Membrii serviciului forțați să plătească bonusurile de semnare după ce au fost concediați din cauza COVID-19: „Lovitură în față”

Membrii militarilor americani care au fost concediați pentru că au refuzat să respecte mandatul Pentagonului privind vaccinul împotriva COVID-19 sunt acum forțați să-și plătească bonusurile inițiale de recrutare, despre care ei spun că Fox News Digital este o „lovitură în față” după ani în care și-au dedicat viața. pentru a proteja țara.

Un fost membru al armatei care a fost concediat pentru că a refuzat să primească vaccinul COVID-19 în luna mai a anului trecut a declarat pentru Fox News Digital că va trebui să-și plătească bonusul inițial de semnare la retragerea sa din armata, deoarece nu și-a îndeplinit angajamentul din contract. .

Membrul militar a semnat un contract cu Armata pentru șase ani și a primit un bonus de 7.000 de dolari. Dar pentru că nu a îndeplinit cei șase ani, armata l-a notificat că datorează guvernului o sumă proporțională de puțin peste 4.000 de dolari. Pentru a o rambursa, a ajuns să fie nevoit să „vândă” 60 de zile de concediu nefolosite pentru a acoperi suma datorată.

El a spus că efectele asupra sănătății sale mintale au fost extrem de negative, deoarece modul în care a fost tratat de armată a fost o „lovitură finală în față”.

PENTAGONUL RENUNȚĂ MANDATUL VACCINULUI COVID PENTRU TRUPE

Președintele Joe Biden și Jill Biden servesc mâncare soldaților și familiilor lor la Fort Bragg.

Președintele Joe Biden și Jill Biden servesc mâncare soldaților și familiilor lor la Fort Bragg.
(Brendan Smialowski / AFP prin Getty Images / File)

„M-am angajat de mai multe ori și simt că ultimul lucru pe care l-am avut a fost să vând zile de concediu pe care le-am câștigat și nu le-am putut lua niciodată din cauza faptului că am fost detașat sau că aveam nevoie de acel timp pentru a mă pregăti pentru ciclul de formare. intră într-o lume nouă, fără venituri, iar acea parte suplimentară ar fi fost un tampon bun în fondul meu pentru zilele ploioase pentru a mă menține pe linia de plutire până când voi putea găsi un nou loc de muncă”, a spus el.

„Departamentul Apărării continuă să nu reinstaureze încrederea pentru greșeli, iar acesta este încă un exemplu în acest sens”, a declarat un alt membru al serviciului Fox News Digital, care a spus că recuperarea bonusurilor la semnare este „cireașa de pe tort” Tratamentul recent al Pentagonului asupra trupelor.

Luna aceasta, secretarul Apărării Lloyd Austin a semnat un memoriu care va actualiza înregistrările și va elimina scrisorile de mustrare din partea trupelor ale căror cereri de scutire de la vaccin au fost respinse.

Luna aceasta, secretarul Apărării Lloyd Austin a semnat un memoriu care va actualiza înregistrările și va elimina scrisorile de mustrare din partea trupelor ale căror cereri de scutire de la vaccin au fost respinse.
(Drew Angerer / Getty Images / Fișier)

“Tratamentul îngrozitor pe care l-au îndurat acești indivizi a rupt încrederea ce se datorează cetățenilor noștri și voluntarilor noștri. Fiii și fiicele Americii”, a spus membrul armatei într-un comunicat. „Până se vor face eforturi adevărate pentru a stabili încrederea, deficiențele de recrutare și reținere vor continua. Persoanele care fac declarații publice că nu sunt sigure ce a contribuit la deficitele actuale de recrutare și reținere trebuie să se uite în oglindă; și poate ar trebui să demisioneze pentru îmbunătățirea Națiunii noastre”.

CUM A CULMINAT ÎN NDAA IMPINGEREA PENTRU A ÎNCHERĂ MANDATUL MILITAR VAX

Împingerea Pentagonului de a recupera bonusurile de semnare de la membrii din serviciul concediați vine după ce președintele Joe Biden a semnat Actul de Autorizare a Apărării Naționale (NDAA) pentru anul fiscal 2023, care includea o prevedere, aprobată de Cameră și Senat, de a abroga legislația administrației. mandat de vaccin militar. Luna aceasta, secretarul Apărării Lloyd Austin a semnat un memoriu care va actualiza înregistrările și va elimina scrisorile de mustrare din partea trupelor ale căror cereri de scutire de la vaccin au fost respinse.

Pentagonul a spus că plata înapoi pentru trupele concediate pentru refuzul vaccinului COVID-19 nu este o problemă a DOD. "urmărind."

Pentagonul a spus că plata înapoi pentru trupele concediate pentru că au refuzat vaccinul COVID-19 nu este o problemă pe care DOD o „urmărește”.
(Foto AP / Susan Walsh / Fișier)

Parlamentarii fac presiuni pe Pentagon să facă mai mult și să ofere plata înapoi pentru cei aproximativ 8.400 de trupe americane trase după ce au refuzat să primească vaccinul COVID-19. Cu toate acestea, a spus Pentagonul plata înapoi pentru trupele concediate pentru refuzul vaccinului COVID-19 nu este o problemă pe care DOD o „urmărește”.

Reintegrarea este o prioritate pentru unii republicani care au spus că mandatul strict este unul dintre motivele pentru care recrutarea militară este la un „minim record”.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Un purtător de cuvânt al Pentagonului nu a răspuns la cererea de comentarii a Fox News Digital. Un purtător de cuvânt al Armatei a transmis ancheta Pentagonului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *