Legiuitorul din Dakota de Sud susține că a fost pedepsită pentru opiniile privind vaccinul

Un senator de stat republican din Dakota de Sud, care a fost retras de sarcinile ei de comisie, a declarat joi că pedeapsa ei legislativă a urmat un schimb pe care l-a avut cu un consilier legislativ despre vaccinări.

Senatorul Julie Frye-Mueller, o republicană, a declarat reporterilor că a vorbit săptămâna aceasta cu un membru al personalului de cercetare al Legislativului despre părerile ei despre vaccinări. Senatorul, care face parte dintr-un grup de dreapta de republicani Statehouse, s-a opus cerințelor de vaccinare în școli.

SENATORUL DREPTEI STATULUI DAKOTA DE SUD PIERDE MISURILE COMITELOR

În ultimii ani, Legislatura controlată de republicani a văzut propuneri separate pentru a limita cerințele atât pentru vaccinul COVID-19, cât și pentru vaccinurile pentru copilărie. Frye-Mueller a spus că nu a adus în discuție vaccinul COVID-19 în timpul schimbului ei cu asistentul.

Senatorul statului Dakota de Sud, Julie Frye-Mueller, susține că i-a fost dezbrăcat de sarcinile comisiei pentru poziția ei deschisă cu privire la vaccinările copilăriei.

Senatorul statului Dakota de Sud, Julie Frye-Mueller, susține că i-a fost dezbrăcat de sarcinile comisiei pentru poziția ei deschisă cu privire la vaccinările copilăriei.

Vaccinurile pentru copilărie au fost mult timp celebrate ca povești de succes în sănătatea publică, dar ratele de vaccinare în rândul grădinițelor au scăzut la nivel național în ultimii ani. Oficialii de la Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor au spus că scăderea încrederii în vaccinuri este o contribuție probabilă, precum și întreruperile asistenței medicale de rutină în timpul pandemiei.

LEGISLATII DAKOTA DE SUD IMPING SĂ PREDA EXCEPȚIONALISMUL AMERICAN ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PUBLIC

Scăderea ratelor de vaccinare deschid ușa focarelor de boli care se credea că se aflau cândva în oglinda retrovizoare, spun experții.

Senatorul republican Lee Schoenbeck, care prezidează Senatul și a luat miercuri decizia de a-l înlătura pe Frye-Mueller din două comisii, a refuzat în mod repetat să comenteze această mișcare.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Liderul republican al Senatului, senatorul Casey Crabtree, a declarat joi că episodul a implicat o problemă de personal și mai multe informații vor fi publicate în viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *