Cum să vă reciclați vechile electronice în carduri cadou Amazon

Un an nou înseamnă că probabil vă bucurați de noi gadget-uri precum smartphone-uri, laptopuri și tablete. De asemenea, probabil vă întrebați despre cel mai bun mod de a scăpa de vechile voastre. Ei bine, Amazon v-a acoperit cu programul lor de schimb care vă permite să vă transformați tehnologia nedorită în carduri cadou Amazon.

DATE CLIC PENTRU A PRIMI BULETINUL INFORMATIV CYBERGUY LUI KURT CU SFATURI RAPIDE, RECENZII TEHNOLOGICE, ALERTE DE SECURITATE SI INSTRUCTIUNI SIMPLE PENTRU A VA FACE MAI INTELIGENT

De ce ar trebui să folosesc programul de schimb al Amazon?

Programul de schimb al Amazon este o modalitate rapidă și ușoară de a câștiga ceva din electronicele tale vechi și nefolosite. Cele mai multe electronice mai vechi scad în valoare odată cu trecerea timpului, așa că nu este probabil să reușiți să câștigați o tonă de bani vânzându-le.

Sigur, ai putea oricând să dai vechiul tău obiect unui prieten sau unui membru al familiei dacă este încă în stare bună. Cu toate acestea, dacă vor dori să folosească și ceva mai nou, atunci aceasta este modalitatea perfectă pentru a vă recicla articolele și a câștiga bani înapoi în același timp.

Cum funcționează programul Amazon Trade-In?

Amazon are o pagină web întreagă special pentru programul său de schimb. Pe această pagină, veți găsi mai multe categorii de articole pe care le puteți schimba, inclusiv kindle, tablete, playere media în flux și multe altele.

Există, de asemenea, o secțiune „Alte categorii de schimburi” care se aplică telefoanelor mobile și dispozitivelor de jocuri.

Urmați acești pași pentru a tranzacționa unul dintre articolele dvs. vechi:

  • Mergi la Pagina de schimb a Amazon
  • Loghează-te în contul tău Amazon dacă nu ai făcut-o deja
  • Selectați categoria care se potrivește articolului pe care doriți să îl tranzacționați
Pagina de schimb a Amazon.

Pagina de schimb a Amazon.
(CyberGuy.com)

  • Dacă dispozitivul dvs. nu este deja listat, introduceți modelul
Căutați produsul pe Amazon.

Căutați produsul pe Amazon.
(CyberGuy.com)

  • O listă de dispozitive va veni cu valoarea potențială a cardului cadou. Bifa cea care se potrivește modelului tău și presa Continua
Alegeți produsul de pe Amazon.

Alegeți produsul de pe Amazon.
(CyberGuy.com)

Urmați acești pași pentru Amazon Trade-In.

Urmați acești pași pentru Amazon Trade-In.
(CyberGuy.com)

  • Răspunde la solicitări Amazon oferă astfel încât să poată determina în continuare valoarea dispozitivului dvs. ApăsațiContinuacand e gata
Răspunde la o serie de întrebări de la Amazon despre articol.

Răspunde la o serie de întrebări de la Amazon despre articol.
(CyberGuy.com)

  • Amazon va dao dată la care trebuie să le expediați produsul până lasisuma cardului cadoucare va fi aplicat contului tău Amazon. presaTrimiteți schimbul dvsdupă ce ai verificat toate detaliile.
Iată pagina finală de schimb Amazon.

Iată pagina finală de schimb Amazon.
(Cyberguy.com)

Care sunt unii dintre termenii programului de schimb al Amazon?

Unul dintre termenii programului de schimb este că acesta este limitat la o valoare de 1.800 USD. Puteți în continuare să tranzacționați articole cu o valoare mai mare decât aceasta. Cu toate acestea, trebuie să faceți mai multe schimburi pentru a face acest lucru. Articolele trebuie, de asemenea, să fie expediate numai din Statele Unite și trebuie să aveți o adresă fizică situată în Statele Unite. De asemenea, rețineți că veți primi depunerea cardului cadou în contul dvs. Amazon o singură dată Amazon a primit articolul faci tranzacție.

Ați folosit programul de schimb al Amazon? Ne-ar plăcea să aflăm despre experiența dvs.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Pentru mai multe dintre sfaturile mele, abonați-vă la buletinul meu gratuit CyberGuy Report făcând clic pe linkul „Buletin informativ gratuit” din partea de sus a site-ului meu.

Copyright 2023 CyberGuy.com. Toate drepturile rezervate. Articolele și conținutul CyberGuy.com pot conține link-uri afiliate care câștigă un comision atunci când se fac achiziții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *