Directorul executiv al NFLPA, DeMaurice Smith, spune NFL: „Cel mai mare grup de bătăuși de pe piața muncii”

Asociația Jucătorilor NFL Directorul executiv DeMaurice Smith nu s-a abținut în a chema NFL într-un interviu săptămâna trecută, numind liga „cel mai mare grup de bătăuși de pe piața muncii”.

Smith, care a fost ales în această funcție în 2009, s-a apărat împotriva ideii că, în general, este „adversarial” în relațiile sale cu Liga, despre care spune că îi lipsește practic orice „supraveghere”.

Directorul executiv al NFLPA, DeMaurice Smith, se adresează presei pe 9 februarie 2022 la NFL Network's Champions Field de la NFL Media Building din campusul SoFi Stadium din Inglewood, California.

Directorul executiv al NFLPA, DeMaurice Smith, se adresează presei pe 9 februarie 2022 la NFL Network’s Champions Field de la NFL Media Building din campusul SoFi Stadium din Inglewood, California.
(Rob Carr/Getty Images)

“Liga a fost probabil cel mai mare grup de bătăuși de pe piața muncii din istoria muncii din America. Adică, avem o afacere grozavă și este o afacere de mai multe miliarde de dolari”, a spus el într-o apariție la “The Pivot”. ” podcast.

FOSTUL PREȘEDINTE NFLPA CHEAMĂ MEDIA, FANIEI PENTRU SPRIJINUL lui DAMAR HAMLIN DUPĂ CUM ÎN ANTERIOR I-A NUMAT JUCĂTORII LACOMI

„Avem oameni care declară război forței de muncă pentru totdeauna, dar nu știu vreo altă afacere în America care să aibă scutiri antitrust, nu răspund nimănui, nu există 10-K, nu există 10-Q, nu există consiliu de conducere. directori, nu există transparență, nu există supraveghere. Singurii oameni care pot rezista vreodată în fața Ligii Naționale de Fotbal [are the players].”

Smith a continuat să spună în timp ce alte locuri de muncă sindicalizate pot risca să intre în grevă pentru a-și „valorifica” pozițiile, jucătorii cu cariere care pot media în jur de trei ani sunt limitați în acest fel.

Comisarul NFL Roger Goodell pe terenul înainte de meciul dintre Los Angeles Chargers și Kansas City Chiefs de la Arrowhead Stadium pe 15 septembrie 2022 din Kansas City, Missouri.

Comisarul NFL Roger Goodell pe terenul înainte de meciul dintre Los Angeles Chargers și Kansas City Chiefs de la Arrowhead Stadium pe 15 septembrie 2022 din Kansas City, Missouri.
(David Eulitt/Getty Images)

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Dar el a susținut că există unele lucruri pe care jucătorii le pot face pentru a se ridica împotriva ligii.

“Nu mai oferi lucruri gratis. Când îți pui tricoul sau altceva pe postarea ta pe Instagram, cred că este grozav. Arăți bine, este fantastic. Dar știi cine îl iubește mai mult decât tine? NFL și echipa.”

El a continuat: „Ei primesc promovare completă despre cât de mult îți place jocul și cât de mult îi iubești fără ca ei să-ți plătească un cent.”

Comisarul NFL Roger Goodell merge pe margine înainte de meciul dintre Seattle Seahawks și Green Bay Packers pe CenturyLink Field pe 4 septembrie 2014 în Seattle, Washington.

Comisarul NFL Roger Goodell merge pe margine înainte de meciul dintre Seattle Seahawks și Green Bay Packers pe CenturyLink Field pe 4 septembrie 2014 în Seattle, Washington.
(Otto Greule Jr/Getty Images)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Smith a remarcat că sarcina revine parțial jucătorilor în exercitarea acestui drept.

„Avem mai multe niveluri de pârghie, se rezumă doar la o problemă de voință.”

Smith a fost reales pentru al cincilea mandat în 2021. Potrivit rețelei NFL, un succesor este de așteptat să fie numit cel târziu în 2025.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *