Odell Beckham Jr. reacționează la aruncarea lui Sha’Carri Richardson din avion: „Dar eu sunt o-o gaură”

După ce a făcut parte din propriul său fiasco cu avionul, Odell Beckham Jr. a intervenit în incidentul starului de pistă Sha’Carri Richardson.

În ultimele zile, vedeta a fost părăsită dintr-un zbor după o dispută cu o însoțitoare de bord despre care a spus că a vorbit cu ea într-o manieră lipsită de respect.

Richardson a spus că a primit instrucțiuni de către însoțitor, „dar felul în care mi-a vorbit a fost foarte neprofesionist”, a spus ea, așa că nu a urmat-o. Ea a adăugat că mâinile lui erau „toate în fața mea”.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Sha'Carri Richardson concurează la 100 de metri feminin în timpul Weltklasse Zurich 2022, parte a seriei Diamond League 2022 de la Stadion Letzigrund pe 08 septembrie 2022 din Zurich, Elveția.

Sha’Carri Richardson concurează la 100 de metri feminin în timpul Weltklasse Zurich 2022, parte a seriei Diamond League 2022 de la Stadion Letzigrund pe 08 septembrie 2022 din Zurich, Elveția.
(Alexander Hassenstein/Getty Images)

„După aceea, în timp ce stătea în fața mea, făcând protocoalele de siguranță, a continuat să se aplece să se uite la telefonul meu”, a spus Richardson într-o poveste pe Instagram etichetând American Airlines. “A cerut să vadă că telefoanele mele sunt în modul avion în acest moment. Mi-a cerut să-i arăt. Ceea ce am făcut în fața lui.”

După aceea, Richardson a înregistrat un videoclip cu ea în care spunea că „nu lucrează astăzi” și că este în „pe timp de vacanță”.

Richardson a întors apoi camera telefonului, care l-a surprins pe însoțitor mergând cu spatele.

În această fotografie din 19 iunie 2021, Sha'Carri Richardson sărbătorește după ce a câștigat prima serie a semifinalelor la runda de 100 de metri feminin la probele olimpice din SUA din Eugene, Oregon.

În această fotografie din 19 iunie 2021, Sha’Carri Richardson sărbătorește după ce a câștigat prima serie a semifinalelor la runda de 100 de metri feminin la probele olimpice din SUA din Eugene, Oregon.
(AP Foto/Ashley Landis)

DAMAR HAMLIN, lui BILLS, RĂSPUNDE LA ZvonURI DE „CLONARE” DUPĂ APARIȚIA LA PLAYOFF

„Mă înregistrez, dar ai sărit în videoclipul meu, așa că te-am prins, pentru că ai sărit în videoclipul meu”, spune Richardson, în timp ce însoțitoarea îi răspunde că nu poate înregistra.

Mai târziu, Richardson s-a bucurat de un alt pasager care a spus că va pierde un zbor de legătură din cauza incidentului, la care Richardson a răspuns: „Oh, deci ești îngrijorat de o legătură în timp ce un adult mă lipsește de respect?”

În fundal se aud palme, când Richardson părăsește zborul.

Receptorul de tip liber Beckham a fost lansat recent la un zbor, iar când a văzut postarea lui Richardson pe Instagram, a intervenit.

Sprinterul american Sha'carri Richardson face semn unui coleg de echipă din tribune după ce a alergat 100 de metri, sâmbătă, 21 august 2021, la întâlnirea de atletism Prefontaine Classic din Eugene, Oregon. (AP Photo/Thomas Boyd)

Sprinterul american Sha’carri Richardson face semn unui coleg de echipă din tribune după ce a alergat 100 de metri, sâmbătă, 21 august 2021, la întâlnirea de atletism Prefontaine Classic din Eugene, Oregon. (AP Photo/Thomas Boyd)
(AP Photo/Thomas Boyd)

EX-BUCCANEERS QUARTERBACK OFERĂ PRINCIPALĂ DURPĂ A VIITORULUI LUI TOM BRADY: „EL ESTE O CARACĂ A SĂȘI”

„WAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIITTTTTTTTT”, a scris el cu 11 emoji-uri râzând. „BUTTT IM THE A–HOLE”, a comentat Beckham.

Un alt comentariu spunea „SPUNEȚI-MI U GIT A DECUT ÎNCERCAT ZBORULUI AMERICAN FĂRĂ MOT”.

Beckham a fost scos din zbor de la Miami la Los Angeles după ce a mers înainte și înapoi cu însoțitorii de bord care l-au considerat incapabil să zboare.

Sha'Carri Richardson sărbătorește după ce a câștigat prima serie a semifinalelor la 100 de metri runda feminin la probele olimpice de atletism din SUA sâmbătă, 19 iunie 2021, în Eugene, Ore.

Sha’Carri Richardson sărbătorește după ce a câștigat prima serie a semifinalelor la 100 de metri runda feminin la probele olimpice de atletism din SUA sâmbătă, 19 iunie 2021, în Eugene, Ore.
(AP Foto/Ashley Landis)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Richardson urma să concureze la Jocurile Olimpice de la Tokyo în 2021, dar nu a făcut călătoria după ce a fost suspendat din cauza unui test pozitiv la marijuana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *