Fostul președinte al Uniunii Profesorilor din Virginia a fost arestat pentru deturnare de peste 400.000 de dolari

Fostul președinte al unui sindicat al profesorilor din Virginia a fost arestat și acuzat de deturnare de sute de mii de dolari de la organizație, potrivit poliției.

Ingrid Gant, fostul președinte al Asociației pentru Educație Arlington (AEA), a fost arestată după ce poliția a efectuat un audit de șase luni care a arătat că a deturnat 410.782,10 dolari de la sindicat, potrivit unui comunicat de presă al Departamentului de Poliție din Fairfax County.

Gant a fost acuzată de patru capete de acuzare de delapidare în care se presupune că a folosit carduri de debit pentru achiziții neautorizate și și-a oferit mai multe bonusuri.

Un audit intern a fost ordonat după ce membrii consiliului AEA au devenit îngrijorați de comportamentul suspect al liderului lor. Se presupune că Gant nu a furnizat rapoarte financiare consiliului de administrație și nu a depus declarații fiscale, a spus poliția.

Potrivit Departamentului de Poliție din județul Fairfax, Ingrid Gant, în vârstă de 54 de ani, din comitatul Prince William, a devenit președintele Asociației pentru Educație Arlington (AEA) în 2016 și a fost concediată în 2022.

Potrivit Departamentului de Poliție din județul Fairfax, Ingrid Gant, în vârstă de 54 de ani, din comitatul Prince William, a devenit președintele Asociației pentru Educație Arlington (AEA) în 2016 și a fost concediată în 2022.
(Vulpea 5)

Ea a fost concediată în martie 2022, iar înlăturarea ei i-a determinat pe membrii consiliului de administrație să angajeze un grup extern, Caliber CPA Group, pentru a efectua un audit intern care a dezvăluit utilizarea greșită a banilor contribuabililor de către Grant.

După șase luni de revizuire a activității ei, anchetatorii au descoperit că Gant și-a oferit bonusuri în valoare de 350.000 de dolari și a plătit din 2020 până în 2022. Ea a încărcat, de asemenea, aproximativ 70.000 de dolari pe carduri de debit de afaceri pentru articole personale precum benzină, alimente și chiar achiziții Amazon.

CURRICULUM DE „ȘTIINȚE SOCIALE” DE LA GRĂDINIȚĂ DIN DISTRICTUL OREGON ÎNVĂȚĂȚI CELUI DE 4 ANI PE NEO-PRONUMELE

Căpitanul Ryan Lazisky de la Departamentul de Poliție din Fairfax County a declarat pentru Fox 5 că cazurile de delapidare în sindicatele profesorilor sunt mai frecvente decât cred oamenii.

“Este regretabil că oamenii vor profita”, a declarat căpitanul Lazisky pentru FOX 5. “Acea asociație este înființată și construită pentru a proteja profesorii, așa că este trist să vezi că profesorii au fost profitați. Acești bani sunt pentru ei”.

AEA reprezintă peste 15.000 de profesori din școlile publice din Arlington.

AEA este uniunea locală pentru educatorii din școlile publice din Arlington.

AEA este uniunea locală pentru educatorii din școlile publice din Arlington.
(Departamentul de poliție din Arlington)

„AEA urmărește toate canalele legale pentru a recupera orice fonduri pierdute și a-i trage pe cei responsabili la răspundere. Sub noua sa conducere, AEA a implementat deja controale financiare mai puternice și practici transparente de raportare pentru a asigura o funcționare sănătoasă”. noul președinte a scris într-o declarație pentru Fox 5.

Gant a fost arestată în casa ei din comitatul Prince William luni seară, dar a fost eliberată pe o cauțiune negarantată.

DISTRICTUL SCOLAR FLORIDA INTERZIZEAZĂ CĂRȚI DESPRE RELAȚIA DE PINGUIN GAY ÎN VIAȚA REALĂ, INVOCÂND LEGEA DREPTURILOR PĂRINȚILOR

În timpul mandatului ei ca președinte al sindicatului profesorilor, Gant a provocat reacții împotriva politicilor sale privind COVID-19.

O școală acasă a apelat la Twitter pentru a expune sindicatul după ce a trimis o scrisoare plină de erori gramaticale și tipografice.

Ellen Gallery, o mamă a trei copii care face școală acasă, care locuiește în zonă, a susținut că ea și copiii ei au trecut prin scrisoare, corectând greșelile. Mama a postat o poză a scrisorii cu corecții abundente, acuzând AEA pentru că a omis cuvinte, a adăugat virgule inutile, acordul subiect-verb confuz și multe altele.

O pereche de propoziții ofensatoare spune: „Departamentele de pompieri din regiune exemplifică și focarele de domino. Angajații APS nu sunt diferiți sau peste această tendință, totuși conducerea se pregătește să trimită educatori în situații care îi vor îmbolnăvi”. În prima propoziție, Gant a folosit „sunt” când a vrut în mod clar să scrie „al nostru”. Gallery și copiii ei au sugerat „nici diferit, nici mai sus” pentru a doua propoziție.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„A fi capabil să scrie o scrisoare clară, persuasivă este o abilitate fundamentală pe care toți elevii ar trebui să o stăpânească înainte de liceu”, a spus Gallery pentru Fox News Digital. „Calitatea acestei scrieri a fost atât de teribilă încât distrage atenția de la mesajul scriitorului”.

Asociația pentru Educație din Virginia a trimis Fox News Digital o declarație de la Gant în care explică erorile, spunând că districtul a trimis proiectul în loc de scrisoarea finală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *