Democrații, grupurile ecologice vizează alte aparate electrocasnice în mijlocul dezbaterii despre aragaz

Democrații și grupurile verzi de extremă stângă și-au pus ochii pe reglementarea unei game largi de aparate electrocasnice populare, în încercarea de a-și promova agenda mai largă de electrificare și climatizare.

Impulsul de a reglementa aparatele de zi cu zi – inclusiv încălzitoare de apă, cuptoare, mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase, ventilatoare de tavan, cuptoare cu microunde și capete de duș – vine în timp ce administrația Biden și parlamentarii democrați continuă să stabilească obiective ridicate de zero net și climatice pentru eliminarea combustibililor fosili. dependență. Ecologiștii au susținut că electrificarea, interzicerea racordurilor la gaze naturale și implementarea unor standarde stricte de eficiență energetică ar putea ajuta la accelerarea reducerii emisiilor.

„Există vești proaste pentru aproape fiecare cameră din casă”, a declarat Ben Lieberman, membru senior la Competitive Enterprise Institute, pentru Fox News Digital într-un interviu. “Activiștii pentru climă și administrația Biden vor ca proprietarii de case să nu mai folosească gaze naturale și să electrifice totul. Asta ar afecta electrocasnicele care vin în versiuni pe gaz natural și electrice, cum ar fi aragazele, dar și sistemele de încălzire și încălzitoarele de apă”.

„Deci, există eforturi în curs de a înclina balanța în favoarea versiunilor electrice, deși gazul natural este considerabil mai ieftin pe bază de energie pe unitate”, a continuat el. „Este logic să le oferim consumatorilor această opțiune, mai degrabă decât să-i forțezi să opteze pentru electricitate.”

ORAșele conduse de democrați merg deja înainte cu interdicții la sobele cu gaz, care vor afecta milioane de oameni.

Președintele Biden, din stânga, este fotografiat cu șeful de cabinet al Casei Albe, Ron Klain, în dreapta, și cu secretarul pentru Energie Jennifer Granholm, în iunie 2021.

Președintele Biden, din stânga, este fotografiat cu șeful de cabinet al Casei Albe, Ron Klain, în dreapta, și cu secretarul pentru Energie Jennifer Granholm, în iunie 2021.
(Saul Loeb/AFP prin Getty Images)

În prima sa zi de mandat, în ianuarie 2021, președintele Biden a semnat un ordin executiv prin care îi cere Departamentului de Energie să facă „revizuiri majore” standardelor actuale de reglementare a aparatelor și standardelor stabilite de administrația Trump. O lună mai târziu, agenția a enumerat mai mult de o duzină de reguli de eficiență energetică, cu impact asupra aparatelor precum încălzitoare de apă, produse de gătit și lămpi, pe care le va revizui.

Potrivit Agendei federale unificate – o listă semestrială la nivel guvernamental, care evidențiază reglementările pe care agențiile intenționează să le emită în următoarele 12 luni – administrația Biden avansează cu reguli care afectează alte zeci de aparate precum frigidere, cazane și aparate de aer condiționat. Într-un exemplu recent, Departamentul de Energie a propus standarde stricte pentru becuri, ridicând nivelurile minime de eficiență.

AGENȚIA BIDEN REFUZĂ SĂ CITEȘTE CERCETĂRI PENTRU SPRIJIN POTENȚIALĂ INTERDIZARE A SOBELOR PE GAZ NATURAL

„De fapt, vom face 100 de reguli numai în acest an cu privire la electrocasnice”, a declarat fostul consilier climatic de la Casa Albă, Gina McCarthy, în timpul unui discurs din mai. „Dezvoltăm parteneriate cu privire la modul în care lucrăm împreună pentru noi standarde de construcție.”

Parlamentarii democrați au cerut, de asemenea, ca administrația să acționeze și mai repede în stabilirea unor astfel de reguli. Senatorul Jeanne Shaheen, DN.H., și Peter Welch, D-Vt., au condus o scrisoare pe care aproape 50 de alți democrați din Senat și Camere au semnat-o anul trecut, avertizându-l pe secretarul pentru Energie Jennifer Granholm că aparatele ineficiente care emit „gaze cu efect de seră în exces” continuă. a circula.

Este ilustrată o mașină de spălat cu eficiență energetică.

Este ilustrată o mașină de spălat cu eficiență energetică.
(Getty Images)

„Standardele pentru aparate sunt esențiale pentru reducerea facturilor la utilități și a emisiilor de gaze cu efect de seră, dar în acest moment sunt teribil de depășite”, a declarat Steven Nadel, directorul executiv al grupului ecologic American Council for an Energy-Efficient Economy, în urma scrisorii. „Administrația Biden are o treabă mare de a actualiza standardele pentru zeci de produse și ar trebui să acționeze cu mult mai multă urgență. Fiecare întârziere înseamnă mai multe aparate și echipamente ineficiente care provoacă emisii inutile de ani sau decenii”.

„Readucerea programului nostru de standarde de eficiență pe drumul cel bun este un câștig pentru planetă și consumatori”, a adăugat Joe Vukovich, un avocat al eficienței energetice la un alt grup climatic al Consiliului de Apărare a Resurselor Naturale. „Asigurarea faptului că aparatele noastre nu irosesc inutil energie economisește gospodăriile și întreprinderile din SUA bani la facturile de utilități și previne eliberarea de poluare periculoasă care provoacă încălzirea climei”.

TWITTER AFIRMEAZĂ AOC DUPĂ ce Ea Spune că sobele cu gaz sunt legate de leziuni cerebrale: „DEMS-UL SUNT LITERAL NEBUNI”

În general, administrația Biden a întreprins peste 110 acțiuni privind standardele de eficiență energetică în 2022. Granholm a declarat în decembrie că reglementările au întărit conducerea SUA în „cursa către un viitor cu energie curată”.

În plus, Casa Albă a găzduit recent un summit de electrificare în care Granholm a jucat un rol principal. În timpul summit-ului, oficialii administrației și susținătorii mediului au discutat modalități de a impulsiona electrificarea clădirilor și a transportului, scăzând în același timp utilizarea combustibililor fosili la nivelul economiei.

„Trebuie să punem aceste tehnologii în casele din toată America și trebuie să o facem cât mai repede posibil”, a spus țarul pentru clima de la Casa Albă, John Podesta, în timpul summitului.

Țarul climatic de la Casa Albă, John Podesta, vorbește în timpul summitului de electrificare din 14 decembrie.

Țarul climatic de la Casa Albă, John Podesta, vorbește în timpul summitului de electrificare din 14 decembrie.
(Casa Albă/Captură de ecran video)

Între timp, administrația Biden a fost forțată la începutul acestei luni să renunțe la comentariile oficialilor că ar lua în considerare o interdicție federală a sobelor cu gaz după critici pe scară largă. Cu câteva zile mai devreme, un membru al Comisiei pentru Siguranța Produselor de Consum a declarat pentru Bloomberg că „orice opțiune este pe masă” și că produsele nesigure pot fi interzise, ​​menționând că sobele cu gaz reprezintă un „pericol ascuns”.

Un studiu publicat în Jurnalul Internațional de Cercetare a Mediului și Sănătate Publică în decembrie a legat 12% din cazurile de astm din copilărie de sobe cu gaz.

Cu toate acestea, criticii au remarcat că studiul a fost finanțat parțial de RMI, o firmă de cercetare nonprofit care pledează pentru politici ecologice agresive și lucrează pentru „transformarea sistemelor energetice globale în economia reală”. Ei au susținut, de asemenea, că restricționarea utilizării gazelor naturale ar duce la costuri semnificativ mai mari de încălzire și energie pentru consumatori.

PROIECTELE DE ENERGIE VERDE SE CONfruntă cu OPOZIȚII LOCALE, LOCALE, CU PROTECȚIE DE MEDIU LA TOATĂ NAȚIONARE

„Dacă aparatele avansate au sens pentru consumatori, acestea s-ar vinde singure fără mandate”, a declarat Lieberman pentru Fox News Digital. „Cred că este o regulă generală bună, cu foarte, foarte puține excepții. Consumatorii sunt cumpărători inteligenți. Aceste mandate impun soluții unice pentru toți. Nu există două case exact la fel, nici doi proprietari nu sunt exact la fel.”

„Cred că există unele probleme reale din punctul de vedere al consumatorului atunci când începeți să reduceți opțiunile – aș spune că nu faceți niciodată o favoare consumatorilor atunci când reduceți opțiunile și îi forțați să adopte modele ecologice care vor fi utilizate. indiferent de piață”, a spus el. „Întrebarea este: vrem mandate care forțează acea alegere asupra tuturor, mai ales când este opțiunea mai scumpă în avans?”

Administrația Biden a spus că nu va interzice sobele cu gaz, dar că va iniția un proces în acest an pentru a auzi de la public despre pericolele unor astfel de aparate.

Administrația Biden a spus că nu va interzice sobele cu gaz, dar că va iniția un proces în acest an pentru a auzi de la public despre pericolele unor astfel de aparate.
(Jakub Porzycki/NurPhoto prin Getty Images)

Lieberman a menționat că astfel de reglementări vor crește prețurile la aparate și că nu este clar dacă vor economisi bani consumatorilor la facturile la energie.

Brent Bennett, director de politici la Texas Public Policy Foundation, a declarat că impulsul pentru eficiența energetică a aparatelor electrocasnice și trecerea la electrificare a făcut parte din mișcarea de mediu, socială și guvernanță (ESG) de a tranziția rapidă economia la energia verde.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„Există un fel de fervoare religioasă împotriva combustibililor fosili, indiferent de impactul real”, a declarat el pentru Fox News Digital într-un interviu. „Deci, prin urmare, este privit ca – dacă este electric, este mai bine și nu se uită cu adevărat la asta mai profund decât atât.”

„În ceea ce privește ESG, cred că ceea ce veți vedea este că companiile din SUA sunt împinse să-și reducă sfera unu și sfera două emisii, în special. Va trebui la un moment dat să-și electrifice mai multe procese. și cumpărați mai multe vehicule electrice pentru a reduce emisiile”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *