După Chesa Boudin, noul procuror din San Francisco reprimă criminalitatea, dar opiniile anti-polițiști stagnează progresul

Procurorul districtual din San Francisco Brooke Jenkins a reformat modul în care orașul îi urmărește pe infractorii, dar provocările încă înconjoară eforturile departamentului de poliție de a reduce criminalitatea, a declarat un activist comunitar pentru Fox News.

„Este noapte și zi în acest moment, când a-l avea pe Brooke Jenkins ca procuror districtual a schimbat total moralul departamentului de poliție și al orașului în sine”, a spus Richie Greenberg.

„Avem încă un drum lung de parcurs în Tenderloin și în alte părți din San Francisco, unde traficanții de droguri au o piață deschisă de 24 de ore pe zi”, a continuat el. „Dar vedem la orizont că asta se va schimba foarte curând”.

Primarul London Breed l-a numit pe Jenkins procuror de district în această vară, după ce predecesorul ei, Chesa Boudin, a fost rechemat după ce criticii l-au criticat ca fiind blând la criminalitate. Ea a câștigat realegerea în noiembrie și a făcut ca urmărirea penală a infracțiunilor de droguri să fie o prioritate.

ACTIVISTUL SAN FRANCISCO IMPARTĂ CUM S-A SCHIMBAT ORAȘUL SUB NOUL AVOCAT DE SECTOR:

VEZI AICI MAI MULTE ORIGINALE DIGITALE FOX NEWS

„DA Jenkins a urmărit cu succes mai mulți traficanți de droguri, iar aceștia sunt acum asigurați în închisoare”, a declarat Greenberg, care a fost implicat în efortul de rechemare a lui Boudin, pentru Fox News. „Suntem încântați că ea a schimbat valul în privința urmăririi penale a traficanților de droguri.

Jenkins a revocat peste 30 de oferte de pledoarie adresate dealerilor de fentanil începând cu luna august și a adoptat politici mai dure de aplicare a traficului de droguri. Infractorii prinși împingând narcotice în apropierea școlilor, de exemplu, se pot confrunta cu îmbunătățiri ale acuzațiilor care ar putea duce la pedepse mai lungi.

Între timp, violurile, jaful, furtul de autovehicule și furtul prin furt au scăzut în decembrie față de aceeași perioadă a anului trecut sub Boudin, potrivit datelor orașului.

Procurorul districtual din San Francisco Brooke Jenkins participă la o conferință de presă la Primărie.  Marți, ea a anunțat că suspecții minori vor fi judecați ca adulți "atroce" cazuri.

Procurorul districtual din San Francisco Brooke Jenkins participă la o conferință de presă la Primărie. Marți, ea a anunțat că suspecții minori vor fi judecați ca adulți în cazuri „odioase”.
(Santiago Mejia/San Francisco Chronicle prin AP)

SUPORTANII CHESA BOUDIN REACȚIONEAZĂ LA REZULTATUL RECHEMINERII AVOCATULUI DE DISTRICT SAN FRANCISCO

În ciuda reformelor, există încă provocări cu care se confruntă Departamentul de Poliție din San Francisco.

Purtătorul de cuvânt al SFPD, Robert Rueca, a declarat pentru Fox News la începutul acestei luni că departamentul este „contestat în prezent cu o lipsă de personal de aproximativ 500 de ofițeri, ceea ce ne determină să acordăm prioritate apelurilor la serviciu, dar continuăm să facem arestări legate de narcotice și să lucrăm îndeaproape cu DA în aceste cazuri. pentru urmăriri penale”.

Greenberg a spus că lipsa de aplicare a poliției a afectat afacerile, turiștii și locuitorii din San Francisco.

Un panou dintr-o mașină parcată din San Francisco cere ca geamurile să nu fie sparte și informează că înăuntru nu sunt obiecte de valoare.

Un panou dintr-o mașină parcată din San Francisco cere ca geamurile să nu fie sparte și informează că înăuntru nu sunt obiecte de valoare.
(Getty)

„Aveți un fenomen nebunesc de furturi de convertizor catalitic, jafuri nebunești în timpul zilei de afaceri și case sparte cu locuitorii de acolo”, a spus el pentru Fox News.

NATIVUL SAN FRANCISCAN DESCRĂ „DISTOPIA” ÎN CĂLĂTORIE LA BARUL DIN CENTRALUL ORAȘULUI: „M-AM SIMTIT SPERIAT”

Greenberg a dat vina pe mandatul lui Boudin și pe o comisie de poliție „anti-polițistă” pentru moralul scăzut al forței.

„Ar fi bine dacă polițiștii ar face vreodată lucruri pentru comunitate”, a scris un fost membru al comisiei, John Hamasaki, în august.

Consumatorii de droguri și traficanții de droguri vizavi de clădirea federală din San Francisco.

Consumatorii de droguri și traficanții de droguri vizavi de clădirea federală din San Francisco.
(Fox News Digital / Jon Michael Raasch)

CLICK PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Comisia a votat recent pentru interzicerea poliției să facă opriri pentru infracțiuni de trafic la nivel scăzut, cum ar fi conducerea cu o înmatriculare expirată sau cu o lampă spate spartă.

„Există și astăzi multe persoane alese sau numiți în primărie care sunt anti-poliție”, a spus Greenberg. „Acolo vizează și avocații și activiștii ca mine să încerce să inverseze această problemă și atitudinea comisiei de poliție.

Pentru a urmări interviul integral cu Greenberg, faceți clic aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *