Muncitorii federali „albi” nu ar mai include moștenirea din Orientul Mijlociu, Africa de Nord în noul plan Biden

Administrația Biden propune o modificare a modului în care colectează date despre lucrătorii federali, care le-ar permite angajaților să se identifice ca de origine din Orientul Mijlociu sau din Africa de Nord, în loc să se identifice ca „albi”.

Oficiul de Management și Buget (OMB) a anunțat joi o serie de modificări propuse la datele despre rasă/etnie pe care le-a păstrat din 1977. OMB a spus că modificările sunt justificate deoarece preferințele oamenilor legate de modul în care se identifică s-au schimbat.

OMB a spus în propunerea sa că au existat „schimbări societale, politice, economice și demografice mari în Statele Unite în această perioadă”, citând următoarele exemple: creșterea diversității rasiale și etnice; un număr tot mai mare de persoane care se identifică ca fiind mai mult de o rasă sau o etnie; schimbarea tiparelor de imigrație și migrație.

PENTAGONUL PROMOVEAZĂ TEORIA CRITICĂ A RASEI, „NEBUNIA” A IDENTITATEI DE GEN: RAPORT GOP

Administrația Biden-Harris propune modificări ale modului în care sunt colectate datele despre rasă/etnie asupra lucrătorilor federali.

Administrația Biden-Harris propune modificări ale modului în care sunt colectate datele despre rasă/etnie asupra lucrătorilor federali.
(Toni L. Sandys / The Washington Post prin Getty Images / File)

Una dintre aceste schimbări ar afecta limbajul actual care impune oamenilor să se identifice ca „albi” dacă au „origini din oricare dintre popoarele originare din Europa, Orientul Mijlociu sau Africa de Nord”. Dar modificarea propusă de OMB a spus că mulți solicită o nouă categorie separată de albii de origine europeană.

„Prezentatorii au susținut ca populația din Orientul Mijlociu sau din Africa de Nord (MENA) să fie recunoscută și respectată devenind o categorie de raportare minimă nouă și distinctă, deoarece, de exemplu, mulți din comunitatea MENA nu împărtășesc aceeași experiență trăită ca și albii cu europeni. strămoși, nu se identifică ca albi și nu sunt percepuți ca albi de către alții”, se spune în propunerea OMB.

OMB a mai spus că o nouă categorie „MENA” ar „recunoaște această comunitate”.

CASA VOTE PENTRU A PROTEJA LUCITORII FEDERALI DE PLANUL „DRENA MLAȚINA” TRUMP 2.0

Biroul de management și buget, condus de directorul Shalanda Young, propune modificări ale modului în care sunt colectate datele privind rasa și etnia lucrătorilor federali.  (AP Photo / J. Scott Applewhite / File)

Biroul de management și buget, condus de directorul Shalanda Young, propune modificări ale modului în care sunt colectate datele privind rasa și etnia lucrătorilor federali. (AP Photo / J. Scott Applewhite / File)

Scopul efortului guvernului de colectare a datelor este de a „asigura comparabilitatea rasei și etniei între seturile de date federale și de a maximiza calitatea acestor date, asigurându-se că formatul, limbajul și procedurile de colectare a datelor sunt consecvente și se bazează pe dovezi riguroase. .”

OMB a propus alte modificări ale modului în care datele sunt colectate și prezentate, inclusiv prin căutarea de informații despre rasă și etnie într-o singură întrebare. OMB a spus că mulți oameni confundă cei doi termeni și a propus o întrebare care cere „rasa sau etnia” lucrătorilor federali.

DEMOCRATII SE LUPTE PENTRU A PROTEJA MUNCITORII FEDERALI INNAINTEA TERMENULUI MEDIAȚI, POSIBILĂ REVENIRE A TRUMP ÎN 2024

Administrația președintelui Biden încearcă să ofere lucrătorilor federali mai multe opțiuni atunci când vine vorba de identificarea originii lor rasiale și etnice.

Administrația președintelui Biden încearcă să ofere lucrătorilor federali mai multe opțiuni atunci când vine vorba de identificarea originii lor rasiale și etnice.

OMB a propus alte câteva modificări de formulare, cum ar fi înlocuirea „Orientului Îndepărtat” cu „Asia de Est” din definiția „Asiatic” și încetarea utilizării termenilor „majoritate” și „minoritate”.

OMB a spus că acești ultimi doi termeni „pot fi percepuți de unii ca peiorativi și neincluzivi”.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Propunerea nu este finală, iar OMB solicită contribuția publicului cu privire la aceste idei până la jumătatea lunii aprilie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *