Livrătorul care a pășit pe teren în timpul jocului de baschet al colegiului pare a fi un fars

Nimeni nu-i venea să-l creadă pe livratorul care a pășit pe teren în timpul meciului Loyola-Duquesne miercuri seara cărând McDonald’s și căutându-și clientul.

Videoclipul a devenit viral de atunci, dar asta ar fi putut fi ceea ce și-a dorit acest tânăr.

Pe măsură ce mai multe unghiuri ale videoclipului au devenit disponibile, se pare că livratorul purta un microfon pe jachetă și mulți studenți și-au scos telefoanele filmându-l.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Antrenorul principal al Loyola, Drew Valentine, strigă instrucțiuni în timpul unui meci împotriva lui Davidson, pe 4 ianuarie 2023, la John M. Belk Arena din Davidson, Carolina de Nord.

Antrenorul principal al Loyola, Drew Valentine, strigă instrucțiuni în timpul unui meci împotriva lui Davidson, pe 4 ianuarie 2023, la John M. Belk Arena din Davidson, Carolina de Nord.
(David Jensen / Icon Sportswire prin Getty Images)

În timp ce videoclipurile instantanee ale telefonului sunt comune în zilele noastre, microfonul nu este.

Un videoclip a fost filmat și de un membru al departamentului de atletism Loyola, unde bărbatul continuă să spună: „DoorDash?” în timp ce mergeau pe teren (cranicii au crezut inițial că este o comandă Uber Eats).

ANTRENORUL DE BASCHET DE LA PENN STATE RIPS REFS DUPĂ PIERDERE DE 20 DE PUNCTE: „AM TERMIT SĂ TRIM CLIPURI”

„Trebuie să ieși de pe teren, omule”, a spus paznicul în timp ce îl dădea jos de pe podea. Bărbatul a continuat să se uite în tribune și să întrebe dacă cineva a comandat DoorDash.

Incidentul a avut loc cu 16:30 rămase în a doua jumătate a meciului, Loyola a avut mingea în jos lângă linia de bază dreaptă când livratorul a valsat pe teren în căutarea pe cineva care să revendice McDonald’s-ul pe care îl ținea.

Timeout-ul unui oficial a fost fluierat în timp ce a fost scos de pe teren, iar cranicii jocului nu le venea să-și creadă ochilor.

„Cineva a venit pe podea în partea îndepărtată. Căutând un Uber Eats [delivery] Acolo? Are niște McDonald’s. De fapt, nu glumesc”, a spus crainicul play-by-play.

Gardianul Loyola Braden Norris este prezentat în timpul unui joc împotriva lui Vanderbilt, pe 10 decembrie 2021, la Memorial Gymnasium din Nashville, Tennessee.

Gardianul Loyola Braden Norris este prezentat în timpul unui joc împotriva lui Vanderbilt, pe 10 decembrie 2021, la Memorial Gymnasium din Nashville, Tennessee.
(Matthew Maxey / Icon Sportswire prin Getty Images)

„Acesta trebuie să fie unul dintre cei mai buni din toate timpurile”, a adăugat comentatorul de culoare.

„Cred că asta se întâmplă”, a anunțat play-by-play după ce a urmărit scena desfășurându-se.

Când radiodifuzorii au văzut reluarea videoclipului, au rămas șocați de ceea ce s-a întâmplat.

“Tipul ăsta e în colț. Avea de gând să livreze McDonald’s cuiva de pe teren? Putem exclude asta?” a spus comentatorul de culoare, râzând.

BRONNY JAMES, FIUL STARULUI NBA, LEBRON JAMES, DENUMIT ÎN JOCUL ALL AMERICAN AL LUI MCDONALD

“Poate că voi ridica mâna. Mi se face puțin foame. Adu-o aici.”

Și poate cea mai amuzantă parte a acestui incident: livratorul încă își căuta destinatarul fast-food-ului, când a fost văzut plimbându-se prin arenă cu geanta și băutura în mână.

„Încă se uită”, a spus comentatorul de culoare când camerele l-au arătat vorbind cu un spectator în timp ce se plimba pe o sală.

Nimeni nu putea să creadă că un livrător care căra McDonald's și își căuta clientul a intrat pe teren în timpul meciului Loyola-Duquesne de miercuri seară.

Nimeni nu putea să creadă că un livrător care căra McDonald’s și își căuta clientul a intrat pe teren în timpul meciului Loyola-Duquesne de miercuri seară.
(Chamberlain Smith / NBAE prin Getty Images / File)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Real sau nu, a reprezentat în continuare o amenințare pentru jucătorii care nu se așteptau ca el să meargă pe teren. Din fericire, nimeni nu a fost rănit din cauza asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *