Aproape 200 de parlamentari GOP reproșează APE lui Biden pentru că vizează fermierii și fermierii: „Excesul federal flagrant”

PRIMUL PE FOX: Aproape 200 de republicani ai Camerei au scris joi o scrisoare către administrația Biden, cerând ca aceasta să anuleze un regulament care ar putea amenința mijloacele de trai a mii de fermieri și fermieri din SUA.

Scrisoarea – condusă de președintele Congressional Western Caucus Dan Newhouse, R-Wash., și cosemnată de 193 de colegi Republicanii, inclusiv biciul majorității Camerei Tom Emmer, R-Minn. — a susținut că așa-numita regulă „Apele Statelor Unite ale Americii” (WOTUS), care definește în linii mari sursele de apă protejate în temeiul Actului privind apa curată, ar crea incertitudine și confuzie în materie de reglementare.

Newhouse a adresat scrisoarea administratorului Agenției pentru Protecția Mediului (EPA) Michael Regan și Michael Connor, secretarul adjunct al Armatei pentru lucrări civile. La sfârșitul lunii decembrie, în ultima zi lucrătoare a anului 2022, EPA și Corpul Inginerilor Armatei SUA au anunțat că au aprobat regulamentul și că acesta va intra în vigoare în martie.

„Am mai spus-o și o voi spune din nou, WOTUS este cea mai flagrantă supraatenție federală cu care s-a confruntat vreodată această națiune”, a declarat Newhouse pentru Fox News Digital într-o declarație. „Orice fermier, fermier sau proprietar care mută pământ va fi afectat de această regulă”.

FERMIERII ÎN FAZA BIDEN PENTRU CELE MAI ULTIMA REGLEMENTARE ECO, CARE ȚINTEȘTE ÎNTREPRINDERI: „DEPAȘAREA FEDERALĂ”

Rep. Dan Newhouse, R-Wash., vorbește în timpul unei conferințe de presă din 17 martie 2021, la Capitoliul SUA.

Rep. Dan Newhouse, R-Wash., vorbește în timpul unei conferințe de presă din 17 martie 2021, la Capitoliul SUA.
(Caroline Brehman/CQ-Roll Call, Inc prin Getty Images)

„Această scrisoare subliniază angajamentul republicanilor din Camera de a lupta împotriva acestei depășiri și de a reprezenta vocile alegătorilor noștri care sunt uniți împotriva acestei reglementări”, a continuat Newhouse.

Regula EPA deschide ușa guvernului federal de a reglementa zonele umede, lacurile, iazurile, pâraiele și căile navigabile „relativ permanente”, imitând în mare măsură o normă de mediu ante-2015 stabilită în timpul administrației Obama, care a implementat modificările într-un efort de a reduce poluarea apei. . După ce regula a fost anunțată luna trecută, Regan a spus că „protejează apele națiunii noastre”, iar Connor a adăugat că „va permite o implementare mai eficientă și eficientă”.

BIDEN EPA PROPUNE REGULAMENT CARE FERMIERII ATENȚIE VA MAI MARE PREȚURILE LA ALIMENTE

Cu toate acestea, republicanii, fermierii și grupurile din industria agricolă au rupt regulamentul, spunând că acesta reprezintă o depășire federală masivă care ar face „mai dificil pentru fermieri și fermieri să asigure securitatea alimentară”. Newhouse și ceilalți parlamentari au remarcat în scrisoarea lor de joi că fermierii, fermierii și alți proprietari de afaceri mici s-ar putea confrunta cu închisoare și alte pedepse legale dacă interpretează greșit regula.

„Comunitățile rurale din Vest și din întreaga țară sunt dedicate apei curate și nu merită să fie pedepsite de incertitudinea juridică continuă pe care o promulgă această nouă regulă finală”, au scris ei lui Regan și Connor.

„Încălcările Legii privind apa curată implică sancțiuni penale și civile semnificative, ceea ce înseamnă că fermierii, fermierii și proprietarii de mici afaceri ar putea fi condamnați la închisoare și amenzi de mii de dolari pe zi pentru că au făcut modificări proprietății lor”, au adăugat ei.

Newhouse, un fermier și fost director al Departamentului de Agricultură de Stat din Washington, face un tur al fermei sale din Sunnyside, Washington, în 2015.

Newhouse, un fermier și fost director al Departamentului de Agricultură de Stat din Washington, face un tur al fermei sale din Sunnyside, Washington, în 2015.
(Tom Williams/CQ Roll Call prin Getty Images)

Bătălia cu privire la modul de definire a surselor de apă protejate în SUA se întinde de aproape un deceniu. La câțiva ani după ce schimbările din epoca Obama au fost dezvăluite, administrația Trump a inversat regula și a evidențiat care surse de apă – cum ar fi bălți, apele subterane, multe șanțuri, iazuri de adăpare a fermelor și a stocurilor și sisteme de tratare a deșeurilor – pe care nu le-ar considera necesare. protecţie federală.

Apoi, în 2021, un judecător federal a respins schimbarea administrației Trump și a reintrodus un regulament WOTUS pre-Obama.

Și există în prezent un caz pe rol în fața Curții Supreme, Sackett v. EPA, care ar putea restricționa modul în care EPA este capabilă să reglementeze căile navigabile. Cazul se referă la o familie care a fost împiedicată să-și construiască o casă pe un teren pe care îl dețin în Idaho, după ce EPA a declarat că construcția ar perturba apele navigabile situate pe terenul lor.

FERMIERII, FERMIERII ÎNCHIS BIDEN „ATACUL LA FERMIERI” CU REGULA EPA APĂ: „EXEMPLUL COMPLET DE GUVERN. DEPASAREA’

„Aceste modificări înseamnă că ar putea fi necesare permise ale agenției pentru activitățile agricole normale – cum ar fi îndepărtarea resturilor și a vegetației dintr-un șanț, aplicarea pesticidelor, schimbarea tipului de culturi cultivate pe un câmp sau construirea unui gard sau iaz”, au continuat parlamentarii GOP. în scrisoare.

„Permiterea este un proces costisitor și consumator de timp, care necesită fermieri și fermieri să angajeze avocați și consultanți pe care de multe ori nu își pot permite”, au declarat aceștia. „Este inacceptabil ca agențiile să continue să creeze incertitudine de reglementare pentru fermieri, fermieri, întreprinderile mici și proprietarii de terenuri”.

Fermierii au avertizat că noua regulă EPA le-ar dăuna afacerilor și va amenința securitatea alimentară a SUA.

Fermierii au avertizat că noua regulă EPA le-ar dăuna afacerilor și va amenința securitatea alimentară a SUA.
(iStock)

În plus, republicanii și-au exprimat îngrijorarea că EPA a cronometrat în mod deliberat anunțul în timpul sărbătorilor pentru a „strânge puncte politice și a liniști activiștii”.

Ei au încheiat scrisoarea, îndemnând EPA să anuleze regula decembrie și să amâne orice acțiune în această problemă până când Curtea Supremă va pronunța o hotărâre în Sackett v. EPA.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„Poporul american merită certitudinea și asigurarea că regulile și reglementările existente nu vor fluctua odată cu amenințarea cu sancțiuni penale și dificultăți financiare semnificative pentru nerespectarea regulilor în continuă schimbare”, au scris ei.

„Această nouă definiție WOTUS nu va face decât să crească incertitudinea de reglementare și să înrăutățească condițiile pentru fermieri, fermieri, creatorii de locuri de muncă și proprietarii de terenuri. Având în vedere acest lucru, vă îndemnăm să anulați regula și să amânați orice acțiune ulterioară a agenției privind WOTUS pentru a permite Curții Supreme să emită o decizie. opinie despre Sackett v EPA.”

EPA nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii.

Reporterul FOX Business Greg Wehner a contribuit la acest raport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *