Parlamentarii NC revin după o pauză de 2 săptămâni, încep o nouă sesiune legislativă

Adunarea Generală din Carolina de Nord se întoarce la Raleigh după o pauză obișnuită de două săptămâni din ianuarie și se îndreaptă către afacerea legiferării.

Camera și Senatul au programat miercuri ședințe de la prânz, marcând momentul în care sesiunea legislativă de doi ani începe în mod serios.

Legislatura a organizat sesiuni organizatorice de o zi pe 11 ianuarie pentru a realege președintele Camerei Tim Moore și liderul Senatului Phil Berger. Parlamentarii pot începe să depună proiecte de lege.

REPUBLICANII NC ÎNTREAZĂ ÎNTREI CURȚII SĂ REEXADEREA DECIZIILOR DE REDISTRICȚIUNE, DE IDENTIFICARE A ALEGĂTORULUI

După o pauză de două săptămâni în ianuarie, Adunarea Generală din Carolina de Nord se întoarce la Raleigh pentru a începe o nouă sesiune legislativă.

După o pauză de două săptămâni în ianuarie, Adunarea Generală din Carolina de Nord se întoarce la Raleigh pentru a începe o nouă sesiune legislativă.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Republicanii care conduc ambele camere se așteaptă să se confrunte anul acesta cu probleme cheie din 2022 care nu au fost rezolvate. Aceasta include dacă să accepte extinderea Medicaid, să fie legal fumatul de marijuana în scopuri medicale sau să licențieze jocurile de noroc sportive.

Membrii GOP au în vedere, de asemenea, noi restricții la avort, după ce Curtea Supremă a SUA a eliminat protecția federală împotriva avortului în iunie anul trecut.

Guvernatorul democrat Roy Cooper va avea nevoie de aliații săi de partid din Parlament să rămână uniți pentru a-și susține dreptul de veto asupra legilor privind avortul sau orice altceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *