Republicanii din Maine propun o legislație pentru a reduce costurile de încălzire

Republicanii din Maine au declarat marți că vor propune o serie de modificări legale pentru a încerca să limiteze costurile crescânde ale încălzirii casei în stat.

Maine este puternic dependentă de uleiul de încălzire, iar costul acestuia s-a dublat în ultimii doi ani, au spus membrii republicani ai Senatului statului. În total, tarifele la energie electrică au crescut cu 165% în ultimii ani, au spus senatorii.

Senatorii au spus că vor propune reforme Comisiei de utilități publice din Maine, precum și o serie de acte pentru a încerca să extindă opțiunile pentru crearea de energie pentru locuințe. Anunțul a venit la aproximativ trei săptămâni după ce Legislatura din Maine a semnat cecurile de ajutor de 450 de dolari pentru a ajuta rezidenții cu costurile de încălzire de iarnă.

IMPINGEREA ALEGĂTORILOR DIN MAINE PENTRU UTILITĂȚI PUBLICE AR PUTEA CREA CONFLIC DE BURT

Republicanii au declarat marți că controalele de ajutor, propuse de guvernatorul democrat Janet Mills, nu abordează schimbările structurale de care are nevoie statul în modul în care abordează încălzirea locuinței.

„Costurile vertiginoase ale energiei zdrobesc familiile și întreprinderile mici din Maine”, a spus senatorul Matt Harrington. „Oamenii din Maine merită mai mult de un cec de 450 de dolari”.

Republicanii din Maine intenționează să propună o serie de reforme pentru a aborda creșterea costurilor de încălzire în stat.

Republicanii din Maine intenționează să propună o serie de reforme pentru a aborda creșterea costurilor de încălzire în stat.

Una dintre propunerile republicane ar promite mai multă transparență și responsabilitate în timpul procesului de licitație folosit de comisia de utilități publice. Un altul ar elimina limita de 100 de megawați pentru hidroenergie, a spus Harrington.

De asemenea, republicanii plănuiesc proiecte de lege pentru a promova utilizarea sistemelor de încălzire și răcire cu schimb geotermal și pentru a permite o variație pentru cazanele pe lemne de exterior. Membrii partidului au spus că aceste mișcări vor deschide noi opțiuni pentru rezidenți.

MAINE PANEL APROBĂ ÎN UNANIMITĂ PACHETUL DE ASISTENȚĂ LA ÎNCĂLZIRE DE 474 MILIOANE USD

GOP vrea, de asemenea, să reformeze modul în care Maine utilizează contorizarea netă, care este un stimulent financiar folosit pentru a încuraja energia solară. Republicanii din stat au caracterizat adesea programul ca fiind inechitabil.

Democrații controlează ambele camere ale Legislativului din Maine, precum și biroul guvernatorului, ceea ce pune legislația republicană într-un dezavantaj. Cu toate acestea, ambele părți sunt de acord că statul are nevoie de soluții pentru a reduce costul energiei de acasă.

Guvernatorul Mills este în favoarea unei abordări în mai multe etape pentru scăderea costurilor cu energie, care include diversificarea surselor de energie din Maine, intemperizarea mai multor case și afaceri și instalarea de sisteme tehnologice de încălzire și răcire mai eficiente, a declarat Anthony Ronzio, purtător de cuvânt al Biroului pentru Energie al Guvernatorului.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„Este important de menționat că prețurile ridicate ale energiei din Maine sunt determinate de volatilitatea piețelor globale de energie și agravate de dependența excesivă a Maine de combustibilii fosili”, a spus el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *