Fostul recrut din Florida căruia i s-a retras o bursă pentru că a renunțat la N-word în video primește o ofertă de la HBCU

Un fost recrut de fundaș din Florida căruia i s-a retras bursa atunci când un videoclip cu el folosind cuvântul N a apărut pe rețelele de socializare a declarat marți că a primit o altă ofertă de bursă.

Marcus Stokes a postat pe Twitter că a primit o ofertă de la Universitatea de Stat din Albany – o universitate publică istorică neagră (HBCU) din Albany, Georgia.

„Binecuvântat să primesc (sic) prima mea ofertă HBCU de a juca la Universitatea de Stat din Albany!” Stokes a postat pe Twitter.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Albany State Golden Rams joacă în Divizia a II-a. Echipa a fost 7-3 în general și 5-2 în jocul Southern Intercollegiate Athletic Conference. Programul a terminat pe locul trei în conferință, după neînvinși Benedict și Fort Valley State.

Potrivit 247 Sports, Stokes urmează să viziteze Florida de Vest mai târziu în cursul săptămânii.

O pereche de marcatori de jos pe marginea jocului Pac-12 dintre Cardinalul Stanford și Arizona State University Sun Devils pe 30 septembrie 2017, în Palo Alto, California.

O pereche de marcatori de jos pe marginea jocului Pac-12 dintre Cardinalul Stanford și Arizona State University Sun Devils pe 30 septembrie 2017, în Palo Alto, California.
(David Madison/Getty Images)

Stokes a jucat pe fundaș pentru liceul Nease din Ponte Vedra Beach, Florida, și a primit oferte de la Florida, Penn State, Florida Atlantic, Georgia Southern și Georgia State, printre alte școli, potrivit 24/7 Sports. Stokes a fost un recrut de patru stele și printre primii 50 de jucători din stat.

ED REED SPUNE că JACKSON STATE, ALȚI HBCU AU OFERIT LOCURI DE ANTRENOR ȘEF PENTRU FALLOUTUL BETHUNE-COOKMAN

Videoclipul a apărut în noiembrie și l-a arătat pe Stokes spunând „Bine ați revenit” urmat de cuvântul N. Stokes a dezvăluit într-o declarație postată pe rețelele de socializare că Gators au decis să-și retragă oferta.

„Eram în mașina mea, ascultând muzică rap, rapând cu cuvintele și am postat un videoclip cu aceasta pe rețelele de socializare”, a scris el. „Îmi cer scuze profund pentru cuvintele din cântecul pe care am ales să le spun. A fost dureros și jignitor pentru mulți oameni și regret asta.

O cască Florida Gators se află pe margine la Kyle Field pe 5 noiembrie 2022, în College Station, Texas.

O cască Florida Gators se află pe margine la Kyle Field pe 5 noiembrie 2022, în College Station, Texas.
(Ken Murray/Icon Sportswire prin Getty Images)

„Accept pe deplin consecințele pentru acțiunile mele și respect decizia Universității din Florida de a-mi retrage oferta de bursă pentru a juca fotbal. Intenția mea nu a fost niciodată să rănesc pe nimeni și recunosc că, chiar și atunci când merg împreună cu o melodie, cuvintele mele încă poartă. multă greutate.Voi strădui să fiu mai bun și să devin cea mai bună versiune a mea pe teren și în afara lui.

„Știu că învățarea din greșelile mele este un prim pas important.”

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Stokes și-a schimbat angajamentul de la Penn State la Florida în iulie, potrivit The St. Augustine Record. El a avut 14 aterizări și 1.867 de yarzi prin trecere în sezonul său senior, după ce a apărut pe radarele școlilor după sezonul de juniori, când a avut 28 de aterizări și 2.672 de metri prin trecere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *