Mr. Irrelevant de la 49ers se îndreaptă spre meciul de campionat NFC cu un record sălbatic în playoff NFL

Când San Francisco 49ers au pierdut fundașul Jimmy Garoppolo la un picior rupt în săptămâna 13, cei mai mulți au presupus că aspirațiile Niners la Super Bowl s-au încheiat.

Împreună cu accidentarea la glezna de la sfârșitul sezonului a lui Trey Lance în săptămâna 2, San Francisco a fost forțat pentru a apela la al treilea fundaș, o alegere din runda a șaptea din Iowa State.

Brock Purdy, numărul 13 din San Francisco 49ers, trece în timpul unui meci de fotbal din playoff din runda diviziei NFL dintre San Francisco 49ers și Dallas Cowboys pe Levi's Stadium pe 22 ianuarie 2023 în Santa Clara, California.

Brock Purdy, numărul 13 din San Francisco 49ers, trece în timpul unui meci de fotbal din playoff din runda diviziei NFL dintre San Francisco 49ers și Dallas Cowboys pe Levi’s Stadium pe 22 ianuarie 2023 în Santa Clara, California.
(Michael Owens/Getty Images)

Supranumit „Mr. Irrelevant”, deoarece este ultima alegere a Draft NFL 2022Brock Purdy a făcut mai mult decât să mențină San Francisco pe linia de plutire.

SAQUON BARKLEY SPERĂ ÎN AGENȚIA LIBERĂ ÎN AGENȚIA LIBERĂ: REPORT

Purdy nu a pierdut niciun joc de când a preluat funcția de titular și îi conduce acum pe cei 49ers la meciul din campionatul NFC împotriva lui. Philadelphia Eagles duminică.

În două starturi în playoff, Purdy are 37-59 pentru 546 de metri, trei touchdown-uri și zero interceptări.

Potrivit ESPN, cele 59 de încercări de pase postseason sunt cele mai multe ale unui începător fără interceptare din istoria NFL.

AARON RODGERS EXPLOATĂ „CULTURA TREZIȚĂ”, Spune că POZIȚIA ÎN FAȚĂ DE COVID L-A FACUT UN „VILLIAN”

Brock Purdy, numărul 13 din San Francisco 49ers, se încălzește înainte de un meci împotriva Dallas Cowboys în jocul NFC Divisional Playoff de la Levi's Stadium pe 22 ianuarie 2023 în Santa Clara, California.

Brock Purdy, numărul 13 din San Francisco 49ers, se încălzește înainte de un meci împotriva Dallas Cowboys în jocul NFC Divisional Playoff de la Levi’s Stadium pe 22 ianuarie 2023 în Santa Clara, California.
(Lachlan Cunningham/Getty Images)

Purdy a depășit de mult fundașii pe locul doi și pe primul loc, Norm Van Brocklin completând 14 pase fără o interceptare în 1949 și Tyler Huntley completând 13 pase consecutive în 2020.

În jocuri de când Purdy a preluat conducerea pentru Garoppolo, Niners sunt 8-0, iar Purdy a aruncat doar trei interceptări în timp ce a trecut pentru 16 touchdown-uri, dintre care 13 au venit în timpul sezonului regulat.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

„Da, a fost incredibil cu asta”, a spus Shanahan în conferința sa de luni cu reporterii, prin intermediul NBC Sports. „Cred că acesta este lucrul numărul 1 pe care l-a făcut. Și pentru a putea fi la fel de bun cu mingea ca și el, în timp ce face o serie de jocuri pe care le are, acesta este cu siguranță lucrul de care am fost cel mai impresionat. “

Purdy va deveni doar al cincilea quarterback începător care a început un joc de campionat de conferință, deoarece vrea să devină primul QB începător care începe în Super Bowl.

Brock Purdy, numărul 13 din San Francisco 49ers, fuge de pe teren după ce i-a învins pe Seattle Seahawks în meciul de playoff NFC Wild Card de la Levi's Stadium pe 14 ianuarie 2023 în Santa Clara, California.

Brock Purdy, numărul 13 din San Francisco 49ers, fuge de pe teren după ce i-a învins pe Seattle Seahawks în meciul de playoff NFC Wild Card de la Levi’s Stadium pe 14 ianuarie 2023 în Santa Clara, California.
(Ezra Shaw/Getty Images)

„În acest moment, sunt încă concentrat într-un anumit sens doar cu jocul și ceea ce am fi putut face pentru a fi mai buni”, a spus Purdy după învingându-i pe Dallas Cowboys duminică. „Dar da, este destul de mișto să vezi ceasul la zero și apoi îi vezi pe Niners peste Cowboys. Este destul de drăguț în playoff. Așadar, cu siguranță, mulțumim personalului de antrenori pentru că ne-a făcut bine toată săptămâna. Apărare, atac, echipe speciale, toată lumea doar joacă. Este nevoie de toată lumea, nu doar de o persoană sau de câțiva băieți. Este nevoie de toți literalmente.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„Sunt atât de mândru de echipă și fotbalul din playoff nu este ușor, așa că să merg și să câștig o astfel de victorie împotriva unei echipe grozave precum Dallas, iar acum să merg la Campionatul NFC, înseamnă mult pentru noi și pentru eu însumi. Da, când fac un pas înapoi, e destul de mișto. Foarte recunoscător.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *