DeSantis cere „sânge nou” să conducă RNC înainte de votul președintelui partidului, înclinând la McDaniel: „Avem nevoie de o schimbare”

Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, a spus că este timpul pentru „o schimbare” și pentru „sânge nou” să conducă Comitetul Național Republican – cu doar o zi înainte ca membrii RNC să voteze pentru a alege următorul președinte care să conducă GOP.

Președintele RNC, Ronna McDaniel, caută un al patrulea mandat și se confruntă cu Harmeet Dhillon – un membru al comitetului RNC din California, CEO al Centrului pentru Libertatea Americană și co-președinte al Asociației Naționale a Avocaților Republican; și CEO-ul MyPillow, Mike Lindell.

DeSantis, într-un interviu cu Charlie Kirk – împărtășit cu Fox News Digital înainte de difuzare joi – a criticat actuala conducere a RNC.

RONNA MCDANIEL OBȚIONEȘTE OBSERVAȚII DE LA MEGA-DONATORI REPUBLICANI ÎN LICITȚIE PENTRU AL PATRUL TERMENUL LEADER RNC

Gestionarea de către guvernatorul republican al Florida, Ron DeSantis, a unei creșteri a imigrației cubaneze, ar putea servi ca o lentilă în platforma sa de politică în cazul în care ar candida la președinție în 2024.

Gestionarea de către guvernatorul republican al Florida, Ron DeSantis, a unei creșteri a imigrației cubaneze, ar putea servi ca o lentilă în platforma sa de politică în cazul în care ar candida la președinție în 2024.
(AP Photo/Lynne Sladky, File)

„Am avut trei cicluri electorale substandard la rând – ’18, ’20 și ’22 – și aș spune despre toate acestea, 22 a fost probabil cel mai rău, având în vedere mediul politic al unui președinte Biden foarte nepopular. ”, a spus DeSantis. „Majoritatea uriașă a oamenilor cred că țara merge în direcția greșită”.

Președintele Convenției Naționale Republicane, Ronna McDaniel

Președintele Convenției Naționale Republicane, Ronna McDaniel
(RNC)

„Acesta este un mediu conceput pentru a obține câștiguri mari în Camere, Senat și case de stat din toată țara și totuși acest lucru nu s-a întâmplat și, de fapt, am pierdut chiar teren în Senatul SUA”, DeSantis. a continuat.

“Și așa, cred că avem nevoie de o schimbare. Cred că trebuie să obținem niște sânge nou în RNC”, a spus el.

DeSantis și-a început al doilea mandat ca guvernator al Floridei la începutul acestei luni. Comentariile lui DeSantis vin pe fondul zvonurilor că se gândește la o licitație pentru Casa Albă în 2024.

„Îmi place ce a spus Harmeet Dhillon despre scoaterea RNC din DC De ce ai vrea să ai sediul în cel mai democrat oraș din America? Este mai democrat decât San Francisco”.

Avocatul Harmeet Dhillon este comitetul național din California pentru Comitetul Național Republican.

Avocatul Harmeet Dhillon este comitetul național din California pentru Comitetul Național Republican.
(Anda Chu/MediaNews Group/Bay Area News prin Getty Images)

DeSantis a sugerat mutarea sediului RNC în „părți reale ale țării”.

DESANTIS TESTĂ LA IMIGRARE ÎN 2024, zvonurile CONTINUĂ SĂ SE MONTEAZĂ

“Cred că o obțineți în părți reale ale țării. Atrageți oameni care vor să locuiască în acele părți ale țării, nu oameni din interiorul DC”, a spus el. „Dar cred că avem nevoie de o gândire proaspătă”.

DeSantis a subliniat necesitatea ca „republicanii de la bază să conducă” RNC cu „voluntar și donații”.

„Cred că va fi foarte dificil să-i energizezi pe oameni să dea bani și să-și dorească să-și ofere timpul voluntar cu RNC dacă nu văd o schimbare de direcție”, a spus DeSantis.

DeSantis a spus că, pentru a doua sa campanie de succes pentru guvernator, în 2022, echipa sa a presupus că „nu vor fi deloc implicați cu RNC, pentru că nu strângeau genul de bani pe care trebuiau să-i strângă”.

Cât despre RNC, DeSantis a spus-o "trebuie să fie mai puțin condus de consultanți."

În ceea ce privește RNC, DeSantis a spus că „trebuie să fie mai puțin condus de consultanți”.
(Comitetul gazdă RNC/Milwuakee 2024)

„Operațiunea noastră de ieșire la vot și de la sol – am finanțat asta. Ne-am concentrat mult pe alegătorii cu predispoziție scăzută”, a explicat DeSantis, spunând că au avut „foarte succes”. „Dar asta a fost cu adevărat condus de agenda noastră, de realizările noastre și de noi am pus o mulțime de dolari în spatele acestui important joc de teren”.

În ceea ce privește RNC, DeSantis a spus că „trebuie să fie mai puțin condus de consultanți”.

„Acești bani care intră trebuie să meargă pentru a câștiga alegerile în cele din urmă și nu să acopere buzunarele atâtor consultanți”, a spus el. „Așadar, avem nevoie de o transparență uriașă în acest sens”.

DeSantis a spus că unul dintre motivele pentru care a avut succes a fost că alegătorii săi au avut încredere în el.

GOP BRAWL: LUPTA COMPETITIVA, COMBUSTIBILĂ, ACRĂ PENTRU PREȘEDINTELE COMITETULUI NAȚIONAL REPUBLICAN

„Nu există prea multă încredere între cei de la bază și RNC în DC”, a spus DeSantis, menționând că atunci când a organizat strângeri de fonduri pentru GOP, a făcut bine, dar când ține strângeri de fonduri pentru el însuși, în locul partidului. , „strângem mult mai mulți bani”.

Kirk a declarat pentru Fox News Digital că DeSantis „ascultă de la bază, care dorește în mod covârșitor să vadă o schimbare la RNC”.

Kirk, fondatorul Turning Point USA, a spus că majoritatea alegătorilor republicani „vrea ca clasa consultanților să ia un loc din spate la bază și el înțelege asta”.

Charlie Kirk este fondatorul și directorul executiv al Turning Point USA.

Charlie Kirk este fondatorul și directorul executiv al Turning Point USA.
(Tristan Wheelock/Bloomberg prin Getty Images)

„Speranța mea este ca cei 168 de membri ai RNC să audă ce are de spus tare și clar”, a declarat Kirk la Fox News Digital.

DHILLON susține că LEADERSHIPUL GOP TREBUIE „SĂ SE ADAPTĂ SAU MĂRĂ”

Cursa pentru președintele RNC vine după alegerile de la jumătatea mandatului din 2022, care au oferit GOP o majoritate subțire în Camera Reprezentanților. Cu toate acestea, republicanii nu au reușit să câștige controlul Senatului, în ciuda lunilor de campanie și a oficialilor de partid au prezis alegeri „un val roșu”.

Membrii RNC vor alege următorul președinte printr-un vot secret în timpul întâlnirii de iarnă a partidului național din California de Sud, vineri.

Ron DeSantis a fost reales pe 8 noiembrie.

Ron DeSantis a fost reales pe 8 noiembrie.
(Octavio Jones/Getty Images)

În timpul mandatului ei ca președinte RNC, McDaniel a strâns 1,5 miliarde de dolari – cea mai mare strânsă de către un președinte de partid.

McDaniel a fost susținut și de un număr de foști președinți financiari ai RNC, inclusiv Todd Ricketts, Ray Washburne și Ron Weiser.

McDaniel a obținut sprijinul a peste 100 de membri ai Comitetului Național Republican – un număr care ar depăși cu mult majoritatea simplă a celor 168 pentru a-și asigura al patrulea mandat de doi ani ca președinte al RNC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *