Videoclipurile sugerează că George Santos a petrecut în drag ani de zile, în ciuda afirmației că s-a îmbrăcat pentru „distracție” la petrecerea din Brazilia

Videoclipurile apărute săptămâna trecută par să sugereze că reprezentantul George Santos, RN.Y., ar fi cântat în drag de ani de zile, în ciuda faptului că el s-a îmbrăcat odată pentru „distracție” la o petrecere în Brazilia, dar nu a fost o adevărată drag queen.

Unul dintre videoclipuri, distribuit de reporterul Marisa Kabas pe Substack, îl arată pe Santos îmbrăcat în drag la o paradă a Mândriei din Niterói, Brazilia, cu o ocazie diferită decât fotografia din 2008 a congresmanului îmbrăcat în dragă, care a apărut și săptămâna trecută.

Potrivit lui Kabas, o drag queen braziliană pe nume Eula Rochard i-a împărtășit videoclipul, împreună cu fotografia, și a spus că Santos este persoana intervievată în jurul orei 4:20.

Calitatea videoclipului, indivizii din videoclip vorbind în întregime în portugheză și presupusul interviu cu Santos care are loc noaptea fac dificilă confirmarea identității persoanei intervievate ca membru al congresului.

MAJORITATE COVLEȘTORĂ A NEW YORKELOR ÎN VORĂ ȘI GEORGE SANTOS DEMISIA: SONDAJ

O traducere a videoclipului oferită de New York Post, despre care se spunea că a fost filmată la o paradă a Mândriei din Niterói în 2005, a descris persoana presupusă a fi Santos, enumerand locațiile în care a efectuat drag.

„Fac prezentări la 1940 la Jacarepagua, fac Cascadura, am făcut și Cabaret Casanova la Gloria și am făcut una la Le Boy”, spune persoana înainte de a continua să laude organizatorii evenimentului.

GEORGE SANTOS TRASHES RAPORT CĂ PRETINUĂ CĂ EL „LASĂ UN CÂINE SĂ MĂRĂ”, JĂRĂMĂ ACOPERIRE NEGATĂ „NU MĂ VA OPRIRE”

“Evenimentul este bun, bine organizat. Îmi place foarte mult”, a adăugat el.

Programul de știri brazilian „Fantástico” a susținut duminică că într-un videoclip separat, Santos poate fi văzut îmbrăcat în drag și dansând alături de alți interpreți drag la Parada Mândriei din 2007 din Niterói. Fox News Digital nu a putut verifica independent că persoana din videoclip este Santos.

Rep. George Santos, RN.Y., este văzut în fața unei reuniuni a Conferinței Republicii a Camerei din Capitolul SUA, marți, 10 ianuarie 2023.

Rep. George Santos, RN.Y., este văzut în fața unei reuniuni a Conferinței Republicii a Camerei din Capitolul SUA, marți, 10 ianuarie 2023.
(Tom Williams/CQ-Roll Call, Inc prin Getty Images)

După ce fotografia și videoclipurile au apărut, Santos a negat inițial că a jucat vreodată ca drag queen și a acuzat mass-media că este obsedat de afirmații.

GEORGE SANTOS A spus că MAMA SA ESTE ÎN WORLD TRADE CENTER ÎN 9/11, DAR RECORDELE Arata că Ea ESTE ÎN BRAZILIA: RAPORT

„Cea mai recentă obsesie a mass-media care susține că sunt o drag Queen sau că „am făcut” ca drag Queen este categoric falsă”, a scris Santos pe Twitter joi. „Mass-media continuă să facă afirmații scandaloase despre viața mea în timp ce lucrez pentru a obține rezultate. Nu voi fi distras și nici deranjat de acest lucru”.

Dar, răspunzând la întrebările reporterilor la sosirea sâmbătă pe aeroportul LaGuardia din New York, Santos și-a schimbat atitudinea, atribuind fotografia și videoclipul că era „tânăr” și „se distra la un festival”.

STATELE UNITE - 12 IANUARIE: Rep. George Santos, RN.Y., este văzut în Capitoliul SUA joi, 12 ianuarie 2023.

STATELE UNITE – 12 IANUARIE: Rep. George Santos, RN.Y., este văzut în Capitoliul SUA joi, 12 ianuarie 2023.
(Tom Williams/CQ-Roll Call, Inc prin Getty Images)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„Dați-mă în judecată pentru că am o viață”, le-a spus el reporterilor, părând frustrat.

Un purtător de cuvânt al lui Santos nu a răspuns imediat solicitării Fox News Digital de a comenta luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *