Grupurile pentru drepturile armelor vorbesc că demniștii din statul Washington interzic puștile semi-automate

Grupurile pentru drepturile armelor se pronunță împotriva unui proiect de lege promovat de democrații statului Washington, care ar interzice vânzarea și deținerea multor puști semi-automate, puști și arme de mână în stat.

House Bill 1240, care a fost introdusă în legislatura statului la începutul acestei luni la cererea guvernatorului democrat Jay Inslee și a procurorului general al statului Bob Ferguson, ar interzice fabricarea, importul, distribuția și vânzarea așa-numitelor „arme de asalt”, inclusiv AK-47, AR-15, M16 și zeci de altele.

Scutirile ar fi limitate la producătorii și dealerii care vând armatei și forțelor de ordine, arme de foc antice și „arme de asalt” care sunt inoperabile și/sau moștenite.

„Legislativul constată că armele de asalt nu sunt utilizate în mod obișnuit în autoapărare și că orice proliferare nu este rezultatul faptului că armele de asalt sunt potrivite pentru autoapărare, vânătoare sau în scopuri sportive”, se arată în proiectul de lege. „Mai degrabă, vânzările crescute sunt rezultatul eforturilor concertate ale industriei de arme de a vinde mai multe arme către o piață civilă”.

Guvernatorul Washingtonului, Jay Inslee, vorbește în timpul evenimentului privind acordul climatic alăturându-se liderilor de pe Coasta de Vest guvernatorul California Gavin Newsom, guvernatorul Oregonului Kate Brown și premierul Columbia Britanică John Horgan, pe 6 octombrie 2022, la San Francisco.

Guvernatorul Washingtonului, Jay Inslee, vorbește în timpul evenimentului privind acordul climatic alăturându-se liderilor de pe Coasta de Vest guvernatorul California Gavin Newsom, guvernatorul Oregonului Kate Brown și premierul Columbia Britanică John Horgan, pe 6 octombrie 2022, la San Francisco.
(Fotografie de Tayfun Coskun/Agenția Anadolu prin Getty Images)

WA GOV. SUMMIT-UL INSLEE’S EQUITY SPUNE AGENȚILOR DE STAT „OBIECTIVITATE”, „INDIVIDUALISM” ÎN RĂDĂDINAȚĂ ÎN „SUPREMAȚIA ALBĂ”

Proiectul de lege numește în mod specific peste 60 de tipuri de arme de foc care ar fi interzise conform definiției statului „arme de asalt”, care se referă la puștile semi-automate care sunt mai scurte de 30 de inci și la puștile semi-automate care au un magazin fix care este mai mare de 10. runde.

Proiectul de lege interzice, de asemenea, puștile semi-automate și pistoalele semi-automate care au o magazie detașabilă în plus față de o altă caracteristică interzisă în proiect, cum ar fi un material telescopic, supresor de zgomot, frână de foc, etc. Puștile semi-automate care au una sau mai multe dintre aceste caracteristici ar fi, de asemenea, interzise.

O încălcare a restricțiilor ar fi clasificată drept contravenție gravă în conformitate cu Legea privind protecția consumatorilor, prevede proiectul de lege.

Susținătorii proiectului de lege susțin că va crește siguranța publică prin reducerea violenței cu armele în stat, dar oponenții spun că vizează în mod incorect proprietarii legali de arme.

Guvernatorul statului Washington, Jay Inslee, vorbește presei și oamenilor adunați la Kerry Park despre drepturile pacienților la avort și la îngrijirea sănătății reproductive în timpul unui miting pro-choice din Seattle, 3 mai 2022.

Guvernatorul statului Washington, Jay Inslee, vorbește presei și oamenilor adunați la Kerry Park despre drepturile pacienților la avort și la îngrijirea sănătății reproductive în timpul unui miting pro-choice din Seattle, 3 mai 2022.
(Fotografie de JASON REDMOND/AFP prin Getty Images)

BIDEN CONTINUĂ REPETĂRI FALSE DE AL DOILEA AMENDAMENT, ȘI VERIFICARILOR REPETE DE FAPTE

Julie Barrett, fondatorul Conservative Ladies of Washington, a declarat pentru Fox News Digital că proiectul de lege nu va avea „niciun impact” asupra violenței cu armele din stat.

„Departamentul de Justiție a raportat că 88,8% din violența cu arme sunt cauzate de persoane care dețin arme de foc ilegal”, a spus ea. „Crearea acestei noi legi pentru a interzice o listă specifică de arme de foc nu va face infractorii să se conformeze, ci va penaliza proprietarii de arme de foc responsabili și care respectă legea.”

„Nouăzeci și șapte la sută din decesele cu arme sunt cauzate de arme de mână care nici măcar nu au fost incluse pe lista armelor de foc interzise din acest proiect de lege”, a continuat ea, „indicând că acest proiect de lege este motivat politic și conceput pentru a-i face pe oameni să se simtă ca în problema „violenței cu armele”. se rezolvă atunci când tot ceea ce face acest proiect de lege este să încalce drepturile cetăţenilor care respectă legea la al doilea amendament.”

Barrett a spus că proiectul de lege este neconstituțional și va fi „fără îndoială contestat în instanțe, costând contribuabilii mai mulți bani în costuri de litigii”.

Puștile AR-15 sunt expuse spre vânzare la expoziția de arme Guntoberfest din Oaks, Pennsylvania, pe 6 octombrie 2017.

Puștile AR-15 sunt expuse spre vânzare la expoziția de arme Guntoberfest din Oaks, Pennsylvania, pe 6 octombrie 2017.
(REUTERS/Joshua Roberts/File Photo)

VP HARRIS CERĂ „Interzicerea armelor de asalt” pentru armele „PROCEDE INTENȚIONAT PENTRU A UCI OAMENI”

Purtătorul de cuvânt al National Shooting Sports Foundation, Mark Oliva, a împărtășit sentimentul lui Barrett, spunând că proiectul de lege le va priva pe Washingtonienii care respectă legea de drepturile lor conform celui de-al Doilea Amendament, în timp ce „nu face nimic pentru a aborda criminalii sau abuzul criminal al armelor de foc”.

„Există peste 24,4 milioane de puști sport moderne în circulație astăzi, mai mult decât Ford F-150 pe șosea”, a declarat el pentru Fox News Digital. „Sunt deținute în comun și, în ciuda sfidării faptelor de către sponsorii proiectului de lege, aceste puști sunt folosite în toate scopurile legale în fiecare zi, inclusiv vânătoare, împușcături recreative și autoapărare. Când sunt privite în lumina deciziei Heller a Curții Supreme a SUA , aceste arme de foc sunt protejate pentru proprietate privată. Când decizia Curții Supreme Bruen este aplicată, mișcarea politicienilor anti-arme de la Washington este din nou scurtă, deoarece Curtea a declarat testul dacă o lege este constituțională atunci când vine vorba de arme de foc și deținerea armelor de foc este al doilea amendament”.

O pușcă semiautomată.

O pușcă semiautomată.
(Fotografia de Dennis Anderson/Star Tribune prin Getty Images)

Asociația Națională a Puștilor a spus că proiectul de lege este „neconstituțional” și că trebuie doar să se uite la ratele criminalității în locuri precum Seattle pentru a vedea că interzicerea armelor nu funcționează.

„Curtea Supremă a susținut în mod repetat că Al Doilea Amendament protejează armele de foc care sunt „utilizate în mod obișnuit” în scopuri legale”, a declarat purtătorul de cuvânt, Lars Dalseide. „Americanii care respectă legea folosesc aceste arme de foc pentru autoapărare, competiție, împușcături recreative și vânătoare”.

„În plus, dacă aceste tipuri de scheme ar funcționa, atunci interdicțiile și restricțiile existente din Washington legate de armele de foc și legile steag roșu ar fi făcut orașe precum Seattle și Tacoma mai sigure. Ratele îngrozitoare ale criminalității de acolo vorbesc de la sine”, a spus el.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

O audiere publică cu privire la proiectul de lege a avut loc marțea trecută, când Janie Vigil, vicepreședintele de resurse umane la Aero Precision, un producător de arme de foc din Washington, a condamnat numărul de locuri de muncă care ar fi pierdute în stat dacă proiectul de lege ar fi adoptat.

„Aero Precision este cel mai mare angajator privat din Lakewood, Washington”, a spus ea la audiere. „Acest proiect de lege interzice producția și va avea ca rezultat o concediere directă și închiderea fabricii noastre din Lakewood, Washington. În timp ce vorbesc împotriva acestui proiect de lege, mai important, susțin și susțin cei 624 de angajați ai noștri, inclusiv cei 58 de veterani. angajații noștri și cei 380 de angajați minoritari ai noștri, dintre care peste 200 nu vorbesc engleza. Sunt îngrijorat în special de capacitatea lor de a-și recâștiga un loc de muncă dacă acest proiect de lege este adoptat”.

Proiectul de lege este programat pentru audierea în sesiunea executivă în Comisia pentru Drepturi Civile și Justiție a Camerei de vineri.

Dacă va fi adoptată, Washingtonul s-ar alătura altor nouă state și Washingtonului DC, pentru a interzice „armele de asalt”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *