Senatorii GOP avertizează împotriva demiterii lui Biden pentru documentele secrete: „Cred că țara se va obosi de asta”

Republicanii Camerei continuă să solicite mai multe informații cu privire la documentele clasificate găsite la casa președintelui Biden, dar unii dintre omologii lor din Senat avertizează să nu ducă lucrurile prea departe.

Un nou raport de la The Hill a dezvăluit un număr de senatori GOP care se opun ideii de demitere, dintr-un motiv sau altul.

„Nu cred că vrei să ajungi acolo unde este o problemă, la fiecare doi ani sau patru ani, ai de-a face cu procedurile de demitere în Cameră și Senat”, a declarat John Thune, RSD, liderul minorității din Senat. priza, recunoscând că standardul pentru demitere ar trebui să fie ridicat. “Trebuie să existe un motiv foarte bun, evident, motivele constituționale și motivele pentru asta. Așa că vom vedea unde se duce.”

Senatorul Mike Braun, R-Ind., a spus, în mod similar, că partidul său ar trebui să „fie atent” la demitere, avertizând că poporul american „se va obosi”, după ce demiterile foștilor președinți Bill Clinton și Donald Trump au ajuns să fie infructuoase.

DOCUMENTE CLASIFICATE BIDEN: 57% DIN AMERICANI DEZAPROBĂ MANIPULAREA CASEI ALBE, PENTRU CARE CONTINUA PITRAREA

„Dacă începi să faci asta pentru orice, cred că ar fi rău din punct de vedere politic și pentru mecanica funcționării guvernamentale”, a spus Braun.

Senatorul Mitt Romney, R-Utah, a prezis că nu va exista o punere sub acuzare, „cu atât de mulți oameni în aceeași arenă”. Descoperirea documentelor clasificate ale lui Biden a urmat un raid FBI la reședința lui Trump unde au fost găsite sute de documente clasificate și a precedat dezvăluirea că fostul vicepreședinte Mike Pence avea și el documente clasificate acasă.

ARHIVELE NAȚIONALE EXPLOATĂ CEREREA DE SUPRAVEGHERE REPUBLICANĂ DE INFORMAȚII PRIVIND DOCUMENTELE CLASIFICATE BIDEN

Senatorul John Cornyn, R-Texas, ia acuzat pe democrați de „ipocrizie” pentru felul în care au mers după Trump.

„Nimeni nu ar trebui să ia materiale clasificate în afara unei unități securizate, punct”, a spus el pentru The Hill. Cornyn a spus că ancheta consilierului special va determina dacă Biden a săvârșit o crimă, dar el personal nu a crezut că președintele s-a implicat într-o activitate cu demitere.

Senatorul Kevin Cramer, RN.D., s-a simțit diferit, spunând că „de fapt ar putea fi o infracțiune care poate fi pusă sub acuzare” și că „este cel mai apropiat lucru din ultimii ani”. El a spus că republicanii din Camera ar putea veni cu articole de acuzare, în funcție de rezultatul anchetei avocatului special, dar a mai spus că nu este un fan al acestui curs de acțiune.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„Personal urăsc acuzarea”, a spus el, numind prima demitere a lui Trump „exagerată și prostească”, menționând în același timp că ar fi putut crea un precedent prost.

„Democrații au creat un ciclu de demitere și s-ar putea să fim în acel ciclu”, a spus el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *