WH sugerează că reporterii au acces la Biden pentru că pot „striga” întrebări la el

Secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a susținut miercuri că reporterii au mult acces la președintele Biden, deoarece au opțiunea de a-i striga întrebări și a indicat că Biden nu va ține o conferință de presă pentru a răspunde la întrebările tot mai mari despre documentele sale clasificate.

„Nu am nimic de previzualizat în acest moment despre… vreo oportunitate pentru președinte de a aborda acest lucru”, a spus Jean-Pierre, întrebat dacă Biden ar putea susține o conferință de presă pentru a răspunde la întrebări despre documente clasificate.

„Dar după cum știți cu toții, și știu, întrebările au fost strigate mai devreme, există multe oportunități pe care le aveți cu el acolo unde el ia… toate întrebările voastre și le-a făcut în ultimele două săptămâni”, a spus ea.

REPREZENTANT. COMER REACȚIONEAZĂ LA ARHIVELE NAȚIONALE ȘI EXPLOATĂ CEREREA DOCUMENTELOR BIDEN: „FOARTE DEZAMĂGĂTOR”

Secretarul de presă Karine Jean-Pierre vorbește în timpul briefing-ului zilnic de la Casa Albă.

Secretarul de presă Karine Jean-Pierre vorbește în timpul briefing-ului zilnic de la Casa Albă.
(Andrew Caballero-Reynolds/AFP prin Getty Images)

Când reporterul a susținut că Biden a ignorat mai multe întrebări strigate de reporteri, Jean-Pierre a insistat că a fost receptiv.

„Nu, a răspuns”, a spus ea. “De fapt, când a fost în California… a răspuns o întrebare. Când a fost în Mexico City, a fost întrebat și a răspuns o întrebare… A doua zi, a răspuns o întrebare.”

„Deci spun doar că nu este că el nu a abordat deloc acest lucru”, a spus ea. “El are. Pur și simplu nu am nimic de anticipat despre o potențială… conferință de presă sau ceva de genul ăsta într-o oportunitate pe care toți va trebui să o auziți direct de la el.”

BIDEN, TRUMP, PENCE SUPRAVAT PENTRU ÎNREGISTRĂRI CLASIFICATE, POTENȚIAL COMPLICARE OFERTE LA CASA ALBA PENTRU 2024

"Pur și simplu nu am nimic de previzualizat despre o potențială... conferință de presă sau ceva de genul ăsta," a spus secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre.

„Nu am nimic de previzualizat cu privire la o potențială… conferință de presă sau ceva de genul acesta”, a spus secretarul de presă la Casa Albă, Karine Jean-Pierre.
(Kevin Dietsch/Getty Images)

JOHN KIRBY: „TOȚI” CUNOAȘTE REGULILE PRIVIND DOCUMENTELE CLASIFICATE

„Dar din nou, i s-a pus o întrebare de câteva ori și i-a răspuns. Și toți ați auzit de la el despre asta”, a continuat ea.

La începutul zilei, Fox News Digital a raportat că președintele Biden a rămas tăcut, în timp ce reporterii l-au aruncat cu întrebări despre documentele clasificate găsite la el acasă și despre recenta dezvăluire a fostului vicepreședinte Mike Pence că a identificat documente clasificate în posesia sa.

Secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a susținut miercuri că reporterii au mult acces la președintele Biden.

Secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a susținut miercuri că reporterii au mult acces la președintele Biden.
(Drew Angerer/Getty Images)

BIDEN IGNORĂ ÎNTREBĂRILE TIPATE PRIVIND DEZVĂLUREA DOCUMENTULUI PENCE

— Domnule președinte, vreun răspuns la dezvăluirile Pence de documente clasificate? a întrebat un reporter în urma observațiilor lui Biden.

— Domnule, s-au încheiat perchezițiile la casele dumneavoastră? a întrebat un altul.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„Domnule președinte, când începe Jeff Zients ca următorul dumneavoastră șef de personal?” a întrebat un reporter.

— Îl vor cerceta pe Rehoboth? a întrebat un altul, referindu-se la casa de pe plajă a lui Biden din Delaware.

Biden a ignorat toate aceste întrebări.

Chris Pandolfo de la Fox News Digital a contribuit la acest raport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *