Proiectul de lege SPR al republicanilor îi lasă pe democrați să se zvârcolească în privința leasingului de petrol: „Este procesul de echilibru”

Câțiva parlamentari democrați de top, care au votat pentru mai multe leasing federal de petrol și gaze în Legea de reducere a inflației (IRA), s-au grăbit să critice marți legislația republicană care ar lega, în mod similar, viitoarele eliberări ale Rezervei strategice de petrol (SPR) de leasing suplimentar.

Parlamentarii — Reprezentanții Raul Grijalva, D-Ariz., Frank Pallone, DN.J. și Kathy Castor, D-Fla. — a explicat în timpul unui apel de presă de marți după-amiază că au fost dispuși să susțină mai multe leasinguri în unele cazuri, chiar și după ce au criticat astfel de leasing ca fiind o fișă pentru industria combustibililor fosili. Cei trei democrați au adoptat anterior poziții dure împotriva noii producții de combustibili fosili pe terenurile și apele federale.

„În ceea ce privește reducerea inflației [Act]în ceea ce privește actul legislativ în care am votat pentru vânzări obligatorii, este procesul de echilibru”, a spus Grijalva, democratul de vârf din Comisia pentru resurse naturale a Camerei, ca răspuns la o întrebare a Fox News Digital în timpul apelului. nu este echilibru la HR 21 și [the IRA] a oferit cele mai multe resurse din punct de vedere istoric pentru a rezolva problema reală a crizei climatice și a acțiunii climatice asociate cu aceste resurse. Acesta a fost echilibrul, asta a fost investiția.”

“Nu există nicio investiție în HR 21 și, de fapt, există o retragere. Deci asta este diferența”, a continuat el. „Diferența este compromisul, încercând să ne întâlnim la mijloc, să facem niște echilibrări pentru a încerca să obținem investiții mai mari în acțiunile climatice și mă bucur că am făcut-o”.

LIDERII REPUBLICANI DIN SENAT PREZUNTĂ PROGRAME DE LEGI CU RESTRICȚIONAREA AUTORITĂȚII DE SPR a lui Biden, deoarece amenință cu veto

Raul Grijalva, D-Ariz., membru de clasament al Comitetului pentru resurse naturale, face o declarație de încheiere la o audiere a Camerei din 2020.

Raul Grijalva, D-Ariz., membru de clasament al Comitetului pentru resurse naturale, face o declarație de încheiere la o audiere a Camerei din 2020.
(Bonnie Cash-Pool/Getty Images)

Democrații au organizat apelul pentru a ataca HR 21, Strategic Production Response Act, un proiect de lege condus de republicani care ar cere Departamentului de Energie să atingă SPR doar atunci când există o întrerupere gravă a furnizării de energie și nu până la Departamentul de Interne (DOI). emite un plan de creștere a producției de petrol și gaze pe terenurile și apele federale. Legislația este programată pentru un vot în plen în cursul acestei săptămâni.

Cu toate acestea, în ciuda criticilor lor la adresa Strategic Production Response Act, Grijalva, Pallone și Castor au votat toți în favoarea IRA pe care președintele Biden l-a semnat în august.

IRA, care a fost scris de senatorul Joe Manchin, DW.Va., cere guvernului federal să reinstaureze Lease Sale 257, o vânzare de închiriere offshore care se întinde pe 80 de milioane de acri în Golful Mexic, și să dețină alte trei vânzări de închiriere offshore. pe care administrația Biden l-a anulat din cauza preocupărilor legate de climă.

SENATORUL REPUBLICAN DEZVLEAZĂ PROGRAME DE LEJNUMIRE CARE Vizează AGENDA CLIMATĂ A LUI BIDEN: „ENERGIA ESTE coloana vertebrală a ECONOMIEI NOASTRE”

Proiectul de lege leagă, de asemenea, noi contracte de închiriere de energie regenerabilă de închirieri suplimentare de combustibili fosili. Conform proiectului de lege, DOI i se interzice să elibereze permise eoliene sau solare, cu excepția cazului în care a emis un permis de petrol și gaze pe uscat în perioada anterioară de 120 de zile și cel puțin două milioane de acri de teren au fost închiriate pentru dezvoltarea petrolului și gazelor în anul precedent.

„Ceea ce încercăm să facem ca democrați, cu Legea de reducere a inflației ca vehicul principal, este să încurajăm sursele regenerabile – eoliene, eoliene offshore, solare și alte resurse regenerabile prin credite fiscale și alte mijloace pe care le-am introdus în Legea de reducere a inflației. . Acesta este unul dintre motivele pentru care îl susținem”, a declarat Pallone, membru de rang al Comitetului pentru Energie și Comerț al Casei, pentru Fox News Digital în timpul convorbirii de marți.

„Deci, încercăm să fim responsabili – să ne îndepărtăm de combustibilii fosili și, în același timp, încă mai pompați combustibili fosili”.

Frank Pallone, DN.J., membru al clasamentului House Energy and Natural Resources, vorbește în timpul unei audieri pe 6 aprilie 2022.

Frank Pallone, DN.J., membru al clasamentului House Energy and Natural Resources, vorbește în timpul unei audieri pe 6 aprilie 2022.
(Al Drago/Bloomberg prin Getty Images)

Pallone a reiterat, de asemenea, o critică comună a propunerilor de creștere a producției de combustibili fosili pe terenurile federale, spunând că în prezent există mii de contracte de închiriere neutilizate deținute de companiile energetice.

Iar Castor, fosta președintă a Comitetului Selectat al Camerei pentru Criza Climatică, a adăugat că nu există „calități de răscumpărare” în Actul Strategic Production Response.

BIDEN L-A TĂRAT PENTRU SĂCĂDAREA PREȚULUI GAZEULUI ÎN CUM AMERICANII SE LUPTE SĂ-ȘI ȘIEASCĂ: „Pe CE PLANETĂ ești?

„Nu există nicio comparație. HR 21 – nu există calități răscumpărătoare aici”, a spus Castor. „Este un mare cadou pentru Big Oil și poluatori. Republicanii încearcă să-l camufleze ca fiind legat de Rezerva Strategică de Petrol. Actul de Reducere a Inflației este o legislație emblematică și, deși conține câteva elemente de dezvoltare a resurselor, el este cea mai semnificativă investiție în reziliența la climă cu energie curată din istoria Americii.”

„De-a lungul timpului, sper că colegii noștri republicani vor sparge modul în care trebuie să se genufleze în fața poluatorilor și să devină cu adevărat parteneri cu noi în soluționarea crizei climatice, reducând costurile pentru consumatori, deoarece energia mai curată este energie mai ieftină – protejându-ne federalul. terenuri de care se bucură oamenii, care sunt necesare pentru aer curat, apă curată, biodiversitatea speciilor”, a continuat ea. „Deci pur și simplu nu există comparație”.

Președintele Biden semnează Legea de reducere a inflației în lege pe 16 august.

Președintele Biden semnează Legea de reducere a inflației în lege pe 16 august.
(Drew Angerer/Getty Images)

După ce IRA a fost introdusă, mai multe grupuri ecologiste au criticat legislația, spunând că ar înrăutăți schimbările climatice și profiturile industriei de ulei de tampon.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„Acesta este un pact de sinucidere climatică”, a declarat Brett Hartl, directorul de afaceri guvernamentale al Centrului pentru Diversitate Biologică, în iulie. „Este auto-înfrângător să încătușezi dezvoltarea energiei regenerabile la extracția masivă de petrol și gaze”.

„Friends of the Earth este solidar cu organizațiile și comunitățile de justiție climatică și de justiție ecologică care își exprimă profunda îngrijorare sau opoziție față de Actul de reducere a inflației din 2022”, a adăugat Erich Pica, președintele Friends of the Earth.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *