George Santos susține în interviul din 2020 că l-a întâlnit pe Jeffrey Epstein, presupusul traficant sexual a fost „ucis”

Confruntat reprezentantul George Santos, a cărui soartă în Congres va fi determinată de rezultatul unei anchete de etică a Casei privind presupusele încălcări ale legii privind finanțarea campaniei, a susținut într-un interviu podcast din 2020 că l-a întâlnit pe Jeffrey Epstein și a spus că crede că finanțatorul dezamăgit a fost „ucis. .”

Santos, care a recunoscut că a fabricat detalii ușor de verificat pe CV-ul său cu privire la moștenirea evreiască, o diplomă universitară și o carieră de succes la două firme din Wall Street, a fost intervievat la The Rory Sauter Show, un podcast politic conservator, pe 12 august 2020. la vremea respectivă, el a fost doar un candidat republican care candidează pentru a reprezenta districtul 3 al Congresului din New York.

Maxwell, care în cele din urmă avea să fie condamnată pentru rolul său într-o schemă de exploatare și abuz sexual pe mai multe fete minore cu Epstein pe parcursul unui deceniu, tocmai fusese acuzată de Departamentul de Justiție cu o lună înainte și a fost pusă sub supraveghere la sinucidere într-un Brooklyn. închisoare, în ciuda faptului că avocații ei au spus că clientul lor nu a fost sinucigaș, iar izolarea a împiedicat-o să se pregătească pentru tribunal.

„Nu sunt un teoretician al conspirației aici, dar știu că ea deține cheia pentru ca multe cariere să fie șterse, iar asta merge de la politicieni la oameni de afaceri și alți oameni influenți din această țară”, a spus Santos pentru podcast la acea vreme, referindu-se. lui Maxwell. “Nu ar trebui să fie în custodie în Statele Unite. Ar trebui să fie în Marea Britanie sau oriunde altundeva în lume dacă i se acordă protecție. Poate că Marea Britanie este o idee proastă pentru că prințul este acolo. Dar înțelegeți imaginea.”

GEORGE SANTOS PREZĂ CĂ A SUFERIT „TENTATIVA DE ASACINAR” ÎN INTERVIUL CU PODCASTERUL BRAZILIAN: RAPORT

Fotografie de la Jeffrey Epstein (stânga).  Rep. George Santos părăsește o reuniune a grupului GOP la Capitol Hill pe 25 ianuarie 2023, la Washington, DC.  (dreapta)

Fotografie de la Jeffrey Epstein (stânga). Rep. George Santos părăsește o reuniune a grupului GOP la Capitol Hill pe 25 ianuarie 2023, la Washington, DC. (dreapta)
(Getty Images)

Se pare că Santos se referea la Prințul Andrew, care mai târziu avea să se înțeleagă cu acuzatoarea de abuz sexual Epstein, Virginia Giuffre, în februarie 2022.

Rep. George Santos, RN.Y., este văzut în fața unei reuniuni a Comitetului Conferinței Republicane a Camerei Republicii în Capitoliul SUA, marți, 10 ianuarie 2023.

Rep. George Santos, RN.Y., este văzut în fața unei reuniuni a Comitetului Conferinței Republicane a Camerei Republicii în Capitoliul SUA, marți, 10 ianuarie 2023.
( Tom Williams/CQ-Roll Call, Inc prin Getty Images)

Ducele de York a negat acuzațiile că ar fi violat și abuzat sexual pe Giuffre când aceasta avea 17 ani, dar o fotografie cu el, Giuffre și Maxwell împreună la apartamentul lui Maxwell din Londra în 2001 a fost depusă ca parte a documentelor judecătorești. Acum, care ispășește o pedeapsă de 20 de ani de închisoare în Florida, Maxwell a susținut în primul ei interviu după condamnare că fotografia este o „falsă”.

În interviu, Maxwell a mai spus că și-ar dori să nu-l fi „întâlnit niciodată” pe Epstein, spunând că crede că acesta a fost „ucis”.

O fotografie din 2001 care a fost inclusă în dosarele instanței îl arată pe prințul Andrew cu brațul în jurul taliei Virginia Giuffre, în vârstă de 17 ani, care spune că Jeffrey Epstein a plătit-o să facă sex cu prințul.  Andrew a negat acuzațiile.  Pe fundal este iubita lui Epstein, Ghislaine Maxwell.

O fotografie din 2001 care a fost inclusă în dosarele instanței îl arată pe prințul Andrew cu brațul în jurul taliei Virginia Giuffre, în vârstă de 17 ani, care spune că Jeffrey Epstein a plătit-o să facă sex cu prințul. Andrew a negat acuzațiile. Pe fundal este iubita lui Epstein, Ghislaine Maxwell.
(Curtea de Apel al doilea circuit din SUA)

Epstein a fost acuzat la tribunalul federal din Manhattan în iulie 2019 pentru trafic sexual al unui minor. Ulterior, a fost găsit mort în august 2019 în celula sa din New York dintr-o aparentă sinucidere, potrivit Departamentului de Justiție.

„Am sentimentul că mergem pe aceeași cale ca Epstein și vom omorî și vom reduce la tăcere multă justiție, permițând ca această femeie să fie ucisă”, a continuat Santos în interviul din 2020.

Jeffrey Epstein și Ghislaine Maxwell într-o fotografie nedatată.

Jeffrey Epstein și Ghislaine Maxwell într-o fotografie nedatată.
(Departamentul de Justitie)

Gazda a spus apoi că crede personal că Epstein ar putea fi încă în viață și i s-a acordat în secret imunitatea.

“Cred că este mort și cred că a fost ucis. Aceasta este concluzia mea”, a replicat Santos.

„L-am cunoscut pe Epstein la câteva conferințe de capital privat”, a spus Santos. “Nu am avut niciodată de-a face cu el personal, dar l-am cunoscut, l-am văzut. Am 6′ 2” iar tipul era mai înalt decât mine. Nu ai cum să te agăți de un pat supraetajat la acea înălțime. Nu mă pot spânzura de un pat supraetajat pentru că instinctul uman intra în picioare și primul lucru pe care îl faci este să te ridici…”

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„Toată povestea este atât de distorsionată. Nu s-a spânzurat. A fost ucis. Și da, a murit – ceea ce continuă să fie părerea mea”, a spus el. „Hei, uite, este 2020. Am văzut cele mai bizare, de neconceput și de neimaginat petrecute în acest an, de la prăbușirea economiei mondiale până la New York, care a devenit un oraș fantomă timp de trei luni. literalmente demonizat, nu aș trece pe lângă mine, Rory, nu aș trece pe lângă mine că el încă se plimbă și noi toți spunem: „O, Doamne, tipul e în viață”. Nu poți spune.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *