Casa Albă spune că Schiff, Swalwell aduc „expertiză” Comitetului Intel după ce au primit de la McCarthy

Secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a declarat miercuri că democrații Adam Schiff și Eric Swalwell ar trebui să rămână în Comitetul Permanent de Informații al Camerei, după ce au primit sprijinul președintelui Republicanului Kevin McCarthy.

„Reprezentant Schiff, reprezentant Swalwell și, de asemenea, reprezentant [Ilhan] Omar este, știți, expertiza noastră și aduce mult la masă când vine vorba de politică externă și securitate națională”, a spus Jean-Pierre.

„Voi spune că, știți, când vine vorba de acel comitet, nu ar trebui politizat, ar trebui să fie independent”, a continuat ea. „Și, din nou, acei membri ai Congresului aduc o mulțime de expertiză acelui comitet. Și o voi lăsa acolo”.

REPUBLICANII ÎNCERAZĂ ÎNCERCAREA DE NUMIRE A LUI SCHIFF, SWALWELL LA COMITETUL INTEL: „RESPONSABILITATE NAȚIONALĂ DE SECURITATE”

"Reprezentantul Schiff, reprezentantul Swalwell și, de asemenea, reprezentantul Omar sunt, știți, expertiza noastră și aduc multe la masă când vine vorba de politică externă și securitate națională," spuse Jean-Pierre.

„Reprezentantul Schiff, reprezentantul Swalwell și, de asemenea, reprezentantul Omar sunt, știți, expertiza noastră și aduc multe la masă când vine vorba de politică externă și securitate națională”, a spus Jean-Pierre.
(Andrew Caballero-Reynolds / AFP prin Getty Images / File)

Într-o scrisoare către McCarthy în weekend, Liderul democrat Hakeem Jeffries a cerut ca cei doi „legislatori eminamente calificați” să fie renumiți în comitet, în ciuda asocierii lui Swalwell cu un spion chinez și a promovării de către Schiff a dosarului discreditat Steele.

Marți seară, McCarthy a trimis o scrisoare lui Jeffries în care a declarat că „respinge” numirile lui Swalwell și Schiff în Comitetul de Informații.

„Apreciez loialitatea pe care o aveți față de colegii voștri democrați și recunosc eforturile voastre de a avea doi membri ai Congresului reintegrați în Comitetul Permanent Select al Camerei pentru Informații”, a scris McCarthy. „Dar nu pot pune loialitatea partizană înaintea securității naționale și nu pot recunoaște pur și simplu anii de serviciu drept singurul criteriu pentru calitatea de membru al acestui comitet esențial. Integritatea contează mai mult”.

Fostul președinte al Comitetului de Informații al Camerei, Adam Schiff

Fostul președinte al Comitetului de Informații al Camerei, Adam Schiff
(AP Photo / J. Scott Applewhite / File)

IATA CUM MCCARTHY POATE BLOCA SCHIFF, OMAR, SWALWELL DE LA COMITETE DE CASĂ

„Ca atare, pentru a menține un standard demn de responsabilitățile acestui comitet, resping numirile reprezentantului Adam Schiff și ale reprezentantului Eric Swalwell pentru a face parte din Comitetul de informații”, a continuat el.

Swalwell a răspuns marți după scrisoarea lui McCarthy către Jeffries, numind-o „bogat” și „răzbunare politică”.

Swalwell a răspuns marți după scrisoarea lui McCarthy către Jeffries, numindu-l "bogat" și "răzbunare politică."

Swalwell a răspuns marți după scrisoarea lui McCarthy către Jeffries, numind-o „bogat” și „răzbunare politică”.
(Anna Moneymaker / Getty Images / Fișier)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„Kevin McCarthy care îl dă pe Schiff și pe mine este prea bogat pentru că știi că îi va pune pe Marjorie Taylor Greene, Paul Gosar și George Santos, care astăzi au recunoscut că a înșelat Comisia Electorală Federală cu toată finanțarea sa de campanie. Dar va dă-ne afară pe doi dintre noi”, a spus Swalwell.

McCarthy a indicat că nu îl va plasa pe Santos în Comitetul de Informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *