Democratul Progresist îl acuză pe Sinema că este finanțat de „lobbyști adânci” în ciuda legăturilor proprii cu industria

PRIMUL PE FOX: Rep. Ruben Gallego, D-Ariz., un democrat progresist care candidează pentru Senatul SUA, îl acuză pe senatorul independent Kyrsten Sinema – potențialul său rival în 2024 – că este finanțat de „lobbyiști adânci” în ciuda propriilor legături cu Washingtonul, DC, industria de lobby.

Fox News Digital a obținut un text de strângere de fonduri trimis de Gallego, care și-a aruncat pălăria în cursa pentru Senatul din Arizona din 2024 săptămâna trecută, în care i-a aruncat o lovitură pe Sinema, deși ea încă nu a anunțat dacă va candida pentru realege.

„Este Ruben Gallego aici – și eu sunt. Candidat împotriva lui Kyrsten Sinema pentru Senatul SUA. De ce? Pentru că Sinema a ales să-și folosească puterea pentru a-i proteja pe cei deja puternici, în loc să o folosească pentru oamenii pe care ar trebui să îi servească. ”, a spus Gallego în text.

REP. DEMOCRATĂ GALLEGO A ANGAJAT PERSONAL CU ISTORIE DE TWEET-URI ANTI-POLIȚIE PENTRU A DERULA CAMPANIA SENATULUI 2024

Rep. Ruben Gallego, D-Ariz., și senatorul Kyrsten Sinema, I-Ariz.

Rep. Ruben Gallego, D-Ariz., și senatorul Kyrsten Sinema, I-Ariz.
(Getty Images)

“Candidez pentru noi toți – și vreau să câștigăm ca o echipă unită. Dar va fi nevoie de mai mult decât de hotărâre pentru a o învinge pe Sinema și pe lobbyștii adânci care îi finanțează campania”, a adăugat el.

Gallego, însă, are propriile legături cu industria de lobby, dintre care unele par să-i beneficieze campania în săptămânile și lunile următoare, potrivit propriilor materiale de campanie obținute de Fox.

Un fluturaș al unui eveniment de campanie solicită potențialilor donatori cu dolari mari să participe la o recepție cu Gallego programată pentru 28 februarie la Washington și găzduită de proeminenții lobbyști democrați Matt Gorman, Patrick Gorman și Mike Lux.

Contribuțiile sugerate pentru a participa la recepție variază de la 500 USD ca „susținător”, 1.000 USD ca „prieten” și 2.900 USD ca „sponsor”.

Bătălia din 2024 pentru senat se încălzește pe măsură ce REPUBLICANII OCHI MAJORITATEA DEMOCRAȚILOR

Un fluturaș de campanie din campania pentru Senat a reprezentantului Ruben Gallego, D-Ariz., face reclamă la o strângere de fonduri cu lobbyiști democrați proeminenți.

Un fluturaș de campanie din campania pentru Senat a reprezentantului Ruben Gallego, D-Ariz., face reclamă la o strângere de fonduri cu lobbyiști democrați proeminenți.
(Fox News)

Potrivit datelor Comisiei Electorale Federale (FEC), Gallego a primit anterior și bani de la grupuri de lobby și comitete de acțiune politică (PAC) ale corporațiilor care se angajează activ în activități de lobby în Washington. Printre acestea se numără firma de lobby Brownstein Hyatt Farber Schreck LLP și PAC asociate cu Amazon.com Inc. și Amgen Inc., o companie biofarmaceutică.

Cel mai recent, fiecare a dat bani pentru campania sa de realegere pentru Congres în săptămânile dinaintea alegerilor de la jumătatea mandatului de anul trecut. Datele FEC pentru campania lui Gallego la Senat nu au fost încă disponibile.

În plus, soția lui Gallego, Sydney Barron Gallego, lucrează ca lobbyist pentru Asociația Națională a Agenților Imobiliari din Washington și a lucrat anterior într-o serie de roluri financiare pentru mai multe organizații și campanii democrate.

Rep. Ruben Gallego, D-Ariz., vorbește la un eveniment Congressional Hispanic Caucus pe 18 noiembrie 2022, la Washington, DC

Rep. Ruben Gallego, D-Ariz., vorbește la un eveniment Congressional Hispanic Caucus pe 18 noiembrie 2022, la Washington, DC
(Anna Moneymaker / Getty Images)

Fox a contactat campania lui Gallego pentru comentarii, dar nu a primit un răspuns.

Sinema, care a părăsit Partidul Democrat anul trecut pentru a deveni independent, a primit anterior și bani de la diferite grupuri de lobby și corporații PAC implicate activ în activități de lobby.

Ea s-a confruntat cu critici din partea stângii pentru că a primit sume mari în contribuții de la lobbyiști și directorii companiei, în special față de cei din industria farmaceutică, în același timp în care s-a opus legii fostului său partid privind prețurile medicamentelor în 2021.

De asemenea, Sinema nu a răspuns la cererea de comentarii a lui Fox.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Dacă ea decide să candideze pentru realege, Sinema nu s-ar confrunta cu Gallego decât dacă acesta ar câștiga primarul democrat care urmează să fie programat și să se îndrepte către alegerile generale.

De asemenea, probabil că s-ar confrunta cu un contestator republican, deși niciun candidat nu și-a declarat public intenția de a candida. Fostul candidat la Senat Blake Masters și fostul candidat la guvernator Kari Lake au fost desemnați ca potențiali concurenți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *