Rory McIlroy îl apără pe Patrick Reed și spune că nu este nevoie să-l „recunoaștem” după citația în Ajunul Crăciunului

Bătălia dintre Cei mai buni jucători ai PGA Tour iar LIV Golf continuă în Noul An, Rory McIlroy nu arată nici un interes în a-și face amendamentele cu unul dintre cei mai prolifici jucători ai circuitului susținut de Arabia Saudită.

Rapoartele din această săptămână au indicat că Patrick Reed s-a apropiat de McIlroy în timpul unei runde de antrenament a Dubai Desert Classic, luni, pentru a-i strânge mâna. După ce a fost respins de McIlroy, cel jucător de golf LIV se pare că a aruncat un tricou în direcția lui.

Patrick Reed joacă o lovitură înainte de Hero Dubai Desert Classic la Emirates Golf Club pe 25 ianuarie 2023 în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Patrick Reed joacă o lovitură înainte de Hero Dubai Desert Classic la Emirates Golf Club pe 25 ianuarie 2023 în Dubai, Emiratele Arabe Unite.
(Oisin Keniry/Getty Images)

Videoclipul presupusei interacțiuni arată momentul ciudat pe care Reed și-a întins mâna înainte de a se îndepărta și a se întoarce pentru ultima oară în direcția lui McIlroy pentru a-i arunca ceva.

PATRICK REED, DE LA LIV GOLF, CERERE SCUZE PUBLICE DE LA JAKE TAPPER ȘI BOB COSTAS DE LA CNN, AMENINȚĂ PUNȚ DE 450 M USD

În timpul unei conferințe de presă de luni, McIlroy a spus că nu a văzut nimic aruncat în el, dar și-a confirmat lipsa de interes de a strânge mâna lui Reed în mijlocul lor. probleme legale în curs.

„Nu am văzut asta. Eram jos lângă geantă și el s-a apropiat de mine și eram ocupat să lucrez și să-mi fac antrenament și nu prea aveam chef – nu simțeam nevoia să-l recunosc. ”, a spus el reporterilor.

„Nu am văzut deloc un tricou venind în direcția mea, dar se pare că asta s-a întâmplat și dacă rolurile ar fi inversate și i-aș fi aruncat acel tricou, m-aș aștepta la un proces.”

Rory McIlroy și Tiger Woods în timpul Meciului 7 de la Pelican Golf Club pe 10 decembrie 2022, în Belleair, Florida.

Rory McIlroy și Tiger Woods în timpul Meciului 7 de la Pelican Golf Club pe 10 decembrie 2022, în Belleair, Florida.
(Mike Ehrmann/Getty Images pentru meci)

McIlroy a continuat spunând că, după ce a primit o citație de la Reed în timpul sărbătorilor, nu este sigur care este Dezertor al PGA Tour așteptat.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

„Vreau să spun că am primit o citație în Ajunul Crăciunului, nu văd – de parcă nu te poți preface că nu se întâmplă nimic, nu? Cred că asta e treaba… noi trăim în realitate aici, el nu e.”

McIlroy a fost întrebat în continuare dacă s-ar putea vedea vreodată „reparând” relația cu Reed. Pur și simplu a răspuns cu o expresie șocată, clătinând din cap „nu”.

McIlroy a abordat în continuare incidentul miercuri, spunând din nou, dacă rolurile ar fi inversate, „Nu m-aș aștepta la o salutare sau la o strângere de mână”.

„Am fost citat de avocatul lui în Ajunul Crăciunului. Așa că, desigur, încercând să mă distrez cu familia mea și cineva apare la ușa ta și îți livrează asta, nu o să iei așa bine. Deci, din nou, eu’ Trăiesc în realitate, nu știu unde locuiește. Dacă aș fi în locul lui, nu m-aș aștepta la o salutare sau la o strângere de mână.”

Rory McIlroy joacă o lovitură în timpul rundei sale de antrenament pentru Hero Dubai Desert Classic la Emirates Golf Club pe 24 ianuarie 2023.

Rory McIlroy joacă o lovitură în timpul rundei sale de antrenament pentru Hero Dubai Desert Classic la Emirates Golf Club pe 24 ianuarie 2023.
(David Cannon/Getty Images)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Reed a răspuns la refuzul lui McIlroy, adăugând că are totul de-a face cu LIV Golf – o noțiune cu care McIlroy probabil nu ar fi de acord.

„Am mers acolo și mi-am dorit [McIlroy’s caddie] Harry [Diamond] La mulți ani și apoi pe Rory, pentru că este prima dată când îi văd”, a spus Reed reporterilor, prin intermediul New York Post. “Harry mi-a strâns mâna, iar Rory doar s-a uitat acolo și își făcea joc de Trackman (dispozitivul) și am decis să ne ignore.”

„Știm cu toții de unde a venit – să fac parte din LIV. Deoarece tricourile mele sunt tricourile Team Aces LIV, i-am aruncat unul. A fost un fel de o șansă amuzantă înapoi. Ciudat cum un mic film s-a transformat în practic că eu l-am înjunghiat. și aruncând un tricou în el.”

El a adăugat: „Este regretabil pentru că am avut întotdeauna o relație bună. Dar este unul dintre acele lucruri, dacă te vei comporta ca un copil imatur, atunci s-ar putea la fel de bine să fii tratat ca așa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *