Mike Clevinger de la White Sox este investigat după presupus abuz asupra copiilor, dispută privind violența domestică: raport

Aruncatorul titular de la Chicago White Sox, Mike Clevinger, este investigat de Major League Baseball în urma acuzațiilor de abuz asupra copiilor și violență domestică împotriva mamei fiicei lor de 10 luni.

Presupusele incidente au avut loc vara trecută, în timp ce Clevinger era membru al San Diego Padres.

Olivia Finestead, 24 de ani, a spus că a fost în contact cu MLB încă din vară, când a raportat abuz fizic, verbal și emoțional împotriva ei. Ea a spus că ulciorul a sufocat-o și a pălmuit-o, în timp ce arunca tutun de mestecat uzat asupra copilului lor.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Mike Clevinger de la San Diego Padres a aruncat împotriva lui Phillies la Citizens Bank Park pe 22 octombrie 2022c, în Philadelphia.

Mike Clevinger de la San Diego Padres a aruncat împotriva lui Phillies la Citizens Bank Park pe 22 octombrie 2022c, în Philadelphia.
(Michael Reaves/Getty Images)

„Sper ca @MLB să facă ceea ce ar trebui și să-l pună în terapia necesară, poate chiar și cu mici suspendări (sic), astfel încât să își poată lua timp să se gândească cu adevărat la motivul pentru care își abuzează copiii și mamele”, a scris Finestead pe Instagram Stories. marți.

Clevinger a semnat un contract pe un an cu White Sox în decembrie, dar echipa spune că nu au fost anunțați de acuzații când a semnat.

„Major League Baseball și Chicago White Sox iau toate acuzațiile foarte în serios, iar White Sox susțin complet politica comună privind violența domestică, agresiunea sexuală și abuzul asupra copiilor, împărtășită de MLB și MLBPA”, a spus echipa într-un comunicat. la Athletic. „MLB a deschis o investigație după ce a aflat de aceste acuzații. White Sox nu cunoșteau acuzațiile sau investigația în momentul semnării sale. White Sox se va abține de la comentarii până când procesul de investigație al MLB nu va ajunge la încheierea.”

Agentul lui Clevinger, Seth Levinson, a adăugat: „Trebuie să ne protejăm în mod corect și complet clientul și, în același timp, să fim respectuoși față de White Sox și MLB. Avem nevoie de timp înainte de a răspunde”.

Mike Clevinger de la Padres a lansat împotriva St. Louis Cardinals la Petco Park pe 20 septembrie 2022, în San Diego, California.

Mike Clevinger de la Padres a lansat împotriva St. Louis Cardinals la Petco Park pe 20 septembrie 2022, în San Diego, California.
(Sean M. Haffey/Getty Images)

AARON JUDGE DEZVLEAZĂ că ANTHONY RIZZO și-a tras sforile inimii pentru a-l readuce în dungi

În august 2020, Clevinger a încălcat protocoalele COVID-19 în timp ce juca cu Cleveland și a fost plasat pe lista restricționată a echipei. Mai târziu în aceeași lună, a fost schimbat la San Diego. El a suferit o operație Tommy John după acel sezon și a revenit să apară în 23 de jocuri (22 de start) în 2022.

Din 2017 până în 2020, Clevinger a lansat până la 2,96 ERA, scoțând 10,2 batai la nouă reprize – cu toate acestea, în sezonul trecut, ERa sa a urcat până la 4,33 cu 7,2 K/9, ambele cele mai slabe note de la sezonul său de începător din 2016.

Înțelegerea lui Clevinger cu White Sox valorează 8 milioane de dolari.

Mike Clevinger de la San Diego Padres a aruncat împotriva Mariners la T-Mobile Park pe 14 septembrie 2022, în Seattle.

Mike Clevinger de la San Diego Padres a aruncat împotriva Mariners la T-Mobile Park pe 14 septembrie 2022, în Seattle.
(Steph Chambers/Getty Images)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„Suntem conștienți de ancheta MLB și le susținem complet eforturile în temeiul politicii comune privind violența domestică, agresiunea sexuală și abuzul asupra copiilor. Datorită procesului de investigare în desfășurare, nu putem comenta mai mult în acest moment”, au declarat Padres într-o declarație pentru Fox. Știri Digitale.

Vestea anchetei vine la mai puțin de o lună după ce fostul coechipier al lui Clevinger, Trevor Bauer, a fost reintegrat după ce a executat o suspendare de 194 de meciuri pentru încălcarea politicii comune de violență domestică, agresiune sexuală și abuz asupra copiilor din Major League Baseball.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *