Proiectul de lege GOP ar lipi membrii Congresului cu planul de ingrijire a sanatatii veteranilor pentru a atrage atentia asupra eșecului VA

Un proiect de lege republican introdus în această săptămână ar obliga membrii Congresului și personalul lor să obțină asistență medicală de la Departamentul Afacerilor Veteranilor, o schimbare menită să-i oblige pe parlamentari să recunoască problemele de lungă durată cu VA.

Parlamentarii și personalul Camerei și Senatului trebuie să-și obțină acoperirea medicală prin intermediul bursei de asigurări de sănătate din Washington, DC, creată în baza Obamacare. Ei au acces la planuri de nivel aur, ceea ce înseamnă că plătesc 20% din costurile de îngrijire a sănătății, în timp ce contribuabilii acoperă 80%.

Dar, în conformitate cu legislația propusă de reprezentantul Warren Davidson, un veteran al armatei și republican din Ohio, parlamentarii și personalul ar primi îngrijiri VA la unitățile VA „ca și cum astfel de membri și personal ar fi veterani”. Davidson spune că scopul este de a face parlamentarii mai conștienți de problemele cu VA.

WATCHDOG ÎNTREGĂ JUDECĂTORUL SĂ ÎNCHEIE CU „STONEWALLING” DE LA VA, IDENTIFICA OFICIALII ÎN SPATELE RESTRICȚILOR DE ÎNGRIJIRE A SĂNĂTĂȚII

Rep. Warren Davidson, un republican din Ohio și veteran al armatei, dorește ca parlamentarii să folosească îngrijirea Veterans Affairs, astfel încât să se familiarizeze mai bine cu modul în care trebuie să fie remediat VA.

Rep. Warren Davidson, un republican din Ohio și veteran al armatei, dorește ca parlamentarii să folosească îngrijirea Veterans Affairs, astfel încât să se familiarizeze mai bine cu modul în care trebuie să fie remediat VA.
(Al Drago-Pool/Getty Images)

„Oferirea veteranilor noștri cu îngrijire de cea mai înaltă calitate este o problemă bipartizană asupra căreia aproape toți membrii Congresului sunt de acord”, a spus Davidson într-o declarație pentru Fox News Digital. „VA este însărcinată cu îndeplinirea obligației națiunii noastre de a oferi veteranilor beneficiile de sănătate pe care le-au câștigat. Pentru a îndeplini această obligație, VA va necesita o supraveghere consecventă și intenționată a Congresului.

„Când vorbesc cu veteranii, ei subliniază întotdeauna urgența din jurul problemelor de sănătate ale veteranilor, în special pentru serviciile de sănătate mintală”, a adăugat el. Proiectul meu de lege se va asigura ca membrii Congresului au o miza in imbunatatirea sistemului de sanatate VA.

DEMOCRAȚII REFUZĂ SĂ EXAMINEAZE „INACEPTABILE” ÎNTÂRZIERI LA ÎNGRIJIREA SĂNĂTĂȚII VETERANILOR

VA a fost supus unei examinări stricte din 2014, când a devenit clar că nu raportează în mod sistematic timpii de așteptare ale veteranilor pentru asistența medicală pentru a face să pară că veteranii primesc îngrijire în timp util. Această practică a condus la constatările că unii veterani au murit în timp ce așteptau perioade lungi de timp pentru îngrijirea VA. Și asta a determinat Congresul să creeze un program pilot care să permită unor veterani să primească îngrijire în afara VA.

Sub fostul președinte Trump, opțiunea de îngrijire privată a devenit permanentă în conformitate cu Legea MISIUNII, dar administrația Biden a fost criticată pentru că a încercat să minimizeze opțiunea de asistență medicală privată. Într-o audiere din 2022, republicanii l-au criticat pe secretarul VA, Denis McDonough, pentru că a redirecționat un link MISSION Act de la o pagină web care i-a educat pe veterani despre opțiunile lor de îngrijire privată către o pagină care i-a încurajat să se înscrie la VA.

Denis McDonough, secretar al Afacerilor Veteranilor, este criticat din partea republicanilor din cauza implementarii de catre VA a legislatiei care ofera veteranilor optiunea de a folosi ingrijirea din sectorul privat.

Denis McDonough, secretar al Afacerilor Veteranilor, este criticat din partea republicanilor din cauza implementarii de catre VA a legislatiei care ofera veteranilor optiunea de a folosi ingrijirea din sectorul privat.
(Al Drago/Bloomberg prin Getty Images)

Senatorul Dan Sullivan, R-Alaska, a numit-o anul trecut un exemplu de „prejudecată flagrantă” împotriva Legii MISIUNII.

„De când sunt în Congres, am susținut Actul Misiunii VA, Actul Responsabilității VA și Actul PACT”, a spus Davidson. Aceste facturi au crescut accesul la ingrijire, beneficii extins si imbunatatit calitatea ingrijirii. Cu toate acestea, mai mult trebuie facut pentru a imbunatati VA.

SENATORII RIP SECRETARUL VA PENTRU CAPACANȚA VETERANILOR ÎN ASISTENȚA SĂNĂTĂȚIEI GUVERNAMENTALE: „PUNERE PRINCIPALĂ”

Veteranii și organizațiile de veterani continuă să se plângă de timpii de așteptare pentru îngrijire. Prin solicitarea de documente federale, grupurile de veterani și aliații lor au găsit dovezi că VA generează din nou date pentru a face să pară că timpii de așteptare ale VA nu sunt atât de lungi cât sunt.

De exemplu, ei au descoperit că, în loc să măsoare timpii de așteptare începând din ziua în care un veteran solicită îngrijire, VA pornește ceasul când un „programator” VA începe munca de stabilire a unei întâlniri, care poate fi săptămâni sau chiar luni după o veteranul cere mai întâi îngrijire.

Veterans Affairs a fost, de asemenea, criticat pentru timpii lungi de așteptare pentru veterani la clinici și spitale din întreaga țară.

Veterans Affairs a fost, de asemenea, criticat pentru timpii lungi de așteptare pentru veterani la clinici și spitale din întreaga țară.
(Alastair Pike/AFP prin Getty Images)

Apariția unor timpi scurti de așteptare poate face mai greu pentru veterani să se califice pentru îngrijire în afara VA. Conform Actului MISIUNEA, un factor care îi face pe veterani eligibili pentru îngrijirea din sectorul privat este timpul lung de așteptare, iar grupurile de veterani spun că timpii de așteptare artificial scurti împiedică mii de veterani să primească îngrijirea de care au nevoie în afara VA.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Anul trecut, Americans for Prosperity (AFP) a dat în judecată VA pentru acces la documente care detaliază implementarea de către VA a MISION Act. În timp ce un judecător a ordonat VA să prezinte aceste documente, AFP a revenit luna trecută în fața unui judecător de la Washington, DC, pentru a-i cere să prezinte documente mai relevante, inclusiv documente care dezvăluie ce lideri de rang înalt din VA încearcă să limiteze utilizarea Legii MISIUNII. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *