Fostul tight end NFL detaliază „cel mai rău” moment al interviului din timpul NFL Combine

Benjamin Watson a fost o marfă mare care ieșea de la facultate.

Georgia Bulldog a fost o eventuală alegere din prima rundă în 2004, mergând la New England Patriots cu a 32-a alegere.

Dar înainte de a fi recrutat, a fost la NFL Combine pentru a-și etala abilitățile. Cu toate acestea, este, de asemenea, aproape un interviu de angajare cu toate cele 32 de echipe din afara terenului.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Cleveland Browns Benjamin Watson (82) în acțiune împotriva Green Bay Packers în timpul jocului de presezon la Cleveland Browns Stadium.  Cleveland.

Cleveland Browns Benjamin Watson (82) în acțiune împotriva Green Bay Packers în timpul jocului de presezon la Cleveland Browns Stadium. Cleveland.
(Damian Strohmeyer /Sports Illustrated prin Getty Images)

Watson a decis să dea o primă informație despre cum a fost unul dintre interviurile sale atunci când a răspuns la un tweet despre „cea mai proastă întrebare pentru interviul de angajare” pe care utilizatorii au fost puse vreodată.

Oricât de mult a deveni profesionist este visul tuturor, acest lucru nu părea prea distractiv.

„Cel [Cleveland] [B]rowns m-a întrebat dacă am fumat vreodată iarbă. Am spus nu”, a scris el într-un tweet de miercuri. „Apoi intervievatorul m-a prins de încheietura mâinii de parcă îmi simțea pulsul și m-a întrebat din nou mai tare. Eram așezat pe un scaun în mijlocul unei camere întunecate, cu un reflector. Recepția a fost în stilul mafiei din umbră…

TIPĂGĂTORUL LUI BRIAN ROBINSON SE PLEAGĂ VINOVAT DE CRIMĂ, UCIRSUL TINĂRULUI DE 15 ANI ÎNTR-UN INCIDENT SEPARAT

Watson a jucat în cele din urmă pentru Browns, alăturându-se lor în 2010. Cu toate acestea, el nu a jucat pentru front office-ul „stil mafiot” și sa bucurat de timpul petrecut în Cleveland cu noul front office.

„Da, asta a fost la combină. Front office total diferit în 2004 și 2010. Ar fi trebuit să fie clar”, Watson a scris într-un tweet separat. „Și acesta nu este un rechizitoriu împotriva orașului sau a clubului în timp ce am fost acolo. Mi-a plăcut timpul petrecut în Believeland”.

Tight end Ben Watson #82 din Cleveland Browns poartă mingea după ce a prins o pasă în timpul unui joc cu Kansas City Chiefs pe 19 septembrie 2010 pe stadionul Cleveland Browns din Cleveland.

Tight end Ben Watson #82 din Cleveland Browns poartă mingea după ce a prins o pasă în timpul unui joc cu Kansas City Chiefs pe 19 septembrie 2010 pe stadionul Cleveland Browns din Cleveland.
(Tom Cammett/Diamond Images/Getty Images)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Watson a jucat trei sezoane cu Cleveland și a petrecut timp cu New Orleans Saints și Baltimore Ravens înainte de a se întoarce în New England pentru un ultim sezon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *