Matt Gaetz spune că efortul anticorupție al lui Zelensky nu este suficient pentru a-l lăsa să susțină mai mult ajutor Ucrainei

Rep. Matt Gaetz, republican de Florida, a declarat marți că nu este emoționat de anunțul președintelui ucrainean Vladimir Zelensky că a concediat oficiali de rang înalt în efortul de a elimina corupția și a spus că efortul nu este suficient pentru a-l determina să sprijine mai mult ajutor Ucrainei. finanțarea.

„Nu există nicio „epurare” care să mă facă brusc să susțin să dau bani Ucrainei”, a spus Gaetz într-o declarație pentru Fox News Digital.

„Ucraina este coruptă de zeci de ani. A fost numită „cea mai coruptă națiune din Europa” în 2015. Nici măcar nu dăm bani agențiilor americane fără supraveghere, așa că de ce am face același lucru cu Ucraina?” întrebă Gaetz.

„Legile noastre impun o monitorizare atentă, de la capăt la capăt, a echipamentelor militare trimise într-o zonă de conflict”, a adăugat el. „Sunt profund îngrijorat de faptul că nu respectăm aceste legi și, în schimb, avem încredere în afirmațiile ucrainenilor – care au fost concediați astăzi”.

REPREZENTANT. MATT GAETZ „ENCRANȚAT” DE REZULTAT DUPĂ 15 TURURI DE VOT PENTRU A ALEGE VORBITORUL MCCARTHY

Gaetz este unul dintre partizanii GOP care s-a opus continuu trimiterii de fonduri de ajutor în Ucraina și a refuzat să susțină sau să aplaude pe Zelensky în timpul discursului său la Congres în decembrie anul trecut.

Gaetz este unul dintre partizanii GOP care s-a opus continuu trimiterii de fonduri de ajutor în Ucraina și a refuzat să susțină sau să aplaude pe Zelensky în timpul discursului său la Congres în decembrie anul trecut.
(Kent Nishimura/Los Angeles Times prin Getty Images)

Gaetz este unul dintre partizanii GOP care s-a opus continuu trimiterii de ajutoare Ucrainei și a refuzat să susțină sau să aplaude pe Zelensky în timpul discursului său la Congres în decembrie anul trecut.

Zelensky a anunțat că un procuror general adjunct, un ministru adjunct al apărării și șeful adjunct al personalului din biroul său și-au eliberat funcțiile marți dimineață și că este posibil să vină mai multe concedieri.

„Am luat deja decizii de personal – unele astăzi, altele mâine – cu privire la funcționarii de diferite niveluri din ministere și alte organisme guvernamentale centrale, din regiuni și din sistemul de aplicare a legii”, a spus Zelenskyi în discursul său de peste noapte.

ZELENSKYY DIN UCRAINA CONJEDIE OFICIALII DE CEL MAI NIVEL ÎN Epurarea ANTICORUPTĂ, CU MAI MULTE URMĂTOR, ATENȚIE EL

"Nu există nicio sumă de „epurări” care să mă facă brusc să susțin să dau bani Ucrainei," Gaetz a declarat într-o declarație pentru Fox News Digital.

„Nu există nicio „epurare” care să mă facă brusc să susțin să dau bani Ucrainei”, a spus Gaetz într-o declarație pentru Fox News Digital.
(Win McNamee/Getty Images)

GOP HARDLINERS REFUZĂ SĂ APLAADĂ, SUPTĂ PENTRU ZELENSKYY CĂ PREȘEDINTELE UCRAINEI CEREA MULTI BANI

Această știre a venit la doar două zile după ce un ministru adjunct al infrastructurii a fost arestat din cauza acuzațiilor că ar fi furat 400.000 de dolari din fonduri primite în baza contractelor pentru achiziționarea de generatoare în timp ce Ucraina se luptă să tine luminile aprinse de-a lungul tarii.

Arestarea a fost unul dintre primele cazuri majore de corupție anunțate de Kiev de la începutul războiului, acum 11 luni.

Rep. Matt Gaetz

Rep. Matt Gaetz
(Bill Clark/CQ-Roll Call, Inc prin Getty Images)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Ministrul adjunct al Apărării, Vyacheslav Shapovalov, a demisionat pe fondul acuzațiilor de corupție, după ce rapoartele din presă susțineau că ministerul a plătit în exces pentru alimente.

Anders Hagstrom și Caitlin McFall de la Fox News Digital au contribuit la acest raport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *