Patrick Mahomes evidențiază finaliștii premiului NFL MVP pentru sezonul 2022

Finaliștii MVP-ului NFL au fost numiți pentru sezonul 2022, iar trei dintre ei sunt, de asemenea, desemnați pentru Jucătorul ofensiv al Anului.

Patrick Mahomes de la Kansas City Chiefs, Jalen Hurts de la Philadelphia Eagles, Justin Jefferson de la Minnesota Vikings, Josh Allen de la Buffalo Bills și Joe Burrow de la Cincinnati Bengals sunt cei cinci finaliști pentru MVP-ul NFL 2022 Associated Press.

Premiul a fost deja votat de 50 de membri ai mass-media care acoperă în mod regulat NFL la nivel național înainte de începerea playoff-urilor. Premiul va fi anunțat pe 9 februarie la NFL Honors.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Jalen Hurts numărul 1 din Philadelphia Eagles reacționează înainte de un joc împotriva New York Giants în jocul NFC Divisional Playoff de la Lincoln Financial Field pe 21 ianuarie 2023 în Philadelphia, Pennsylvania.

Jalen Hurts numărul 1 din Philadelphia Eagles reacționează înainte de un joc împotriva New York Giants în jocul NFC Divisional Playoff de la Lincoln Financial Field pe 21 ianuarie 2023 în Philadelphia, Pennsylvania.
(Mitchell Leff/Getty Images)

Mahomes este considerat favoritul după ce a aruncat pentru 5.250 de metri cu 41 de touchdown-uri în sezonul regulat. El are deja un MVP sub centură în urma sezonului său 2018, în al doilea rând, cu 5.097 de metri și 50 de touchdown-uri aruncate cu un rating de 113,8 de pasageri.

Deși știe că este în conversația MVP, Mahomes este concentrat pe o revanșă a campionatului AFC împotriva Burrow și Bengals duminica aceasta. Mahomes se luptă cu o entorsă înaltă a gleznei pe care a suferit-o împotriva Jacksonville Jaguars în victoria lor cu 27-20 în runda divizională AFC.

ANDY REID, al șefilor, spune că PATRICK MAHOMES A „FĂCUT LUCRURI Uimitoare” LA ENTORSA ÎNALTĂ DE LA GLUCZĂ

Hurts a oferit un sezon excepțional cu brațul și picioarele sale, pasând pentru 3.701 de metri și alergând pentru 760 de metri pentru a combina 35 de touchdown-uri. Performanța sa alături de arme precum AJ Brown, Miles Sanders și DeVonta Smith i-a condus pe Eagles la capul de serie nr. 1 în NFC și în campionatul NFC de la Lincoln Financial Field duminică împotriva San Francisco 49ers.

Jefferson este singurul non-sfert din grupa finaliștilor MVP, dar cu siguranță merită un loc acolo după ce a totalizat 128 de capturi cu 1.809 de metri și opt touchdown-uri în acest sezon cu Vikingii.

Mahomes, Hurts și Jefferson sunt, de asemenea, câștigători pentru jucătorul ofensiv al anului.

Justin Jefferson din Minnesota Vikings aleargă în prima jumătate a unui meci de fotbal NFL împotriva Detroit Lions duminică, 11 decembrie 2022, la Detroit.

Justin Jefferson din Minnesota Vikings aleargă în prima jumătate a unui meci de fotbal NFL împotriva Detroit Lions duminică, 11 decembrie 2022, la Detroit.
(AP Foto/Paul Sancya)

În ceea ce privește premiul AP Jucătorul defensiv al anului, Nick Bosa de la 49ers, Chris Jones de la Chiefs și Micah Parsons de la Cowboys sunt finaliștii la acea categorie.

Cele 18,5 sack-uri ale lui Bosa în acest sezon îl fac cainele de top în acest moment, în timp ce Jones a încheiat anul cu 15,5 și Parsons cu 14,5. Bosa și Jones vor spera la mai multe în acest weekend și, eventual, în Super Bowl.

NICK BOSA din 49ERS SE împușcă de despărțire la cowboys, după victoria în playoff

Finaliștii premiului pentru Antrenorul Anului AP îi văd pe Brian Daboll de la New York Giants, Doug Pederson de la Jaguars și Kyle Shanahan de la 49ers.

Daboll a intrat într-o organizație Giants care a trecut cu scorul de 4-13 în sezonul trecut și a rămas blocat în partea de jos a ligii de la ultimul loc în playoff din 2016. Totul s-a schimbat când au ajuns cu 9-7-1 și deși a fost votat anterior. până la începutul playoff-ului, el i-a supărat pe Vikingii numărul 3 în runda wild-card pentru a obține prima victorie în playoff a echipei de la Super Bowl XLVI.

Antrenorul principal Brian Daboll de la New York Giants în acțiune împotriva Washington Commanders la MetLife Stadium pe 04 decembrie 2022 în East Rutherford, New Jersey.  Meciul s-a încheiat la egalitate 20-20.

Antrenorul principal Brian Daboll de la New York Giants în acțiune împotriva Washington Commanders la MetLife Stadium pe 04 decembrie 2022 în East Rutherford, New Jersey. Meciul s-a încheiat la egalitate 20-20.
(Jim McIsaac/Getty Images)

Pederson a schimbat, de asemenea, o franciză, deoarece Jaguarii aveau un record de 9-8 la sfârșitul sezonului regulat, cimentându-și locul de campioni AFC South. Și, în mod similar cu Giants, au câștigat meciul în runda wild-card, reușind o supărare miraculoasă a Los Angeles Chargers după ce au fost în jos cu 27-0 în joc.

Au fost desemnați și finaliștii pentru următoarele premii.

CHARLES OMENIHU, din 49ERS, VA JUCA ÎN CAMPIONATUL NFC, în ciuda arestării pentru violență domestică, la începutul acestei săptămâni

– Rookie ofensiv al anului: Kenneth Walker III de la Seattle Seahawks, Brock Purdy de la 49ers și Garrett Wilson de la New York Jets.

– Începătorul anului în defensivă: Sauce Gardner de la Jets, Aidan Hutchinson de la Detroit Lions și Tariq Woolen de la Seahawks

– Jucătorul anului revenit: Saquon Barkley de la Giants, Christian McCaffrey de la 49ers și Geno Smith de la Seahawks

Patronul Chiefs Kansas City Chiefs Patrick Mahomes (15 ani) pare să treacă în prima jumătate a meciului de fotbal NFL din campionatul AFC împotriva Cincinnati Bengals, duminică, 30 ianuarie 2022, în Kansas City, Mo.

Patronul Chiefs Kansas City Chiefs Patrick Mahomes (15 ani) pare să treacă în prima jumătate a meciului de fotbal NFL din campionatul AFC împotriva Cincinnati Bengals, duminică, 30 ianuarie 2022, în Kansas City, Mo.
(AP Photo/Eric Gay)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

– Antrenorul asistent al anului: DeMeco Ryans de la 49ers, Ben Johnson de la Lions, Shane Steichen de la Eagles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *