Hackul iPhone vă permite să trimiteți texte secrete prietenilor

Ai simțit vreodată că cineva se uită peste umărul tău în timp ce trimite mesaje private prietenilor și familiei tale? Ei bine, nu va trebui să vă faceți griji că acei oameni năzuitori știu ce trimiteți, deoarece Apple are un truc secret disponibil pentru toate modelele de iPhone și este complet gratuit de utilizat.

Cum îmi pot proteja mesajele?

DATE CLIC PENTRU A PRIMI BULETINUL INFORMATIV CYBERGUY LUI KURT CU SFATURI RAPIDE, RECENZII TEHNOLOGICE, ALERTE DE SECURITATE SI INSTRUCTIUNI SIMPLE PENTRU A VA FACE MAI INTELIGENT

Caracteristica despre care vorbim este cunoscută ca Cerneală invizibilăși permite utilizatorilor de iPhone să trimită un iMessage cu textul mâzgălit pe ecran, astfel încât nimeni altcineva, cu excepția dvs. și a destinatarului, să îl poată citi. Mesajul va apărea pe ecran doar când îl apăsați și mențineți apăsat.

Pentru oricine altcineva care încearcă să se uite peste umărul tău, va părea doar ca un mesaj gol. Acesta este, de asemenea, un truc grozav de folosit dacă doriți să trimiteți glume amuzante sau surprize prietenilor dvs. sau îl puteți folosi pentru a discuta despre spoilere de filme și TV în chaturile dvs. de grup, fără a strica nimic pentru cei din chat care nu au vizionat. inca. Cu toate acestea, această caracteristică specială funcționează numai în iMessage și nu poate fi utilizată în nicio altă platformă de mesagerie, cum ar fi WhatsApp.

Invisible Ink le permite utilizatorilor de iPhone să trimită un iMessage cu textul mâzgălit pe ecran.

Invisible Ink le permite utilizatorilor de iPhone să trimită un iMessage cu textul mâzgălit pe ecran.
(CyberGuy.com)

UTILIZATORII APPLE POT SIGURA CONTURILE CU O CHEIE DE SECURITATE FIZICĂ

  • Deschide-ți iMessage aplicația
  • Scrie un mesaj unuia dintre prietenii tăi
  • În loc să dai clic pe trimite, țineți apăsată pictograma de trimitere cu degetul
  • Un meniu ascuns va apărea pe ecran cu opțiuni despre cum să trimiteți mesajul
Iată cum să utilizați Invisible Ink pe iPhone.

Iată cum să utilizați Invisible Ink pe iPhone.
(CyberGuy.com)

HACKUL IPHONE UȘOR UTILIZAREA CU O MÂNĂ ȘI AJUNGE LA TOTUL DE PE ECRAN

  • Selectați Cerneală invizibilă
  • presa Trimite cand e gata
  • Mesajul dvs. va fi acum ascuns din vedere până când dvs Atingeți aceasta. Dacă mesajul este mai lung, va trebui atingeți-l de mai multe ori să dezvăluie totul.
Acesta este modul în care Invisible Ink apare pe iMessage.

Acesta este modul în care Invisible Ink apare pe iMessage.
(CyberGuy.com)

Acum că știi ce este Invisible Ink. Vei trimite mesaje secrete prietenilor și familiei tale? Mi-ar plăcea să aud de la tine.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Pentru mai multe dintre sfaturile mele, abonați-vă la buletinul meu gratuit CyberGuy Report făcând clic pe linkul „Buletin informativ gratuit” din partea de sus a site-ului meu.

Copyright 2023 CyberGuy.com. Toate drepturile rezervate. Articolele și conținutul CyberGuy.com pot conține link-uri afiliate care câștigă un comision atunci când se fac achiziții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *