Au fost uciși 2 cetățeni ai Regatului Unit care se făceau voluntari în estul Ucrainei

Doi voluntari britanici care fuseseră dați dispăruți în estul Ucrainei au fost uciși, potrivit unui comunicat al familiei publicat marți.

Andrew Bagshaw, în vârstă de 48 de ani, și Christopher Parry, în vârstă de 28 de ani, au dispărut la începutul acestei luni, în timp ce se îndreptau spre orașul Soledar, din estul regiunii Donețk, unde au avut loc lupte grele.

Familia lui Parry a confirmat într-o declarație publicată de Ministerul de Externe al Marii Britanii că ambii bărbați au fost uciși.

„Cu mare tristețe trebuie să anunțăm că iubita noastră Chrissy a fost ucisă împreună cu colegul său Andrew Bagshaw în timp ce încerca o evacuare umanitară din Soledar, estul Ucrainei”, se arată în comunicat.

ORAȘUL din Marea Britanie va stinge luminile stradale după miezul nopții pentru a economisi energie, în ciuda îngrijorărilor legate de criminalitate, crește taxele: raportați

Doi bărbați din Regatul Unit care făceau voluntariat în estul Ucrainei au fost uciși în timp ce încercau o evacuare umanitară din orașul Soledar.

Doi bărbați din Regatul Unit care făceau voluntariat în estul Ucrainei au fost uciși în timp ce încercau o evacuare umanitară din orașul Soledar.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Declarația a adăugat că Parry „s-a trezit atras de Ucraina în luna martie, în cea mai întunecată oră de la începutul invaziei ruse și i-a ajutat pe cei mai nevoiași, salvând peste 400 de vieți plus multe animale abandonate”.

Poliția ucraineană a declarat pe 9 ianuarie că a pierdut contactul cu Bagshaw și Perry după ce s-au îndreptat spre Soledar.

Bagshaw, un rezident al Noii Zeelande, a fost în Ucraina pentru a ajuta la furnizarea de ajutor umanitar, potrivit rapoartelor din presa din Noua Zeelandă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *