Treci peste, Siri: noua voce AI de carte audio a Apple sună ca un om

Apple a dezvoltat o nouă funcție în cadrul aplicației Apple Books – AI narrators. Pe lângă faptul că oamenii reali povestesc cărți audio, aplicația vă oferă acum și opțiunea de a vă citi cărțile prin voci digitale care sună ca naratorii umani.

Ce este mai exact inteligența artificială (AI)?

DATE CLIC PENTRU A PRIMI BULETINUL INFORMATIV CYBERGUY LUI KURT CU SFATURI RAPIDE, RECENZII TEHNOLOGICE, ALERTE DE SECURITATE SI INSTRUCTIUNI SIMPLE PENTRU A VA FACE MAI INTELIGENT

AI este simularea sistemelor informatice a proceselor inteligenței umane care includ învățarea, raționamentul și autocorecția. Tehnologiile AI sunt dezvoltate și utilizate în diverse aplicații, inclusiv procesarea limbajului natural, așa cum face Apple, robotică și sisteme expert pentru diverse industrii și scopuri.

De ce folosește Apple voci AI pentru a povesti?

Apple a decis să facă această mișcare pentru a oferi acelor cărți de la edituri mai mici și autori mai puțin cunoscuți șansa de a avea cărțile lor povestite pe platformă. Cărțile audio sunt mai degrabă o platformă pentru romane mult mai mari și companii de editare care au bugetul necesar pentru a le realiza.

Compania a contactat editorii independenți în ultimele câteva luni și le-a oferit șansa de a-și citi cărțile audio de acești naratori AI. Acordul a fost că ei vor suporta costul înregistrărilor digitale, dar vor plăti autorilor drepturi de autor pentru vânzări, iar unii editori au fost de acord.

HACKUL IPHONE UȘOR UTILIZAREA CU O MÂNĂ ȘI AJUNGE LA TOTUL DE PE ECRAN

Odată cu această nouă funcție adăugată, mai mulți editori vor avea oportunitatea de a-și scoate cărțile, iar cititorii vor avea acces la o cantitate mai mare de conținut.

Există o parte proastă în a avea naratori AI?

Primul și probabil cel mai mare argument adus împotriva narațiunii AI este că unii sunt îngrijorați că acest lucru ar putea elimina utilizarea naratorilor umani. Narațiunea cărților audio a devenit o industrie uriașă pentru artiștii și actorii VoiceOver, mai ales de la începutul pandemiei.

CUM îți schimbi dimensiunea fontului pe un iPhone

Cu toate acestea, deoarece costă mult mai mult și durează mai mult pentru a crea o carte audio cu un narator uman, Apple și alte mari companii tehnologice pot alege să înceapă să folosească AI.

Va depinde în principal de modul în care cititorii răspund la o voce generată de inteligență artificială care le povestește, deoarece mulți oameni ar putea prefera totuși să audă vivacitatea unui narator uman.

Celălalt argument invocat este sentimentul de control al calității scăzut. A fost întotdeauna sigur să presupunem că cărțile transformate în cărți audio sunt probabil unele dintre cele mai bune de acolo, având în vedere cât de mult timp și bani este nevoie pentru a le crea.

Cu toate acestea, cu utilizarea narațiunii AI, tot acest timp și bani nu mai reprezintă o preocupare și, practic, orice carte (fie că este bună sau rea) poate fi transformată într-o carte audio.

CUM SĂ DICTEȚI TEXTUL PE TELEFON ȘI COMPUTERUL DVS. MAI UȘOR

Este grozav pentru editorii care doresc să-și scoată cărțile și nu au mijloacele pentru a face acest lucru. Cu toate acestea, ar putea elimina statutul special de a avea o operă literară care este „suficient de bună” pentru a fi produsă ca o carte audio.

Cum pot să ascult acești naratori AI?

  • Deschide-ți Apple Books aplicația
Mai întâi, deschideți aplicația Apple Books.

Mai întâi, deschideți aplicația Apple Books.
(Kurt Knutsson)

Accesați pictograma Căutare în Apple Books.

Accesați pictograma Căutare în Apple Books.
(Kurt Knutsson)

  • Introduceți “Povestit de Apple Books”
Iată unde puteți găsi cărți povestite.

Iată unde puteți găsi cărți povestite.
(Kurt Knutsson)

  • Vi se va da un listă dintre toate cărțile din aplicație povestite de Apple Books
Cărți în aplicație povestite de Apple Books.

Cărți în aplicație povestite de Apple Books.
(Kurt Knutsson)

Ce părere aveți despre inteligența artificială? Ne va face viața mai ușoară… sau ar trebui să fim îngrijorați că acesta este începutul sfârșitului umanității așa cum o cunoaștem?

HACKUL SIMPLU DE IPHONE FACE CITIREA FIECAREA APLICAȚIE MAI UȘOARĂ

Pentru mai multe sfaturi Apple, accesați CyberGuy.com și căutați „Apple” făcând clic pe lupa din partea de sus a site-ului meu. Și asigurați-vă că vă abonați la Buletinul meu informativ gratuit CyberGuy Report făcând clic pe linkul „Buletin informativ gratuit” din partea de sus a site-ului meu.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Copyright 2023 CyberGuy.com. Toate drepturile rezervate. Articolele și conținutul CyberGuy.com pot conține link-uri afiliate care câștigă un comision atunci când se fac achiziții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *