Accidentul aviatic din Filipine a ucis 2 persoane, o altă aeronavă cu 6 încă dispărute

Un avion al forțelor aeriene filipineze s-a prăbușit miercuri într-o fermă la nord-vest de Manila, ucigând cele două persoane aflate la bord, în timp ce se continua căutările pentru o aeronavă privată în care se transporta șase persoane care au dispărut în ziua precedentă în nordul muntos.

Avionul SF-260 se afla într-un zbor de antrenament de pe aeroportul Sangley din provincia Cavite, la sud de Manila, când s-a prăbușit într-un câmp de orez din provincia Bataan, a declarat purtătorul de cuvânt al forțelor aeriene, colonelul Maria Consuelo Castillo.

Anchetatorul de poliție Edgardo Delos Santos a declarat pentru Associated Press, prin telefon, de la locul accidentului, că cadavrele celor doi bărbați au fost scoase din epavă și că martorii au văzut avionul coborând rapid, aparent scăpat de sub control, înainte de a se prăbuși în câmpul de orez.

Forțele aeriene au pus la pământ alte SF-260, care sunt folosite pentru antrenament și în operațiuni de contra-insurgență, a spus Castillo. O anchetă va fi făcută pentru a stabili cauza accidentului, au spus forțele aeriene.

FOSTA ANGAJATĂ LA DEPARTAMENTUL DE STAT SE PLADĂ VINOVAT PENTRU COMPORTAMENT SEXUAL CU MINORI ÎN FILIPINE

Un avion filipinez care s-a prăbușit s-a soldat cu doi morți și alți 6 dispăruți într-o altă aeronavă.  Un avion cu 6 pasageri a dispărut cu o zi înainte ca cei doi să moară, miercuri.

Un avion filipinez care s-a prăbușit s-a soldat cu doi morți și alți 6 dispăruți într-o altă aeronavă. Un avion cu 6 pasageri a dispărut cu o zi înainte ca cei doi să moară, miercuri.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Armata filipineză, una dintre cele mai subfinanțate din Asia, s-a luptat ani de zile să își modernizeze forțele aeriene și marina, în special, în ciuda problemelor de finanțare, în timp ce se luptă cu insurgențele musulmane și comuniste vechi de decenii și apăra apele teritoriale și revendicările filipineze în disputata Marea Chinei de Sud. .

Separat, un avion Cessna monomotor care transporta șase persoane a pierdut contactul cu personalul turnului aeroportului la aproximativ patru minute după decolare, pe ceea ce urma să fie un zbor de 30 de minute, marți, în nordul provinciei Isabela, a declarat Autoritatea Aviației Civile din Filipine.

O căutare și salvare la scară largă continuă miercuri, a declarat agenția de aviație civilă. Nu i-a identificat pe cei care se aflau în avion.

Forțele aeriene filipineze au declarat că elicopterele sale nu au putut decola pentru a se alătura căutărilor în Isabela din cauza vremii nefavorabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *