Hulk Hogan pledează din greșeală pentru hârtie igienică pe rețelele de socializare: „Frate, ajutor!”

Hulk Hogan a apărut la emisiunea specială „Monday Night Raw” și a postat pe Twitter ceva foarte frumos despre colegii săi miercuri, odată ce totul a început să se cufunde.

Hogan a apărut alături de „Mouth of the South” Jimmy Hart pentru a deschide spectacolul de 30 de ani. Alte legende WWE au apărut și în anumite momente de-a lungul spectacolului. Legendarul luptător profesionist a postat pe Twitter o fotografie cu Hart, Ted DiBiase, Diamond Dallas Page, Alundra Blayze și IRS.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Hulk Hogan vorbește cu fanii saudiți în timpul WWE "Bijuteria Coroanei" Turneul Cupei Mondiale 2018 pe stadionul Universității King Saud din Riad, 2 noiembrie 2018.

Hulk Hogan vorbește cu fanii saudiți în timpul turneului WWE „Crown Jewel” World Cup 2018 de pe stadionul King Saud University din Riad, 2 noiembrie 2018.
(REUTERS/Faisal al Nasser)

„Echipajul Motley a fost împreună de peste 30 de ani, frate”, a scris Hogan pe Twitter.

Dar tweet-ul pe care l-a trimis după aceea a devenit viral.

“Am ramas fara hartie igienica frate, ajutor!!!!!!” el a scris.

CODY RHODES VA REVENI IN-RING LA ROYAL RUMBLE DUPĂ LUNURI DISPURȚE CU RANĂ

Mai mulți fani ai luptei profesionale au văzut tweet-ul și au făcut o captură de ecran înainte de a fi șters în cele din urmă.

„RAW XXX”, așa cum a fost supranumit, a început episodul cu unele dintre cele mai emblematice momente de-a lungul istoriei sale – de la vremea sa, în 1993, începând cu Grand Ballroom din Manhattan Center din New York City până la a deveni unul dintre cele mai bune emisiuni de televiziune episodice din lume.

Hulk Hogan în timpul unei conferințe de presă din 2019.

Hulk Hogan în timpul unei conferințe de presă din 2019.
(REUTERS/Ahmed Yosri)

Hogan, al cărui nume real este Terry Bollea, și-a făcut numele celebru în industria luptei profesionale. El a apărut ultima dată la un eveniment WWE în aprilie anul trecut, la WrestleMania 37, atât în ​​Nopțile 1, cât și în Nopțile 2.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Hulk Hogan face un gest către public în timpul turneului său Hulkamania la Burswood Dome, pe 24 noiembrie 2009, în Perth, Australia.

Hulk Hogan face un gest către public în timpul turneului său Hulkamania la Burswood Dome, pe 24 noiembrie 2009, în Perth, Australia.
(Paul Kane/Getty Images)

Hogan a fost o parte cheie a Raw timp de câțiva ani – în perioada în care a fost la World Championship Wrestling ca competiție a WWE la întoarcerea sa în companie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *