CEO-ul Madison Square Garden, James Dolan, amenință că va opri vânzările de alcool la meciul Rangers

Cea mai recentă dezvoltare venită de la Madison Square Garden și CEO-ul James Dolan este una care probabil îi va lăsa pe fani foarte nemulțumiți.

Dolan a amenințat că va anula toate vânzările de alcool de la The Garden – a menționat un joc Rangers – ca răspuns la Autoritatea pentru băuturi alcoolice din New York, care îl investighează în prezent pe Dolan cu privire la tehnologia sa de recunoaștere facială, care a dus la mai multe interdicții împotriva avocaților care îl dau în judecată. .

Dolan a spus totul la „Good Day New York” de la Fox 5. cu Rosanna Scotto.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

James Dolan, stânga, și antrenorul principal Tom Thibodeau de la New York Knicks participă la NBA Summer League la Thomas and Mack Center pe 8 iulie 2022, în Las Vegas.

James Dolan, stânga, și antrenorul principal Tom Thibodeau de la New York Knicks participă la NBA Summer League la Thomas and Mack Center pe 8 iulie 2022, în Las Vegas.
(Ethan Miller/Getty Images)

„Sunt extrem de agresivi și spun: „O să-ți luăm permisul de băutură”. Așa că am o mică surpriză pentru el, pentru că practic fac asta pentru publicitate. Așa că le vom face puțină publicitate”, a spus Dolan.

„Vom alege o seară, poate un meci cu Rangers, și vom opri toate băuturile alcoolice și alcoolul din clădire. Acest lucru nu mă va deranja pentru că am fost treaz de 29 de ani. nu am nevoie de băutură”.

Dacă seara aceasta se va concretiza, Dolan a adăugat că zonele normale în care se servește alcool vor avea în schimb un semn.

JUDECĂTORUL îl critică pe JAMES DOLAN PENTRU INTERDICȚIA DE RECUNOAȘTERE FACIALĂ „COMPLAT NEBUNALĂ” A DUMANICILOR LEGALI DE LA LOCAȚIE

— Acolo unde servim băuturi alcoolice, o să punem unul dintre astea, spuse Dolan, luând o hârtie lângă el. „Se spune: „Dacă doriți să beți la un joc, vă rugăm să sunați-l pe Sharif Kabir, directorul executiv. [of the SLA]sau scrieți-i un e-mail la acest număr și spuneți-i să se mențină la tricotajele lui și la ceea ce ar trebui să facă și să înceteze să mai țină seama și să mai încerce să obțină presa.”

Dolan a discutat, de asemenea, despre software-ul de recunoaștere facială pe care îl folosește pentru a interzice oamenii, folosind o analogie de brutărie pentru a-și explica gândirea despre această problemă.

„Dacă ai avut o brutărie, sau un restaurant, și cineva intră și cumpără pâine de la tine și a doua zi te-a servit cu un proces pentru că îți ura pâinea, spunea că li s-a întâmplat ceva cu ea. Apoi, a doua zi , ei apar din nou la brutăria ta și spun: „Hei, aș vrea să cumpăr mai multă pâine”. Le-ai vinde acea pâine?

James L. Dolan participă la cel de-al 5-lea bal anual al polițiștilor lui Little Steven la Mandarin Oriental New York, pe 20 decembrie 2019, în New York City.

James L. Dolan participă la cel de-al 5-lea bal anual al polițiștilor lui Little Steven la Mandarin Oriental New York, pe 20 decembrie 2019, în New York City.
(Bobby Bank/Getty Images)

„Dacă sunteți dat în judecată, nu trebuie să primiți persoana respectivă în casa dvs., nu?

„Adevărata problemă care se întâmplă aici este politica noastră de a nu lăsa avocații care ne dau în judecată să intre în clădirea noastră până când nu termină să ne dea în judecată. Când termină, sunt bineveniți înapoi”.

SLA a trimis o scrisoare MSG pe 29 noiembrie cu un avertisment că ar putea fi considerată o locație „nebona fide” din cauza interdicțiilor avocaților. Toți licențiații de băuturi alcoolice necesită acces public la sediul.

EX-KNICKS GREAT CHARLES OAKLEY NU VREA TRICOULUI SĂ SE RETIRA DĂCÂN CĂ FACE ASTA PROPRIETAR JAMES DOLAN

„Toate unitățile autorizate pentru traficul de băuturi alcoolice de către Autoritatea de stat pentru băuturi alcoolice sunt supuse și se așteaptă să respecte aceleași legi și obligații, fie că sunt o afacere mică sau o corporație de mai multe miliarde de dolari”, purtătorul de cuvânt al SLA, Joshua D. Heller. a declarat într-o declarație pentru The New York Post. „După ce a primit o plângere, Autoritatea de stat pentru băuturi alcoolice a urmat procedura standard și a emis o scrisoare de aviz în care explică obligația acestei companii de a-și menține sediul deschis publicului, așa cum prevede Legea privind controlul băuturilor alcoolice”.

Dolan a spus că „valorile” lui MSG joacă un rol în motivul pentru care este atât de implicat în situația în cauză.

„Ca să fiu sincer, valorile noastre sunt importante și pentru noi”, a explicat James. „Grădina trebuie să se apere. Oamenii spun: „Ești prea sensibil. Nu ar trebui să te aperi”. Este ca ceva din „Nașul”. Este de genul: „Hei, sunt doar afaceri”. Nu este doar afaceri. Dacă ne dați în judecată, vă vom spune să nu veniți. Și dacă vă încuviințați cu presa și îmi amenințați licența de băuturi alcoolice, o să vă spun: „Știi ce? permisul meu de băutură.

Proprietarul Knicks, James L. Dolan, stă la teren în timpul jocului împotriva Memphis Grizzlies, pe 2 februarie 2022, la Madison Square Garden din New York City.

Proprietarul Knicks, James L. Dolan, stă la teren în timpul jocului împotriva Memphis Grizzlies, pe 2 februarie 2022, la Madison Square Garden din New York City.
(Rich Graessle/Getty Images)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„Oamenii încă vor veni la jocuri”.

Procurorul general al statului New York, Letitia James, a anunțat că caută informații de la Madison Square Garden cu privire la utilizarea tehnologiei de recunoaștere facială.

MSG a susținut într-o declarație că folosesc tehnologia din 2018 ca „unul dintre instrumentele noastre pentru a oferi un mediu sigur și securizat pentru clienții noștri și pentru noi înșine”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *