las Vegas Raiders antrenor. În schimb, Belichick s-a bazat pe Patricia ca apelant principal și pe fostul antrenor principal al New York Giants, Joe Judge, ca antrenor al fundașilor.

Bill O'Brien de la New England Patriots urmărește jocul Buffalo Bills pe 1 ianuarie 2012, pe stadionul Gillette din Foxboro.

Bill O’Brien de la New England Patriots urmărește jocul Buffalo Bills pe 1 ianuarie 2012, pe stadionul Gillette din Foxboro.
(Elsa/Getty Images)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Potrivit Mass Live, surse apropiate lui Jones spun că este „foarte” încântat de revenirea lui O’Brien și „așteaptă cu nerăbdare să lucreze” cu el.

Associated Press a contribuit la acest raport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *