Republicanii Camerei anunță o schimbare majoră a comisiei cheie care supraveghează politica în domeniul energiei, sănătății și tehnologiei

PRIMUL PE FOX: Liderii republicani ai Camerei au anunțat o modificare a structurii Comitetului pentru Energie și Comerț al Camerei, un grup cheie care supraveghează o gamă largă de probleme legate de energie, sănătate și tehnologie.

Rep Cathy McMorris Rodgers, R-Wash., care și-a asumat recent rolul de președinte al Comitetului pentru Energie și Comerț, a anunțat schimbarea miercuri, spunând că grupul va fi „reorientat” pentru a-l ajuta să își reușească misiunea. Schimbarea afectează în principal responsabilitățile subcomitetelor panelului și schimbă modul în care comitetul va fi echipat cu abordarea priorităților sale.

„Timp de 227 de ani, Comitetul pentru Energie și Comerț a condus la soluții pentru a ține promisiunea Americii, unde am scos mai mulți oameni din sărăcie și am condus lumea în creșterea nivelului de trai al oamenilor”, a declarat McMorris Rodgers pentru Fox News Digital într-un afirmație. „În acest Congres, republicanii vor continua să onoreze istoria bogată a comitetului pentru a îmbunătăți viața oamenilor și a se asigura că America conduce o nouă eră a inovației și antreprenoriatului”.

„De aceea ne reorientăm subcomitetele pentru a ne asigura că munca noastră abordează cele mai mari provocări și cele mai importante priorități ale zilei, inclusiv scăderea costurilor la energie, depășirea Chinei și construirea unui viitor mai sigur”, a continuat ea.

PROGRAMUL DE PROGRAMUL PRIVULUI REPUBLICANILOR LĂSAȘI DEMOCRAȚII ÎNCĂRTARE PENTRU Leasingul de petrol: „ESTE PROCESUL ECHILIBRULUI”

Președintele Comitetului pentru Energie și Comerț al Camerei, Cathy McMorris Rodgers, R-Wash., vorbește în timpul unei audieri la Capitol Hill în 2019.

Președintele Comitetului pentru Energie și Comerț al Camerei, Cathy McMorris Rodgers, R-Wash., vorbește în timpul unei audieri la Capitol Hill în 2019.
(Zach Gibson/Getty Images)

Conform modificărilor, Subcomitetul pentru energie se va schimba în Subcomitetul pentru energie, climă și securitate a rețelei; Subcomitetul pentru mediu și schimbări climatice va trece la subcomitetul pentru mediu, producție și minerale critice; iar Subcomitetul pentru Protecția Consumatorului și Comerț va fi acum Subcomisia pentru Inovare, Date și Comerț.

Subcomisiile de Comunicații și Tehnologie, Sănătate și Supraveghere vor rămâne neschimbate.

LIDEREI REPUBLICANI PROMĂ O SUPRAVEGHERE AGRESIVĂ LEGATĂ DE ENERGIE: „INTENȚIEM SĂ TRAGAM CORTINEA”

În general, modificările aduse structurii comitetului evidențiază modul în care republicanii din comitet, care au promis că vor aborda în mod agresiv problemele importante legate de energie, climă, Big Tech și sănătate, își propun să abordeze aceste probleme cheie.

În conformitate cu modificările, noul subcomitet pentru energie, climă și securitate a rețelei va avea jurisdicție în special în problemele legate de schimbările climatice. Republicanii au susținut că soluțiile la schimbările climatice merg mână în mână cu creșterea securității energetice.

Rep. Frank Pallone, DN.J., democratul de top din Comisia pentru energie și comerț este fotografiat în timpul unei audieri pe 6 aprilie.

Rep. Frank Pallone, DN.J., democratul de top din Comisia pentru energie și comerț este fotografiat în timpul unei audieri pe 6 aprilie.
(Al Drago/Bloomberg prin Getty Images)

Subcomitetul pentru mediu, producție și minerale critice va încerca să urmărească politici care să reducă în linii mari dependența de lanțurile de aprovizionare din China, inclusiv de lanțurile de aprovizionare cu minerale esențiale, care sunt vitale pentru dezvoltarea energiei verzi. Schimbarea numelui vine în timp ce republicanii continuă să caute o reformă care să permită eliminarea reglementărilor despre care spun că împiedică producția și mineritul intern.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Iar Subcomitetul pentru inovare, date și comerț este pregătit să caute soluții la vulnerabilitatea datelor americanilor la abuz din partea companiilor Big Tech și a guvernului chinez.

„Încrederea și încrederea în guvernul reprezentativ sunt rupte”, a declarat McMorris Rodgers la începutul acestei luni. „Răspunderea în agențiile federale este inexistentă, așa că administrația Biden împinge politici radicale pentru a-și mulțumi aliații politici. Iar poporul american plătește prețul pentru asta – la pompă, la magazin alimentar și la cabinetul medicului”.

„Comitetul pentru Energie și Comerț este în centrul soluționării celor mai importante probleme cu care se confruntă americanii harnici – reducerea costurilor, promovarea libertății de exprimare și păstrarea piețelor libere”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *