Secretarul Departamentului de Resurse Naturale din Wisconsin spune că combaterea poluării apei este prioritatea sa de bază

Noul secretar al Departamentului de Stat al Resurselor Naturale a declarat miercuri că combaterea poluării apei este prioritatea sa principală.

Adam Payne a participat la prima sa întâlnire a consiliului de politici al DNR. Într-un discurs introductiv, el a avertizat că agenția s-ar putea să nu-i facă pe toți fericiți, dar a promis că el și administrația sa îi vor asculta pe toată lumea.

El a spus că calitatea apei este prioritatea sa principală și a lăudat apelul guvernatorului Tony Evers de a cheltui încă 100 de milioane de dolari pentru a aborda contaminarea cu PFAS în apele subterane și apa potabilă ale statului.

PUNURI CHIMICE TOXICE MARE GĂSIT ÎN GREEN BAYUL WISCONSIN DE PE LACUL MICHIGAN

Noul secretar al Departamentului de Resurse Naturale din Wisconsin spune că combaterea poluării apei este cea mai mare prioritate a sa.

Noul secretar al Departamentului de Resurse Naturale din Wisconsin spune că combaterea poluării apei este cea mai mare prioritate a sa.

Evers a anunțat planul în discursul său de marți privind starea statului. PFAS, prescurtare pentru substanțe per- și polifluoroalchil, sunt substanțe chimice artificiale utilizate pe scară largă în produsele de larg consum și în anumite tipuri de spumă pentru stingerea incendiilor. Substanțele chimice nu se descompun în lumea naturală și se acumulează și persistă în corpul uman pentru perioade lungi. Expunerea poate duce la cancer și alte probleme de sănătate.

„Substanțele chimice pentru totdeauna” DIN APA ȘI AMBALAJELE POT RISCA SĂNĂTATEA, SUNTESTE EPA

Evers l-a numit pe Payne în decembrie pentru a-l înlocui pe Preston Cole, care a demisionat din funcția de secretar în noiembrie. Payne era administrator al comitatului Sheboygan când Evers l-a lovit.

Reuniunea consiliului a marcat, de asemenea, prima dată când membrului Sandra Naas i s-a permis să participe. Evers l-a numit pe Naas să-l înlocuiască pe Fred Prehn după ce mandatul lui Prehn a expirat în mai 2021. Dar Prehn a refuzat să demisioneze până când Senatul statului l-a confirmat pe Naas. Republicanii care controlează camera nu au organizat niciodată o audiere cu privire la numirea lui Naas, menținând majoritatea de 4-3 a desemnaților GOP în consiliu.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Prehn a demisionat în cele din urmă în decembrie, deschizând un loc pentru Naas, cu excepția cazului în care Senatul votează pentru a o înlătura. Reprezentantul republican William Bruins a demisionat la sfârșitul anului. Evers l-a înlocuit cu fermierul Paul Buhr. Reprezentanții săi dețin acum o majoritate de 5-2 în consiliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *