Eric Adams avertizează că fentanilul va „distruge generații” dacă New York-ul continuă să „doarme în” criză

Primarul orașului New York, Eric Adams, i-a îndemnat pe new-yorkezi să nu mai „adoarme” criza opioidelor în timpul discursului său de joi privind starea orașului, avertizând că abuzul de fentanil va „distruge generații” dacă nu este abordat.

Adresa lui Adams a atins practic fiecare aspect al vieții din New York, dar a făcut o pledoarie deosebit de pasională cu privire la abuzul de fentanil.

„Îți amintești ce a făcut cocaina crack orașului și țării noastre?” spuse Adams. “Asta este ceea ce fentanilul este pe cale să facă acum. Dacă nu oprim abuzul de fentanil și opioide, va distruge generațiile viitoare.”

„Aceasta este o criză majoră pe care dormim”, a continuat el. „Fentanylul ne distruge orașele din America. Trebuie să ripostăm și să o oprim”.

OFICIALII DE LA SEATTLE PROPUN OFERIREA CARDURILOR CADOU PENTRU DEPENDIȚI DE METH PENTRU A ÎNCURAJA SOBRIETAȚIA PE CAZUL SUPRADOZELOR DE DROGURI SE CURGE

Primarul Eric Adams

Primarul Eric Adams
(Captură de ecran/YouTube)

O persoană fără adăpost doarme pe podeaua unui vagon de metrou, 5 decembrie 2019, în New York City.  (Gary Hershorn / FOX News)

O persoană fără adăpost doarme pe podeaua unui vagon de metrou, 5 decembrie 2019, în New York City. (Gary Hershorn / FOX News)

Adams a continuat să detalieze finanțarea pe care administrația sa o punea pentru această problemă alături de forțele de ordine din New York.

REPUBLICANII TEXAS ÎN CADRUL BIDEN STATUL DE RAMBURARE PENTRU EFORTURILE DE FRONTIERĂ, CAUTĂ ÎNTÂLNIREA PENTRU ÎMPĂRÂREA CRIZEI

Criza opioidelor a provocat peste 100.000 de decese în SUA în 2021, iar abuzul de fentanil nu arată semne de încetinire.

Criza drogurilor vine în vreme ce Adams se confruntă, de asemenea, cu un val de solicitanți de azil de la granița SUA, transportați cu autobuzul din Texas de guvernatorul republican Greg Abbott.

Migranții sosesc în New York City din Del Rio, Texas, 19 decembrie 2022.

Migranții sosesc în New York City din Del Rio, Texas, 19 decembrie 2022.
(Josephine Stratman / New York Daily News / Tribune News Service prin Getty Images)

Adams a cerut mai multe măsuri de la Casa Albă Biden miercuri pentru a se adresa criza frontierei și „supraproliferarea” migranților în orașele din întreaga țară.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„Mi s-a spus că avem o persoană care coordonează operațiunea și, după cum am spus oficialilor Casei Albe, de ce nu știu cine este?” spuse Adams. „Dacă îmi arde casa, nu vreau să aud de prevenirea incendiilor, vreau să sting focul, iar focul de acum este supraproliferarea migranților și solicitanților de azil în mai multe orașe din țară”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *