Pârâtul german spune că Hells Angels a părăsit Mallorca în 2011

Un german acuzat de activități ale crimei organizate în timp ce conducea filialul din Mallorca al clubului de motociclism Hells Angels în urmă cu mai bine de un deceniu a depus marți în fața unui tribunal spaniol.

Frank Hanebuth, în vârstă de 58 de ani, este judecat cu o duzină de presupuși membri ai capitolului și colaboratori, după ce alți 34 de inculpați au încheiat un acord de pledoarie în prima zi a audierilor de luni la Înalta Curte din Madrid.

Acesta a negat orice relație profesională cu ceilalți inculpați.

De asemenea, Hanebuth a negat că a trăit în Mallorca din 2011 până în 2013, când, potrivit procurorilor, grupul a operat pe insula stațiunea spaniolă și a spus că a mers acolo doar pentru vacanțele de vară și pentru ziua unui prieten. Hanebuth a spus că Hells Angels au fost prezenți pe Mallorca din noiembrie 2009 până în februarie 2011.

POLIȚIA SPANIOLĂ A DEZMONTAT GRUPUL CARE SE CONSIDERĂ A CONDUCE CEA MAI MARE „NARCO-BANC” DIN EUROPA, SUNE EUROPOL

Un bărbat german acuzat de activități de crimă organizată în timp ce se presupune că conducea secția din Mallorca a clubului de motociclism Hells Angels a fost acuzat.

Un bărbat german acuzat de activități de crimă organizată în timp ce se presupune că conducea secția din Mallorca a clubului de motociclism Hells Angels a fost acuzat.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

El a negat că deține o proprietate mare din Mallorca, unde poliția a găsit arme și documente sau orice alt stat imobiliar din Spania.

Procurorii spanioli l-au acuzat pe Hanebuth de apartenență la o organizație criminală, spălare de bani și deținere ilegală de arme de foc. Ei cer o pedeapsă de 13 ani de închisoare pentru el și o amendă de 4,9 milioane de dolari pentru acuzația de spălare de bani.

Procurorii susțin că Hanebuth a numit membri care au comis infracțiuni, inclusiv extorcare, exploatare sexuală și jaf în locuri turistice populare. Ei au spus că grupul s-a mutat și în imobiliare din Mallorca și insula Ibiza din apropiere.

Procesul este de așteptat să dureze câteva zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *