Blackburn și Senatul GOP l-au prăjit pe Schiff pentru că a crescut candidatura Senatului după ani de „minciuni”: „Fără serviciu de afaceri”

Rep. Adam Schiff, D-Calif., a fost excoriat de unii dintre colegii cărora speră să se alăture Senatului după ce a anunțat că va intra în cursa pentru Senatul California, programată pentru anul viitor.

Vorbind cu Fox News Digital, mai mulți senatori republicani au precizat că Schiff, fostul președinte al Comisiei de Informații a Camerei, care a anunțat joi o candidatură pentru un loc la Senat al senatorului Diane Feinstein, nu va fi binevenit în cameră după anii săi de „împingere”. minciuni” și ar fi indus în eroare publicul american cu privire la ancheta dacă fostul președinte Donald Trump a fost campania prezidențială din 2016 a colaborat cu Rusia.

“Adam Schiff este unul dintre cei mai extremi democrați din Camere. El este responsabil pentru mușamalizarea scandalurilor lui Hunter Biden și și-a petrecut timpul în Comitetul Intel împingând minciuni”, a declarat senatorul Marsha Blackburn, R-Tenn, într-un comunicat.

„În calitate de președinte al Casei Intel, el a publicat înregistrările telefonice ale principalului republican din comitet și a scurs date clasificate în timp ce a presărat farsa Rusiei. Nu-l putem lăsa pe Adam Schiff să câștige mai multă putere asupra poporului american”, a adăugat ea.

SCHIFF ESTE PRĂJIT DUPĂ POSTARE VIDEO TIKTOK DESPRE PIERDEREA LOCULUI DE COMITET: „CHINA RĂDE DE NOI”

Rep. Adam Schiff, D-Calif.

Rep. Adam Schiff, D-Calif.
(AP Photo / J. Scott Applewhite / File)

Schiff a fost acuzat că a mințit cu privire la detaliile presupuselor legături dintre Trump și Rusia și el a fost batjocorit după ce dosarul întocmit de fostul ofițer de informații britanic Christopher Steele care detalia presupusele legături, pe care Schiff le-a promovat intens la acea vreme, s-a constatat că conțin informații false.

Schiff a fost, de asemenea, acuzat de exagerând detaliile a apelului dintre Trump și președintele ucrainean Volodymyr Zelenskyy, care a fost în centrul primului proces de destituire a fostului președinte.

În plus, Schiff a fost criticat pentru că a respins un raport din 2020 al republicanilor din Senat cu privire la potențialele conflicte de interese ale lui Hunter Biden în Ucraina, bazat pe „dezinformarea rusă” pentru a submina șansele candidatului la președinție de atunci Joe Biden de a câștiga alegerile prezidențiale.

Procurorii federali se află în al patrulea an care îl investighează pe tânărul Biden pentru posibile încălcări fiscale și de lobby străin, inclusiv pentru activitatea sa în Ucraina, precum și pentru declarații false.

CONDUCEREA DEMOCRATĂ Îl LĂSA pe ADAM SCHIFF PENTRU CHEAM PENTRU EVALUAREA INTELIGENTEI A DOCUMENTELOR CLASIFICATE DE BIDEN

Senatorul republican din Tennessee, Marsha Blackburn

Senatorul republican din Tennessee, Marsha Blackburn
(Kevin Dietsch / Getty Images / Fișier)

Senatorul Katie Britt, R-Ala., a făcut ecou sentimentul lui Blackburn și nu a analizat cuvintele când i-a spus lui Fox reacția ei la anunțul lui Schiff.

„Orice fost președinte al Comitetului de informații care folosește TikTok nu are nicio treabă să servească în Senatul Statelor Unite”, a spus ea.

Senatorul Ted Cruz, R-Texas, a reacționat la anunțul lui Schiff postând pe Twitter fotografii cu o întrebare pe care a trimis-o, dar pe care nu a adresat-o niciodată în timpul primului proces de demitere al lui Trump, în timpul căruia Schiff a servit ca unul dintre managerii de destituire a Camerei.

„În procesele de destituire a lui Trump, senatorii au depus Q-uri scrise. Am trimis o tonă dintre ele și am ales să le întreb pe cele mai importante. Iată unul dintre Q-urile pe care nu l-am întrebat. Având în vedere că necinstea partizană a lui Schiff l-a adus atât de mult în știri. în ultima vreme, mi-aș fi dorit să fi cerut asta!” Cruz a postat pe Twitter.

ATACURI PROGRESIVE DE GRUP REP. ADAM SCHIFF PENTRU ÎNREGISTRAREA EŞUĂ ÎN TRUMP ÎN URMĂ LA ANUNŢUL CAMPANIEI SENATULUI

Întrebarea sa a întrebat dacă „o parte” din „motivul” lui Schiff în proces a fost „partizană sau politică”.

Schiff este acum al doilea democrat care a intrat în cursă, alăturându-se reprezentantului Katie Porter, D-Calif., deși senatorul democrat Dianne Feinstein, care deține în prezent scaunul, încă nu și-a anunțat intenția de a se retrage odată ce mandatul ei se încheie.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Președintele Republicii Camerei, Kevin McCarthy, a respins desemnarea lui Schiff la Comitetul de Informații al Camerei la începutul acestei săptămâni, invocând acuzațiile legate de acțiunile lui Schiff în timpul comisiei.

Brooke Singman de la Fox News a contribuit la acest raport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *