DeSantis respinge reforma cauțiunii în numerar „trezită”: „O agendă ideologică”

Guvernatorul republican al Floridei, Ron DeSantis, și-a reiterat joi opoziția față de eliminarea cauțiunii în numerar în stat, declarând că ideea nu este „o judecată sănătoasă” și numind-o parte a „o agendă ideologică”.

În timpul unui discurs adresat Asociației Benevolente a Poliției din Miami, DeSantis a prezentat modalități pe care administrația sa plănuia să păstreze legea și ordinea în statul Florida, inclusiv respingerea încercărilor judecătorilor „necinstiți” de a elibera presupușii criminali pentru anumite infracțiuni și împiedicarea procurorilor să-i trateze cu “manusi pentru copii.”

„De asemenea, de la început, în statul Florida, am respins ideea că scapi de lucruri precum cauțiunea în numerar așa cum au făcut-o în New York și așa cum au făcut-o recent în Illinois”, a spus DeSantis, înainte de a descrie un caz în care o femeie din New York a fost arestată din nou de patru ori în șapte zile după ce a fost eliberată pentru fiecare infracțiune, după eliminarea cauțiunii în numerar în stat.

DESANTIS CERĂ „SÂNGE NOU” PENTRU A CONDUCE RNC ÎNAINTE DE VOTAREA PREȘEDINȚEI DE PARTID, ÎN SWIPE LA MCDANIEL: „AVEM NEVOIE DE O SCHIMBARE”

Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, vorbește după ce a depus jurământul pentru a-și începe al doilea mandat în timpul unei ceremonii de inaugurare în afara Vechiului Capitoliu, pe 3 ianuarie 2023, în Tallahassee, Florida.

Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, vorbește după ce a depus jurământul pentru a-și începe al doilea mandat în timpul unei ceremonii de inaugurare în afara Vechiului Capitoliu, pe 3 ianuarie 2023, în Tallahassee, Florida.
(AP Photo/Lynne Sladky, File)

El a continuat spunând că administrația sa va limita cine este eligibil pentru eliberare înainte de prima lor înfățișare în instanță pe baza crimei și că se va asigura că judecătorii sunt „celul care ia decizii” atunci când vine vorba de detenția unui presupus infractor, ceea ce el a spus că va descuraja „procurorii de diferite arome” să abordeze în mod inconsecvent cauțiunea.

În timpul unei sesiuni de întrebări care a urmat discursul său, DeSantis i-a spus unei persoane care a întrebat despre reforma cauțiunii că multe dintre deciziile de eliberare a recidivelor au fost „bazate pe ideologie”.

DESANTIS îl depășește pe TRUMP LA SONDAJUL PRIMAR DE STAT PREZIDENȚIAL ÎN FAȚA POTENȚIALULUI DEZVOLTARE A GOP 2024

“Nu s-a bazat pe experiența acumulată sau pe o judecată solidă. A fost o agendă ideologică”, a spus el.

În urma discursului său, reprezentantul Carlos Gimenez, R-Fla., fostul primar al județului Miami-Dade, a lăudat respingerea de către DeSantis a cauțiunii în numerar, numind că ideea s-a trezit.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

“Mulțumesc, [Gov. Ron DeSantis], pentru că a susținut statul de drept și a luptat împotriva reformei cauțiunii trezite în comitatul Miami-Dade. Am fost primar al comitatului Miami-Dade și mă opun din toată inima propunerii periculoase de a reforma sau aboli cauțiunea în numerar în comunitatea mea!”, a spus el într-un tweet care trimite la videoclipul discursului lui DeSantis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *