Biden îi critică pe criticii care nu cred că SUA pot conduce lumea în producție

Președintele Biden s-a lăudat joi în fața lucrătorilor sindicali din Virginia că, în primii doi ani de mandat, au fost create 750.000 de locuri de muncă în producție în SUA, criticând pe oricine spune că America nu poate conduce lumea din nou în producție.

Președintele a călătorit la Springfield, Virginia, pentru a vorbi la Steamfitters Union Hall, împușcându-i pe republicani și lăudându-se cu economie.

Președintele Biden a vorbit joi despre economie și primii doi ani de mandat în Springfield, Virginia.

Președintele Biden a vorbit joi despre economie și primii doi ani de mandat în Springfield, Virginia.
(Fox News)

În timp ce Biden și-a prezentat realizările în calitate de președinte, el a spus că șomajul este cel mai scăzut din ultimii 50 de ani.

LUCRĂTORII DE LA MANUFACTURING PENNSYLVANIA BLAST BIDEN FIȘĂ DE ÎMPRUMUT DE STUDENTI CA NEGOCIT

El a mai spus că în primii doi ani de mandat, SUA au înregistrat „cel mai puternic an” de creștere a locurilor de muncă, creând 11 milioane de locuri de muncă, dintre care 750.000 au fost în producție.

“Unde dracu este scris că America nu poate conduce lumea din nou în producție? Unde este scris asta?” întrebă Biden, ridicând vocea. „Nu știu unde este scris și nu va fi scris pe ceasul meu.

“Vedeți, sunt criticat la nivel internațional pentru că mă concentrez prea mult pe America. La naiba cu asta”, a adăugat el.

Președintele Biden vorbește despre inflație și problemele lanțului de aprovizionare din Los Angeles.

Președintele Biden vorbește despre inflație și problemele lanțului de aprovizionare din Los Angeles.
(AP Foto/Damian Dovarganes)

Creșterea locurilor de muncă a fost un punct important al discursului lui Biden de joi, în ciuda miilor de pierderi de locuri de muncă din cauza închiderii proiectului Keystone XL.

Biden recunoaște în tăcere că ANULAREA CONDUCTAȚII KEYSTONE XL A COST MII DE LOCURI DE LOCURI, MILIARDE DE DOLARI

La începutul acestei luni, patru sindicate care reprezintă lucrătorii din proiectul conductei Keystone XL au tăcut când au fost întrebate despre un raport federal care arată consecințele economice semnificative ale închiderii proiectului.

Acele sindicate – Uniunea Internațională a Muncitorilor din America de Nord, Frăția Internațională a Teamsterilor, Uniunea Internațională a Inginerilor Operatori și Asociația Unită a Instalatorilor și Instalatorilor de Țevi – au avut un acord cu operatorul conductei TC Energy în august 2020 pentru a reprezenta mii de muncitorii de proiect.

Luni mai târziu, în ianuarie 2021, Biden a anulat permisele federale ale conductei ca parte a agendei sale privind schimbările climatice, iar în iunie 2021, TC Energy s-a retras din proiect.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Anularea proiectului conductei a dus la pierderea a între 16.149 și 59.468 de locuri de muncă în construcții care ar fi durat aproximativ doi ani și ar fi avut un impact economic pozitiv de între 3,4 și 9,6 miliarde de dolari, potrivit unui raport al Departamentului de Energie care a fost lansat în decembrie 2022.

Keystone XL ar fi fost programat să fie finalizat la începutul acestui an și să transporte încă 830.000 de barili de țiței din Canada în SUA printr-o rețea de conducte existentă, potrivit TC Energy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *