Întreaga echipă juridică a fostului avocat al statului Baltimore, Marilyn Mosby, încearcă să se retragă din caz

Întreaga echipă juridică a fostului procuror al statului Baltimore, Marilyn Mosby, a cerut unui judecător federal să se retragă din reprezentarea procurorului principal al orașului.

Avocatul A. Scott Bolden, care făcea parte anterior din echipa juridică a lui Mosby, a declarat că se retrage din caz din cauza unei acuzații de sfidare a instanței formulate împotriva lui în timpul lucrului său în cazul fostului procuror, potrivit FOX 45.

Ceilalți avocați nu au explicat încă de ce se retrag din dosar, dar au cerut să fie numit un apărător public.

Bolden a spus în dosar că trebuie să se concentreze pe apărarea de acuzația de dispreț a instanței după ce a înjurat în timp ce a emis critici la adresa instanței și a împărtășit informații confidențiale ale juriului.

„Pentru a face acest lucru, domnul Bolden trebuie, în mod înțeles, să se concentreze pe propriile interese, nu pe interesele clientului său, doamna Mosby”, se arată în dosar. „Reprezentarea domnului Bolden (și a întregii echipe Reed Smith) va fi – și într-adevăr a fost deja – limitată în mod semnificativ ca urmare a interesului personal justificat al domnului Bolden în rezultatul propriei sale proceduri de sfidare în fața Curții”.

AVOCATUL STATULUI BALTIMORE, MARILYN MOSBY, INCHISAT PE ACUZĂRI FEDERALE

FIȘAR - Procurorul statului Baltimore, Marilyn Mosby, se adresează presei în afara biroului său, la o zi după acuzarea ei pentru acuzații federale de mărturie mincinoasă, vineri, 14 ianuarie 2022. Mosby este programat să fie trimis în judecată, vineri, 4 februarie, pentru acuzații federale.

FIȘAR – Procurorul statului Baltimore, Marilyn Mosby, se adresează presei în afara biroului său, la o zi după acuzarea ei pentru acuzații federale de mărturie mincinoasă, vineri, 14 ianuarie 2022. Mosby este programat să fie trimis în judecată, vineri, 4 februarie, pentru acuzații federale.
(Jerry Jackson/The Baltimore Sun prin AP, File)

„Doamna Mosby are dreptul la un consilier efectiv fără conflicte și, dacă acel consilier are nevoie de timp pentru a se pregăti, acest timp trebuie să fie acordat, indiferent de interesul Guvernului de a menține programul actual al procesului, deoarece orice astfel de asistență este cu mult depășit de doamna Mosby. Dreptul la al șaselea amendament la un avocat fără conflicte eficace din punct de vedere constituțional”, a adăugat Bolden în dosar.

Mosby a fost inculpat în 2022 sub acuzația federală de a depune cereri false de credit ipotecar și sperjur, ambele legate de achiziționarea de case de vacanță în Florida.

Ea a pledat nevinovată pentru toate acuzațiile.

Documentele instanței arată că Mosby ar fi mințit în timp ce a invocat dificultățile cauzate de coronavirus ca motiv pentru a face retrageri din contul ei de pensionare din oraș. Mosby ar fi certificat că a îndeplinit cel puțin o calificare pentru distribuție în conformitate cu Legea CARES și „afirmă[ed] sub pedeapsă pentru mărturie mincinoasă declarațiile și recunoașterile făcute în prezenta cerere.”

CEREREA DE SCHIMBARE A LOCULUI ÎN PROCEDURA DE SPERJUR A fost respinsă a fostului procuror din BALTIMORE, MARILYN MOSBY

Procurorul statului Maryland, Marilyn Mosby, vorbește în timpul unei conferințe de presă la Baltimore, în decembrie 2019.

Procurorul statului Maryland, Marilyn Mosby, vorbește în timpul unei conferințe de presă la Baltimore, în decembrie 2019.
(AP/Julio Cortez)

Mosby ar fi solicitat două retrageri unice de 40.000 de dolari și 50.000 de dolari din contul ei de pensionare din oraș, rezultând depuneri de 36.000 de dolari și 45.000 de dolari în contul ei bancar și, de asemenea, a susținut că a folosit banii pentru avans pentru două case de vacanță separate din Florida. .

Fostul procuror nu s-a confruntat cu nicio consecință financiară nefavorabilă din cauza pandemiei de coronavirus, deoarece a primit salariul ei complet de 247.955,58 USD de la 1 ianuarie 2020 până la 29 decembrie 2020.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

FIȘIER - În această fotografie de fișier din 23 octombrie 2019, procurorul de stat Maryland Marilyn Mosby, stânga, vorbește în timpul unui serviciu de vizionare pentru regretatul reprezentant american Elijah Cummings la Universitatea de Stat Morgan din Baltimore.

FIȘIER – În această fotografie de fișier din 23 octombrie 2019, procurorul de stat Maryland Marilyn Mosby, stânga, vorbește în timpul unui serviciu de vizionare pentru regretatul reprezentant american Elijah Cummings la Universitatea de Stat Morgan din Baltimore.
(AP Photo/Julio Cortez, File)

Dacă va fi găsit vinovat, Mosby ar putea risca până la cinci ani de închisoare pentru cele două acuzații de mărturie mincinoasă și până la 30 de ani de închisoare pentru fiecare dintre cele două acuzații de depunere a cererilor false de credit ipotecar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *