Dealerul de artă al lui Hunter Biden îl laudă pe primul fiu și spune că perspectiva lui este „foarte necesară”, deoarece sondele se încălzesc

PRIMUL PE FOX: Dealer-ul de artă al lui Hunter Biden a declarat joi că primul fiu „va deveni unul dintre cei mai importanți artiști din acest secol”, deoarece republicanii din Casa Republicii solicită mai multe informații de la proprietarul galeriei din New York, ca parte a investigației lor mai ample asupra familiei Biden.

„Săptămâna aceasta, președintele Comisiei Camerei pentru Reformă și Supraveghere a celui de-al 118-lea Congres al Statelor Unite ale Americii a emis o scrisoare către Galeria Georges Bergès cu anumite solicitări”, a declarat Georges Bergès pentru Fox News Digital într-un e-mail.

„Deocamdată nu pot să comentez și vă voi trimite la consilierul meu juridic, dar să știți că atenția mea singulară a fost întotdeauna și va continua să fie integritatea artiștilor noștri și confidențialitatea colecționarilor noștri de artă”, a spus el.

Fox News Digital a raportat miercuri că reprezentantul James Comer, R-Ky., președintele Comisiei pentru Supraveghere și Responsabilitate a Camerei, i-a trimis o scrisoare lui Bergès cerând să predea toate comunicările dintre galeria sa și Casa Albă legate de un acord raportat către reține toate înregistrările prețurilor și cumpărătorilor finali pentru arta lui Biden.

NEW YORK, NY - 20 SEPTEMBRIE: Georges Berges participă la petrecerea de copertă a revistei rezidente a Dr. Gina Sam la Georges Berges Gallery pe 20 septembrie 2018 în New York City.

NEW YORK, NY – 20 SEPTEMBRIE: Georges Berges participă la petrecerea de copertă a revistei rezidente a Dr. Gina Sam la Georges Berges Gallery pe 20 septembrie 2018 în New York City.
(Fotografie de Jared Siskin/Patrick McMullan prin Getty Images)

REPREZENTANT. COMER PROGRAMĂ VA SONDEAZĂ VÂNZĂRILE DE ARTĂ LUI HUNTER BIDEN, CONEXIUNILE DEALERULUI CHINA: „Este PROFUND PREOCUPATĂ”

„Ați anunțat că cea mai recentă lucrare de artă a lui Hunter Biden variază în prețuri între 55.000 USD și 225.000 USD. Este îngrijorător faptul că fiul președintelui Biden este destinatarul unor tranzacții anonime, în valoare de dolari – potențial de la cumpărători străini – fără nicio responsabilitate sau supraveghere (altul decât dvs.) ”, i-a scris Comer lui Bergès. „Poporul american merită transparență cu privire la anumite detalii despre tranzacțiile costisitoare de artă ale lui Hunter Biden. Credem că dețineți informații importante legate de această investigație”.

Bergès a apărat arta lui Hunter Biden într-o declarație pentru Fox News Digital, spunând că primul fiu aflat în conflict are o „narațiune personală” de spus prin arta sa.

„Cu aproape 10 ani în urmă am deschis o galerie care are o perspectivă globală asupra experienței umane și care caută să găsească artiști care cred că vor avea consecințe nu doar în lumea artei, ci și în cultura mai largă”, a spus el. „Artiști relevanți pentru vremuri, nu pentru cercurile ezoterice în care arta și expozițiile vin și trec neobservate de societate, de oameni, de cultură, ci de artiști și expoziții inovatoare relevanți care ne provoacă și ne implică.”

„Îl reprezint pe Hunter Biden pentru că simt că nu numai arta lui merită reprezentarea mea, ci și pentru că narațiunea lui personală, care dă naștere artei sale, este foarte necesară în lume”, a continuat el. „A lui este o poveste a perseverenței; povestea lui Hunter reflectă ceea ce eu cred că este frumusețea umanității, judecată nu după cădere, ci prin puterea de a se ridica, prin caracterul necesar pentru a se schimba și curajul să o facă. Hunter Arta lui Biden reflectă toate acestea și multe altele. Arta lui ne dă speranță; ne amintește că mâine aduce o nouă zi, un nou început, o nouă posibilitate.”

„Hunter Biden va deveni unul dintre cei mai importanți artiști din acest secol, deoarece lumea are nevoie de arta lui acum mai mult ca niciodată”, a adăugat el. „Într-o lume care ne bate, avem nevoie de artă în viețile noastre care să amintească de divinitatea necruțătoare din fiecare dintre noi.”

Președintele Biden face semn cu fiul său, Hunter Biden, după ce a participat la slujba la Holy Spirit Catholic Church din Johns Island, Carolina de Sud, pe 13 august 2022.

Președintele Biden face semn cu fiul său, Hunter Biden, după ce a participat la slujba la Holy Spirit Catholic Church din Johns Island, Carolina de Sud, pe 13 august 2022.
(NICHOLAS KAMM/AFP prin Getty Images)

HUNTER BIDEN, CHINA, DOCUMENTE CLASIFICATE: VURTEȘTE MISTERICE ÎN jurul PENN BIDEN CENTER

Fox News Digital a raportat anterior că Bergès are legături de lungă durată cu China și a spus în 2015 că își dorește să devină „oiul lider al lumii artei în China”.

Comer a răspuns miercuri la acest comentariu, spunând Fox News Digital că „adversarii străini, inclusiv China, au folosit tranzacții care implică vânzări de artă falsă pentru a spăla bani și a se sustrage de la sancțiunile impuse de Statele Unite”.

„Timp de decenii, Hunter Biden a vândut influență și acces la tatăl său și s-a angajat în afaceri dubioase cu adversari străini din întreaga lume”, a spus Comer. „Având în vedere istoria de activitate suspectă a lui Hunter, este profund îngrijorător faptul că fiul președintelui continuă să-și vândă lucrările de artă amatori cumpărătorilor anonimi la prețuri vertiginoase.”

„Negustor de artă al lui Hunter, [Georges] Bergès, a precizat, de asemenea, că intenționează să fie „tipul principal” în China pentru artă”, a continuat el. „De ce i-ar plăti cineva lui Hunter pentru articole care, probabil, nu au valoare? Nu este Pablo Picasso. În calitate de președinte al Comisiei de Supraveghere a Camerei, voi continua să insist pentru transparență și răspunsuri pentru ca poporul american să ajungă la fundul cine cumpără arta lui Hunter.”

Hunter Biden este văzut într-un parc din Malibu, California, joi, 12 ianuarie 2023. Hunter Biden este fiul președintelui Joe Biden, despre care s-a dezvăluit săptămâna aceasta că avea documente clasificate în garajul casei sale din Wilmington, Delaware.

Hunter Biden este văzut într-un parc din Malibu, California, joi, 12 ianuarie 2023. Hunter Biden este fiul președintelui Joe Biden, despre care s-a dezvăluit săptămâna aceasta că avea documente clasificate în garajul casei sale din Wilmington, Delaware.
(Grilă de fundal)

PSAKI APĂRĂ PARTICIPAREA HUNTER BIDEN LA EXPOSIȚII DE ARTĂ: „NICIUN SCENARU” ÎN CARE CUMPĂRĂTORII POT „FORRA INFLUENȚĂ”

Reprezentanții republicani Lauren Boebert din Colorado, Paul Gosar din Arizona și Clay Higgins din Louisiana, toți membri ai comisiei de supraveghere a Camerei, au spus că susțin cu fermitate investigarea vânzărilor de artă ale lui Hunter Biden.

„Picturile cu degetele lui Hunter Biden în mod clar nu valorează 500.000 de dolari pe bucată”, a declarat Boebert pentru Fox News Digital. „Clienții săi nu cumpărau artă, cumpărau acces. Cine erau acești cumpărători și ce acces au primit este ceva ce poporul american merită absolut să știe – mai ales dacă se dovedește că arta era cumpărată de la prietenii lui Georges Bergès din PCC. .”

INTERVIUL CU HUNTER BIDEN ALEGE PENTRU ȘINĂ, CÂND GAZDA SPUNE că „MÂINILE S-AU LEGATE” DIN A PUNE ÎNTREBĂRI POLITICE

„Sustin cu tărie investigarea a ceea ce pare a fi corupție deschisă și notorie și posibilă luare de mită a lui Joe Biden prin plăți subțiri transparente pentru locuri de muncă fără spectacol, „artă” amator și alte tactici de spălare a banilor”, a declarat Gosar pentru Fox News Digital. „Integritatea guvernului nostru este prea importantă pentru a lăsa Ucraina sau China să mituiască în mod deschis aleșii noștri printr-o viclenie cu plăți către membrii familiei Biden”.

„Vom investiga pe toți cei implicați în familia criminală Biden”, a spus Higgins. „Examinăm cele 148 de rapoarte de activitate suspectă emise de băncile asigurate la nivel federal, spălarea banilor și interacțiunile corupte cu China. Investigațiile de supraveghere vor dezvălui adevăruri profunde și incomode. Dacă cineva ajunge la închisoare, atunci așa să fie.”

Site-ul web al galeriei spune că este în prezent „în întreținere”, iar pagina web a lui Hunter Biden a fost ștearsă în ultimele zile.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Pe 17 ianuarie, pagina lui Hunter Biden de pe site-ul galeriei spunea: „Avocat de profesie, Hunter Biden își dedică acum energiile artelor creative, aducând nenumărate experiențe. Rezultatele sunt picturi puternice și de impact, de la fotogenice la media mixtă până la abstract. Substraturile alese de el sunt pânza, hârtie YUPO, lemnul și metalul pe care aplică ulei, acrilic, cerneală împreună cu cuvântul scris; toate acestea creând o experiență unică care a devenit semnătura lui.”

Acum, pe pagină scrie „404 nu a fost găsit”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *