Republicanii solicită căutarea documentelor lui Biden din Senat: „Nici o piatră nu trebuie lăsată neîntorsătă”

Mai mulți republicani cer o căutare Al președintelui Biden documente sigilate ale Senatului pe care le-a dat Universității din Delaware înainte de a deveni vicepreședinte în timpul administrației Obama.

Biden s-a trezit în apă fierbinte în ultimele săptămâni după ce mai multe loturi de documente clasificate au fost găsite în locații nesigure, inclusiv Penn Biden Center din Washington, DC și în garajul său din Wilmington, Delaware, lângă Corvette lui.

Acum, mai mulți GOP parlamentarii solicită o percheziție în documentele lui Biden dăruite Universității din Delaware după ce a părăsit Senatul pentru a deveni vicepreședinte.

BIDENUL BIDEN A FOST PREOCUPAT DE „SENSIBILITĂȚILE POLITICE” ALE PUBLIGĂRII LUCRĂRILOR SENATULUI, EMAILUL 2010 DEZVĂLVEAZĂ

Rep. Jeff Van Drew, RNJ, a cerut o percheziție în documentele Delaware, spunând Fox News Digital că "Oamenii americani s-au săturat de dublul standard și de sistemul de justiție pe două niveluri care este perpetuat de actuala administrație."

Rep. Jeff Van Drew, RN.J., a cerut o percheziție în documentele din Delaware, spunând Fox News Digital că „poporul american s-a săturat de standardul dublu și de sistemul de justiție pe două niveluri care este perpetuat de actuala administrație. .”
(Getty Images)

Rep. Jeff Van Drew, RN.J., a cerut o percheziție în documentele din Delaware, spunând Fox News Digital că „poporul american s-a săturat de standardul dublu și de sistemul de justiție pe două niveluri care este perpetuat de actuala administrație. .”

„Nici o piatră nu trebuie lăsată neîntoarsă și fiecare unitate care este asociată cu Joe Biden trebuie percheziționată”, a spus Van Drew. „Pe zi ce trece sunt dezvăluite mai multe documente, așa că toate trebuie examinate pentru ca investigațiile să poată fi efectuate în profunzime”.

„Trebuie să știm ce materiale clasificate a eliminat în mod ilegal președintele Biden în perioada în care a fost senator și vicepreședinte și exact câte documente clasificate au fost eliminate”, a continuat Republicanul Garden State. „Președintele sistemului judiciar al Camerei, Jim Jordan, a anunțat deja că vom desfășura o anchetă cu privire la gestionarea de către Departamentul de Justiție a documentelor clasificate; este timpul ca această administrație să fie sinceră și transparentă cu Congresul și poporul american”.

Rep. Ben Cline, Republica Virginia, a împărtășit sentimentul lui Van Drew, a cerut și o percheziție în documentele Senatului lui Biden, spunând că doar "întrucât nu știam că președintele Biden a stocat documente clasificate la Centrul Penn Biden și la casa sa din Wilmington, nu știm dacă vreuna dintre documentele pe care Biden le-a donat Universității din Delaware din zilele sale la Senatul SUA conține informații clasificate."

Rep. Ben Cline, Republica Virginia, a împărtășit sentimentul lui Van Drew, a cerut, de asemenea, o percheziție în documentele Senatului lui Biden, spunând că „așa cum nu știam că președintele Biden a stocat documente clasificate la Penn Biden Center și la el. Wilmington acasă, nu știm dacă vreunul din documentele pe care Biden le-a donat Universității din Delaware din zilele sale în Senatul SUA conține informații clasificate.”
(Agenția Anadolu/Getty Images)

Rep. Ben Cline, Republica Virginia, a împărtășit sentimentul lui Van Drew și a cerut o percheziție în documentele Senatului lui Biden, spunând că „cum nu știam că președintele Biden a stocat documente clasificate la Centrul Penn Biden și la Wilmington. acasă, nu știm dacă vreunul dintre documentele pe care Biden le-a donat Universității din Delaware din zilele sale în Senatul SUA conține informații clasificate.”

„Trebuie să ne asigurăm că toate documentele sunt recuperate și examinate amănunțit, în loc să găsim documente suplimentare aici, acolo și peste tot”, a spus Cline.

Rep. Austin Scott, R-Ga., care a fost numit recent în Comitetul de Informații al Camerei, a cerut, de asemenea, o percheziție, spunând Fox News Digital că „Președintele a demonstrat o lipsă de grijă îngrijorătoare atunci când manipula documente clasificate în toate etapele sale aparent. Carieră.”

„Prin urmare, autoritățile trebuie să investigheze alte materiale potențial manipulate greșit care ar putea reprezenta o amenințare semnificativă pentru securitatea noastră națională”, a continuat Scott.

Rep. Austin Scott, R-Ga., care a fost numit recent în Comitetul de Informații al Camerei, a cerut și el o percheziție, spunând Fox News Digital că "Președintele a demonstrat o lipsă de grijă îngrijorătoare în manipularea documentelor clasificate în toate etapele carierei sale."

Rep. Austin Scott, R-Ga., care a fost numit recent în Comitetul de Informații al Camerei, a cerut, de asemenea, o percheziție, spunând Fox News Digital că „Președintele a demonstrat o lipsă de grijă îngrijorătoare atunci când manipula documente clasificate în toate etapele sale aparent. Carieră.”
(Oficiul reprezentantului Austin Scott/Fox News Digital)

Un purtător de cuvânt al reprezentantului Troy Nehls, R-Texas, a declarat pentru Fox News Digital că documentele „ar trebui să fie examinate cu siguranță”.

„În acest moment, unde nu are Biden documente clasificate?” a adăugat purtătorul de cuvânt.

Nici Casa Albă, nici Universitatea din Delaware nu au oferit imediat comentarii Fox News Digital.

Potrivit paginii site-ului web al Universității din Delaware privind accesul la dosare, „Președintele Biden și-a donat lucrările senatoriale Universității din Delaware, în conformitate cu un acord care interzice Universității să ofere acces public la acele lucrări până când acestea au fost procesate și arhivate în mod corespunzător. “

„Universitatea este legată de acord și se va conforma cu acesta”, se arată pe site-ul web. „Până când procesul de arhivare este finalizat și colecția este deschisă publicului, accesul este disponibil numai cu acordul expres al președintelui Biden”.

Site-ul web spune că „peste 1.850 de cutii cu înregistrări de arhivă din cariera președintelui în Senat au ajuns la Bibliotecă pe 6 iunie 2012” – aproape de sfârșitul primului mandat al lui Biden în funcția de vicepreședinte – și că colecția, care include și o vastă înregistrările și suporturile electronice vor rămâne închise până la finalizarea procesării.”

Conform paginii site-ului web a Universității din Delaware privind accesul la fișiere, "Președintele Biden și-a donat lucrările senatoriale Universității din Delaware, în conformitate cu un acord care interzice Universității să ofere acces public la acele lucrări până când acestea au fost procesate și arhivate în mod corespunzător."

Potrivit paginii site-ului web al Universității din Delaware privind accesul la dosare, „Președintele Biden și-a donat lucrările senatoriale Universității din Delaware, în conformitate cu un acord care interzice Universității să ofere acces public la acele lucrări până când acestea au fost procesate și arhivate în mod corespunzător. ”
(AP Foto/Patrick Semansky)

„Înregistrările vor fi disponibile nu mai devreme de data ulterioară, 31 decembrie 2019, sau la doi ani după ce donatorul se retrage din viața publică”, se arată pe site-ul despre președintele în vârstă de 80 de ani.

„Informațiile legate de cariera senatorială a lui Joseph R. Biden, Jr., sunt disponibile prin înregistrările Congresului la National Archives and Records Administration, lucrările publicate ale Congresului și arhiva extinsă a C-SPAN”, continuă.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

GOP solicită o căutare a documentelor lui Biden din Senat, în timp ce președintele face față unui uragan politic care crește pe zi ce trece.

Scandalul documentelor clasificate al lui Biden a devenit rapid o urmă neagră asupra președinției sale, criticile venind de ambele părți ale culoarului pentru că el a păstrat dosarele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *